De ce Suedia și Finlanda trebuiau să adere la NATO

Un punct de vedere de Hans-Jürgen Geese (Germania)

Când am auzit pentru prima dată că Suedia are în vedere aderarea la NATO, am întrebat rudele noastre din Suedia despre ce este vorba și dacă inițiativa trebuie luată în serios. Mătușa noastră străbună din frumoasa Uppsala mi-a răspuns că suedezii fuseseră speriați și că acum se temeau de ruși. S-ar putea foarte bine ca o majoritate a suedezilor să fie de acord cu aderarea la NATO.

Mi-am amintit că Dirk Pohlmann realizase cu vreo 10 ani în urmă un film documentar care se referea la manipulările americanilor în Suedia. Filmul, care a fost foarte controversat la vremea respectivă, controversat în sensul bun al cuvântului, se intitula: ”Deception – The Reagan Method”. Televiziunea germană a fost timidă și jenată să ne arate acest film, difuzat în cele din urmă în toiul nopții pe ARTE. Au vrut să se asigure că un număr cât mai mic de germani vor vedea filmul. Prin urmare, vă cer acum să vă asigurați că mai mulți germani văd acest film. Iluminarea este cea mai eficientă formă de rezistență pe moment. Am vizionat din nou filmul acum câteva zile. Trebuie să îl vedeți. Absolut. Fiecare german trebuie să-l vadă. O capodoperă a lui Dirk Pohlmann, unul dintre puținii jurnaliști germani care merită cu adevărat acest titlu chiar și astăzi. Vă rog să vă promiteți că veți viziona filmul lui Dirk Pohlmann. Căutați-l. Îl veți găsi. (Legătura cu videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=rc0jThe2F4Q)

Gramatica puterii

Dacă vreți să învățați și să înțelegeți o limbă, trebuie să cunoașteți gramatica limbii respective. Dacă vreți să înțelegeți puterea, atunci trebuie să învățați gramatica puterii. Pentru că există gramatica puterii. Puterea nu apare din întâmplare. Puterea este astăzi o construcție incredibil de complicată. Sute de mii de oameni lucrează la această capodoperă rușinoasă. Pentru că, din păcate, asta este. De aceea devine atât de greu pentru oameni să vadă prin ea. De aceea este atât de greu să te aperi împotriva manipulărilor insidioase ale puterii. Filmul lui Dirk Pohlmann vă oferă ocazia rară de a privi în spatele cortinei. Și de a vă minuna.

Dar nu numai atât. Când am revăzut filmul, m-am blocat la un moment dat. Și apoi a făcut ”clic” în creierul meu. Am avut o ”experiență aha”. Fostul secretar american al apărării James Schlesinger a fost întrebat despre Suedia. Schlesinger a întrebat înapoi:

”Care Suedia? Suedia politică sau Suedia militară?”.

Așadar, există două Suedii! Cel puțin două. La fel cum există două Germanii. Cel puțin două. Și există două ediții ale Angliei, Danemarcei și așa mai departe. Și apoi, în film se explica faptul că Suedia neutră avea deja contacte cu armata americană și cu NATO încă din anii 1960. Chiar dacă țara era oficial neutră. Deși era neutră!

Cum este posibil așa ceva? Este posibil doar pentru că există două ediții ale Suediei. Suedia politică era neutră. Cetățenii credeau că Suedia era neutră. Dar Suedia militară nu a fost niciodată neutră. Întrebare: Pe cine reprezintă Suedia militară? Răspuns: Suedia militară reprezintă interesele elitei din țară. Suedia politică, între timp, joacă ”democrația” cu poporul. Un program de divertisment cu politicieni entuziasmați și mass-media entuziasmate pentru a ține poporul la pământ. Ceea ce, la urma urmei, ar trebui să facă programele de divertisment. Limba germană este foarte precisă.

Suedia militară

Fiecare armată din lume are un serviciu secret. Iar atașat serviciului secret se află un departament numit ”război psihologic”. Ei vă vor spune că departamentul ”războiului psihologic” se năpustește asupra inamicului. Este o minciună. Departamentul de ”război psihologic” duce război în principal împotriva propriilor oameni. Departamentul de ”război psihologic” al Bundeswehr-ului și al NATO duce un război împotriva voastră!

Nu ați venit singuri cu ideea că Putin este un om rău. Nu l-ați întâlnit niciodată pe acest om. Poate că nu ați întâlnit niciodată un rus. Cu toate acestea, știți că Putin este un monstru și că rușii sunt creaturi periculoase. Ascultă-te pe tine însuți: ”Rusul! Rusul! Rusul!” Auzi sunetele balalaicei?

Este rezultatul propagandei din partea guvernului lor prieten. Nu, nu de la Scholz. De la celălalt guvern. Puteți citi cum se întâmplă fenomenul în cartea ”Gekaufte Journalisten” (Jurnaliști cumpărați) a jurnalistului Udo Ulfkotte, care, din păcate, a murit mult prea devreme. Cartea a apărut în 2014. Udo Ulfkotte relatează cum serviciile secrete bântuie presa pentru a se asigura că știrile sunt redirecționate în interesul lor. Nu credeți în mod serios că presa vrea să vă expună adevărul. Nu puteți face față la așa ceva. Prin urmare, serviciile secrete vă protejează de adevăr. Ele înlocuiesc adevărul cu povești incitante.

Doar atunci când este inevitabil primiți un pic de adevăr. Câteva linguri de adevăr. Ca acum, de exemplu, cu situația din Ucraina. Ucraina era învingătoare. Noi câștigam. Da, da. Dar totul a fost o minciună. Iar acum vă pregătiți încet, cu grijă, pentru faptul că a apărut ceva neprevăzut.

În engleză, specialiștii care pot răstălmăci și întoarce realitatea atât de minunat se numesc ”spin doctors”. Ei înțeleg. Acesta este un bărbat sau o femeie care interpretează lumea pentru tine, în funcție de cum vrei tu. În zilele noastre se mai numește și PR (public relations), un serviciu gratuit din partea guvernului tău, pentru că a înțelege lumea cu mintea ta mică este cam exclus. Asta presupune guvernul. Asta presupun acești specialiști. Și, prin urmare, ei vă ajută. Nu-i așa că e drăguț? Ei gândesc pentru tine. Ei decid pentru tine. Atunci nu trebuie să faci nimic altceva decât să te joci de-a democrația cu Olaf. Și asta pentru că serviciile secrete te înșală. Timp de mulți, mulți ani. Și tu ești încă fericit, nu-i așa? Nu-i așa? Uite așa!

Adevărul din gura lui Yanis Varoufakis

Yanis Varoufakis a fost cândva ministrul de finanțe al Greciei. Dar numai din ianuarie 2015 până în iulie 2015. Doar 7 luni. De ce? Ei bine, omul este o persoană onestă, nu a vrut să fie corupt. S-a dovedit că, din păcate, Varoufakis nu avea stofă de politician.

A fost momentul în care Grecia era din nou falită. Varoufakis a vrut să își protejeze poporul. De doamna Merkel și slugile ei, băncile. Doamna Merkel și slugile ei au vrut să-l tragă de mânecă pe bietul Yanis. Știți cum e: băncile trebuie protejate, bietele bănci. Și grecii? Ei bine, proștii de greci trebuiau să plătească pentru tot, bineînțeles, absolut, chiar dacă trebuiau să le taie și mai mult pensiile mizere, chiar dacă sinuciderea făcea ravagii în țară. Nu contează. Banii conduc lumea. Cui îi pasă ce se întâmplă cu grecii? Mai ales nu Angelei Merkel. Angela Merkel a fost material pur de politician. Rea, putredă până în măduva oaselor.

Conștiința lui Yanis Varoufakis nu s-a putut împăca cu ceea ce i se cerea și a aruncat prosopul. Dar mi-a rămas în memorie o intuiție importantă din acea perioadă, care are și astăzi o mare însemnătate. După prima sa conversație într-o companie ilustră, Yanis Varoufakis a relatat cu stupoare că nu i s-a permis să ia notițe. Nimic în scris. Nici o dovadă. Vă puteți imagina așa ceva? De ce nimic în scris? Părerea mea este că vor să se protejeze. Nu vor ca acest rahat să iasă la iveală. Au un fel de cod de onoare. Ca și Mafia.

Și de aceea este atât de greu să-i faci pe Joe Biden și pe colegii săi gangsteri să își dea arama pe față. Întrebarea este: ce dovezi ar putea exista în Ucraina sau în alte țări despre care Joe Biden nu știe nimic? Pentru a-l șantaja pe Biden. De aici, cea mai mare întrebare: de ce Biden continuă să cheltuiască miliarde uriașe pentru a susține un regim care are toate caracteristicile unei mafii și nu va câștiga niciodată războiul? Nu pare să fie vorba de război. Se pare că este vorba despre bani. Miliarde și miliarde și miliarde. Spălare de bani. Peste 150 de miliarde până acum. Și morții? Cui îi pasă de morți?

”NATO, NATO mai presus de orice…”

Acum începeți încet-încet să înțelegeți de ce, bineînțeles, NATO nu trebuie și nu poate fi desființat sub nicio formă. Până la urmă, este încă necesar. NATO nu are doar o armată secretă. Au și un serviciu secret sofisticat în cadrul NATO. Există doar o mică neînțelegere. Întotdeauna ați crezut că NATO a fost acolo pentru a vă proteja împotriva rușilor. Vă rog să scuzați această neînțelegere. Treaba NATO este să protejeze puterea din țară împotriva dumneavoastră. Nu atât de mult cu arme. Pentru că nu prea aveți de gând să vă luați după guvernul federal cu cuțite, nu-i așa? Așa că uitați de imaginile cu Bundeswehr, de felul în care Bundeswehr-ul se plimbă prin mintea voastră. Sunt niște indivizi inofensivi care nu pot face rău nici unei muște. Ei se numesc soldați profesioniști. Joaca de-a soldatul este meseria lor.

Cei periculoși sunt cei pe care nu-i vedeți. Cei mai periculoși meseriași din zilele noastre lucrează pentru serviciile de informații militare în departamentele de război psihologic. Războiul împotriva cui? Împotriva ta.

Și din acest motiv, toate aceste țări trebuie să adere la NATO. Pentru ca voi să le aveți sub control. Și iată de ce a fost și este imposibil să faci pace cu rușii. Sunt ei nebuni. Dacă ar fi așa, întreaga înșelăciune ar fi demascată. Asta nu se poate și nu trebuie să se întâmple. Sunt sigur că Putin și-a dat seama de asta până acum și s-a resemnat cu soarta sa. El trebuie să joace rolul omului rău. Este rolul său în jocul de a păcăli poporul.

Este, de asemenea, important de știut: Toate aceste servicii secrete sunt conectate între ele în rețele. La rândul lor, ultimele sunt conectate la alte rețele cu serviciile secrete actuale. Dacă vreți să concurați cu aceste structuri de putere, trebuie să veniți cu adevărat cu ceva foarte special. Întregul sistem este acum aproape perfect. De aici și întrebarea:

Câte țări lipsesc din NATO în Europa? Oficial, Elveția, Austria, Cipru, Irlanda și Malta lipsesc încă. Aderarea Suediei nu este încă oficială. Dar aceasta este doar o formalitate. Întrebare: Sunt toate aceste țări presupus neutre cu adevărat neutre? Credeți în Moș Crăciun? Se spune, de exemplu, că Austria și-a consolidat relațiile cu NATO și participă la ”Parteneriatul pentru pace”. Delicios!

Caii troieni în forță în turmă

Cred că vă veți da seama de un lucru: Elita acestei lumi nu vă poate spune sincer și liber că nu jucați un rol în lumea lor, că pentru elită nu contează dacă sute de mii de oameni mor în Ucraina, dacă milioane de oameni mor de foame sau se prăpădesc de boli. Dar ei nu vă pot spune asta în mod liber și sincer. Atunci de ce ați vrut să le reproșați când au ales calea indirectă de a vă oprima? Ați face la fel, nu-i așa? Prin urmare:

Trăiți într-o lume a iluziilor. Aveți o idee foarte vagă despre realitate. Asta vă face viața mai ușoară. De ce ați vrea cu adevărat să știți despre lucruri pe care nu le puteți schimba? Și dacă ai putea schimba asta, ai fi curând mort. La fel ca familia Kennedy sau Martin Luther King sau Olof Palme și alții care au încercat. Pentru că nici măcar un președinte al Statelor Unite ale Americii nu domină serviciile secrete din Pentagon. Și, prin urmare, din acest singur motiv, este imposibil ca documentele despre asasinarea lui Kennedy să fie dezvăluite. Dacă asta s-ar întâmpla, întreaga structură ar fi expusă. Ar fi dezvăluit faptul că guvernul american l-a asasinat pe președintele Americii. Acest ”alt guvern”. Prin urmare, câți președinți au promis că vor face publice documentele? Și? Nici măcar Trump nu a reușit. Chiar dacă a promis. Pentru că Trump a fost doar președintele unei singure Americi. Dar nu și a celeilalte!

Toată lumea devine o armă. Totul devine o armă

Mecanismul de exercitare a puterii în sine intră sub denumirea de ”Înarmarea a tot”. NATO este doar cea mai evidentă manifestare a acestui lucru. Exemple de alte variante de ”înarmare a tot”: UE este o armă împotriva poporului. Constituția este o armă împotriva poporului. Constituția este o impostură. ”Demnitatea omului…” pe naiba. Un subiect de râs. Statul de drept este o armă împotriva poporului. Universitățile. Școlile. Presa, desigur. Problema mediului. Presupusa criză energetică. Copiii sunt chiar o armă împotriva poporului. Cele mai absurde aberații sunt plantate în creierele lor în școli și prin intermediul dispozitivelor digitale pentru a se distruge pe ei și familiile lor. Da, și familia este o armă. Și toată această nebunie de gen. În cele din urmă: individul, familia, poporul trebuie distrus. Pentru aceasta, totul și toată lumea sunt folosite ca armă. Totul și toată lumea. Sunteți înconjurați. Deschideți bine ochii! Aveți o întrebare? Vă va ajuta statul? Nu, când vine vorba de asta, statul nu vă va ajuta. Statul este dușmanul vostru.

Cine are puterea asupra vieții și a morții?

Este întrebarea crucială. Dacă aveți adevărata putere, trebuie să dețineți controlul asupra vieții și a morții. Astăzi, această putere se află în mâinile serviciilor secrete. Serviciile secrete își protejează marionetele care joacă rolul de politicieni pentru ele. De aceea, politicieni precum Hilary Clinton sau Joe Biden sunt inatacabili. Ei se bucură de protecția serviciilor secrete și a forțelor de ordine. Această garanție a invulnerabilității lor conferă credibilitate întregului sistem criminal. Dacă unul dintre lideri ar fi demascat, judecat sau chiar condamnat, atunci nimeni din sistem nu s-ar mai putea simți în siguranță. Prin urmare, Angela Merkel ar putea face tot ce dorește. Ea știa că este protejată. Și este la fel cu Scholz, von der Leyen, Baerbock, Sunak, Macron, Biden și toți acești delicvenți. Sistemul se protejează singur. Este posibil pentru că sistemul controlează toate pârghiile puterii. Sistemul juridic nu este altceva decât o iluzie. Nu există așa ceva ca ”legea”.

”Înșelăciunea – Metoda Reagan”

Cum și-a numit Dirk Pohlmann filmul său? ”Deception – The Reagan Method”. Este vorba despre înșelăciune. Mii, zeci de mii, sute de mii de oameni din întreaga lume lucrează pentru a vă înșela. Industria publicitară, industria relațiilor publice, propaganda, Hollywood-ul, toate industriile digitale: Toate acestea sunt arme pentru a vă transforma într-o ființă umană artificială care mărșăluiește la stânga sau la dreapta la comandă și care gândește și simte ceea ce trebuie să gândească și să simtă astăzi și mâine. Felicitări, ați reușit să fiți în vârful evoluției umane. Sunteți un idiot total.

Dacă nu vrei asta, atunci trebuie să vrei să trăiești diferit de majoritatea oamenilor din jurul tău. Nu poți atunci să urmezi turma și să bâlbâi despre democrație și să-ți dorești cel mai nou iPhone de Crăciun. Asta nu va fi de ajuns. Dar, ca o consolare pentru tine, este într-adevăr mai ușor dacă nu faci scandal și te comporți ca un super-erou. Cu toate acestea, va trebui apoi să accepți minciunile ca adevăruri. Ar fi asta o problemă?

Rețeaua de minciuni a Occidentului

În actuala campanie electorală din S.U.A., există doi candidați care prezintă un avantaj cu adevărat ciudat atunci când sunt întrebați de ce ei, dintre toți oamenii, ar trebui să fie aleși președinte al Statelor Unite ale Americii. Atât Robert F. Kennedy Junior, cât și Vivek Ramaswamy răspund:

”Voi spune adevărul”.

Iată cât de departe am ajuns. Și amândoi au dreptate. Ceea ce vedem în Occident în eșaloanele executive ale puterii este cea mai depravată colecție de politicieni din istoria omenirii. Cu toate acestea, astăzi, cu ajutorul tehnologiei, este ușor să le expunem minciunile ca fiind minciuni. Dar ei nu sunt trași la răspundere pentru minciuni. Pentru că mass-media joacă alături de jocul minciunii. Dacă mass-media ar avea vreun simț rezidual al onoarei, i-ar demasca pe acești politicieni. Frauda ar fi demascată. Minciunile ar ieși la iveală. Dar minciunile sunt permise în lumea politică occidentală.

Așadar, în esența sa, ne confruntăm cu o criză morală. Acești politicieni trăiesc în lumina unor standarde după care mama ta nu ți-ar fi permis să trăiești nici măcar când erai copil. Iar aceste figuri rușinoase presupun că pot conduce o întreagă națiune. Sunt personaje patetice. Aș avea încredere chiar și în Putin astăzi, mai degrabă decât în orice politician din Occident. De ce nu verificați când a mințit Putin ultima dată? Sau când a mințit Mihail Gorbaciov? El s-a ținut de cuvânt. Un om de onoare. Și de aceea vrem să-i dăm ultimul cuvânt. Pentru că Gorbaciov a spus adevărul.

Mihail Gorbaciov are ultimul cuvânt

Pe 28 februarie 1986, prim-ministrul suedez Olof Palme a fost împușcat mortal pe stradă, în centrul orașului Stockholm. Autorul nu a fost niciodată prins. Olof Palme a fost ultima speranță a unei generații care a crezut în pace și înțelegere. Mai ales cu Rusia. Nu i s-a permis să trăiască.

În documentarul realizat de Dirk Pohlmann, la final, Mihail Gorbaciov își spune cuvântul. Un om care știa care era realitatea timpului său. Oricare ar fi părerea fiecăruia despre Mihail Gorbaciov, este păcat că niciun reprezentant al guvernului german nu a apărut la funeraliile sale din 2022. Acești lași nenorociți. Acești mici lingăi dezgustători cărora li s-a scurs toată umanitatea din ei în viețile lor mizerabile, ceea ce i-a făcut să fie uneltele perfecte ale criminalilor. Fără nicio urmă de onoare.

Așa că Gorbaciov a vorbit la moartea lui Olof Palme:

”Nu am nicio îndoială că a fost o crimă politică. O crimă la comandă. O astfel de crimă nu se întâmplă din întâmplare, nu”.

Întrebarea reporterului: ”De ce credeți că a fost o crimă politică?”.

Gorbaciov: ”Dacă viziunea sa ar fi fost realizată, ar fi deranjat interese puternice. Există grupuri care nu sunt interesate să avem o lume mai bună.”

Priviți în jurul lumii: nu mai există oameni de talia lui Willy Brandt, Olof Palme sau Mihail Gorbaciov. Ei ar fi doar o pacoste în teatrul, atât de elaborat pus în scenă pentru noi, în care ultimul act tocmai se joacă. Problema: în ochii acestor ”interese puternice” de care vorbea Gorbaciov, există stupid de mulți oameni în lume.

Suntem uimiți: de ce nu ripostează acești oameni?

Este cu adevărat uimitor că 99% dintre oameni se lasă manipulați de o așa-zisă mică elită într-o asemenea măsură încât nici măcar nu mai știu unde este dreapta și unde este stânga, unde este jos și unde este sus. Suedezii și finlandezii trebuie, de asemenea, să fie forțați să intre în sistem. La fel ca toți ceilalți europeni din Occident. Ei trebuie să fie protejați de libertate. Pentru că în Est, libertatea chiar te cheamă. În Vest, sclavia.

Întrebare: Chiar nu avem nicio șansă? Nu are nimeni o soluție?

Eu am o soluție. Dar, din păcate, nu mă veți lua în serios. Dar nu-i nimic. Într-o zi veți înțelege. Până atunci, vedeți soluția mea mai mult simbolic: ”Luați un bloc de lemn, luați un ciocan, puneți telefonul mobil pe blocul de lemn și loviți-l.”

Nu, nu am un telefon mobil. Nu, nici eu nu știu cum să trăiesc așa. Trebuie să fie un miracol.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Sursa […]

  2. Minunat articol, minunat dialog/replica intre Mihai si Bizzu… Inclin sa cred ca realitatea actuala este mai eficient relatata de Mihai, insa nu ma deranjeaza optimismul lui Bizzu, ba chiar imi doresc sa aibe dreptate, si sa treaca repede astia doi ani :))

    Consider ca plenitudinea d-voastra ca fiinte Sapiens, intelectual vorbind, ar fi completa daca ati elimina din mental o alta MARE ESCROCHERIE, veche de doua mii de ani, numita religie crestina. Nu vedeti tiparul repetitiv, comparand, sa zicem, cu plandemia ? Suntem indusi in eroare, sa credem in entitati invizibile, inexistente, fara nicio minuscula dovada ! (nu zic ca celelalte religii ar fi mai mult decat basme… :)), toate-s inventate dupa acelasi calapod. Mai putin unele asiatice, de sorginte filozofica)
    Spre iluminare, muult mai bine decat as face-o eu, va recomand autorul specialist in cultura ebraica veche, ex-traducator pentru Vatican, MAURO BIGLINO. Nu e foarte cunoscut, cartile sale sunt infim traduse in alte limbi(motivul e lesne de inteles)
    Canalul sau de youtube este edificator, va sugerez sa vizionati TOATE filmarile.
    Apoi, daca sunteti deschisi ¨noutatilor¨ si Adevarului, va veti lamuri si cu aceasta afacere, iar in viitor nu veti mai pomeni apocalipse ori dreptate divina. Ca persoane integre ce va vad, va veti intregi rational, eliminand cutumele tradidionale,obsesive, ori ¨genetice¨
    Voi accepta o bere virtuala, din partea dvs… apoi.

  3. Reusiti, fara indoiala, iar eu nu ma indoiesc de realizarea planului divin, ci de slabiciunile si inconsecventele omenesti (humain, trop humain) care ne tin pe loc si uneori ne paralizeaza.

    • Errare humanum est…

  4. Dumnezeule Mare! Unde am adus eu osanale intunecatului?? Sau nu am inteles bine la ce va referiti? Constat doar ca este foarte puternic si are multe atuuri de partea lui intr-o societate slaba, confuza si invrajbita artificial, dar asta numai pentru ca Domnul il ingaduie un timp, apoi il scufunda inapoi in gheena. Din lupta aceasta, insa, multi vor patimi, multi vor muri. Ne este dat noua sa traim exact acele timpuri descrise in Apocalipsa.

    • „Osanale” era un termen eufemistic exagerat literar pentru a trezi conștiința de BUN creștin pe care sunt convins că o aveți, textele publicate de ArtEmis dovedesc asta. Nu era nici un fel de ”acuzație inchizitorie”. Însă uneori drumul către iad într-adevăr este pavat cu bune intenții. Principiile egregorului spun că atunci când o masă mare de oameni, de altfel foarte bine intenționați, dau o prea mare importanță în gândurile lor aspectelor neplăcute sau consecințelor faptice ale acțiunii forțelor răului suprem, oricum l-am numi pe acesta, se creează un câmp noesic din care Ucigă-l Toaca se hrănește bine-mersic din plin. NOI îl ajutăm. Academicianul Eugen Macovschi a intuit foarte bine partea laică a acestei povești.
      Repet, toate constatările dvs. sunt adevărate și probabil starea dvs. de dezamăgire și decepție o împărtășesc mulți dintre cei care citesc aici, poate majoritatea. DAR în spatele acestor aspecte se ascunde mult mai mult, și asta este o veste bună. Depinde foarte mult de CÂT ajungem să vedem cu adevărat, ca rezultat – dacă vreți – al Apocalipsei percepută ca și revelație divină. Se adeverește astfel cuvântul Sfintei Evanghelii după Matei, cap. 13-14: ”Şi se împlineşte cu ei proorocia lui Isaia, care zice: „Cu urechile veţi auzi, dar nu veţi înţelege, şi cu ochii vă veţi uita, dar nu veţi vedea”.
      Tot ceea ce încerc eu aici în acest dialog este să transform un fin observator al mersului timpului într-un luptător pentru acel Adevăr cu A mare descris în propriile lucrări. Oare reușesc?

  5. Multumesc pentru link: este foarte bun si complet, eu nu stiam de el.
    Dar sa ne intoarcem la oile noastre. Amicul (indraznesc sa il numesc asa chiar fara voia lui) Bizzu pacatuieste, cred eu, printr-un mare optimism, prea putin sau deloc confirmat prin pozitii si fapte. Sau altfel spus, pozitiile exista pe Net si s-au indesit in timpul din urma, dar faptele din realitatea imediata, nu. Opozitia la teroarea planetara a globalismului trebuia pana acum sa se fi inchegat intr-o puternica vointa de actiune, tradusa prin contacte cu opozitia latenta sau lucratoare din celelalte tari, intr-un front comun infinit mai puternic decat manifestarile individuale pe tastatura. Or, eu nu vad nicaieri o actiune comuna, ci doar pozitii si pareri, intentii dar nu realizari. Mai pe scurt, dusmanii acerbi ai omenirii sunt perfect organizati, asculta de o comanda unica sau strict ierarhizata, lovesc strategic cu putere, pe cand oponentii lor sunt slabi si razletiti, nu au lideri, nu au nici un plan de lupta, nu au mijloace ci doar manifestari disparate. Or, nu asa se duce o lupta, pentru ca de o LUPTA este vorba, si nu una oarecare ci pe viata si pe moarte. Adeptii mortii noastre ca indivizi, familii si State nationale ataca absolut totul: lovesc in religia crestina, in familia care este temelia civilizatiei, in inocenta copiilor si nepotilor nostri, in vlaga tineretului (momit cu desantare, cu perversiuni anti-natura, cu desfranare aducatoare de slabiciune si de vicii, cu droguri ucigase si sinucigase, cu daramarea culturii si neincrederea in adulti si in valorile lor civilizationale pentru care omenirea s-a zbatut si s-a sacrificat secol dupa secol), in mersul normal al Naturii pe care il perturba dupa bunul lor plac, in sanatatea mintala si trupeasca a omului pe care il vor slab, vesnic datornic, dezorientat si inselat permanent. Loviturile sunt tintite, programate, extrem de puternice.
    Iar noi cum ne aparam?? Deocamdata numai cu vorbe. Cu astea nu castigi un razboi.

    • Hmmm… oare să vă fi scăpat din neatenție lista de FAPTE din primul mesaj postat la acest articol? Și mai este un lucru care sunt convins că va rezona acolo unde trebuie: un bun creștin nu aduce niciodată osanale întunecatului.
      În orice caz, scripta manent. Să lăsăm puțin timpul să treacă și să vedem dacă e așa cum zic eu sau nu. Îmi place enorm de mult o zicere mai recentă care tradusă în limba română spune cam așa:
      Întrebare: Care este diferența dintre o ”teorie a conspirației” și Adevăr? Răspuns: 2 ani.

  6. Multumesc colegului Bizzu (si tuturor celor aflatori pe acest site), pentru raspuns si noi idei. Acum sunt deja obosit din cauza caldurii (care nu este catusi de putin incalzismul fluturat de mincinosii din oficiu: intotdeauna verile bucurestene au fost mai mult sau mai putin insuportabile; cei avuti plecau cu trasurile la mosie, iar cei mai saracuti se descurcau cum puteau la strandurile populare sau la tarabele cu braga, bigi-bigi si rahat cu apa rece. Dovada sta si nestemata marelui Caragiale intitulata Caldura Mare…), dar si a varstei mele inaintate. Voi reciti si medita, si voi raspunde maine. Pana atunci m-ar bucura sa parcurgeti, in limita timpului disponibil, ciclul meu de 10 texte publicate de ArtEmis sub titlul generic Cat De Rai Au Fost Cei Buni. Invitatia este lansata tuturor cititorilor acestui site, care au fost fara voia lor indoctrinati inca din clasele primare cu propaganda dezlantuita a Aliatilor din cel de al Doilea Razboi Mondial, prezentata spre ingurgitare sub falsul titlu de Istorie.

  7. Foarte bun articol. Sub pretextul primirii Suediei si Olandei in fariseul NATO care reprezinta DOAR interesele USA, nicidecum ale continentului european, se face o trecere in revista a terorismului MINCIUNII in care ne-am nascut si vom muri, daca ceva nu se schimba radical. Dau ca exemplu numai Istoria pe care au invatat-o generatii intregi, privind Razboiul al 2-lea mondial: absolut tot ce am invatat noi si urmasii nostri a fost cea mai perfida lucrare a Propagandei deja globale. Pretutindeni Istoria a fost inlocuita cu Propaganda, si asa traim si invatam si astazi. O lume care traieste (sau crede ca traieste, cand de fapt este intoxicata zinic cu doze de propaganda) sub imperiul minciunii este o lume chinuita, absurda, fara viitor, vesnic otravita, mereu inselata.
    Imi este teama ca dl Bizzu, de altfel excelent comentator si discipol al Adevarului, se cam inseala crezand ca satanismul globalist a dat gres sau s-a fasait pe drumul preconizat de sistem, cel al distrugerii pamantenilor si a Pamantului. Nu. ei doar s-au grabit prea tare si nu si-au atins tintele integral. Dar o mare parte din ele au fost atinse: intre 2020 si 2023 au murit din toate cauzele cunoscute (si continua sa moara) un miliard de oameni; intre oameni au semanat despartirea, neincrederea, izolarea, teama, teroarea sau numai frica de totul si de orice. O omenire atat de divizata este o prada usoara pentru satanicii atat de bine organizati, finantati si condusi, fiindca – nu va lasati inselati – in spatele lor actioneaza, niciodata la lumina zilei, un nucleu dur, sau o Centrala a inteligentei malefice urmandu-si pas cu pas telurile la care nu renunta niciodata, de cel putin 2000 de ani incoace. In actiunile lor au intampinat o rezistenta la care nu se asteptau si care le-a franat putin inaintarea triumfala. Insa doar atat: au franat-o putintel, nu au frant-o, nu au impiedicat-o, nu au desfiintat-o. Marsul va continua neabatut, avand de partea lui guvernele total ingenuncheate, inrobite, antinationale, actionand cu o perseverenta monstruoasa contra propriilor popoare.

    • Stimate coleg Mihai, îmi face MARE plăcere să dialogăm. Și cu dumneata, și cu ceilalți. Pentru că aici AM CU CINE, s-au adunat aici spirite remarcabile cu care se poate discuta civilizat chiar și când avem diferențe de opinii.
      La subiect: sigur că marșul LOR va continua neabătut, acești kriminali nu se vor lăsa până în ultimul moment. Să ne aducem aminte de Hitler în ultimele sale zile cum avea el planuri de câștigarea a războiului. Și acum este la fel. Dar asta este irelevant. Ceea ce este cu adevărat relevant este ceea ce li se opune.
      Acești sataniști globaliști încearcă tot timpul să ne facă să credem că NU suntem în plin Război Mondial Al Treilea începând cu 2020. Un Război pornit de ei împotriva noastră, a viitorilor sclavi mondiali în viziunea lor. Și se feresc cât pot ei de tare să declare cumva că este vorba de un Război. Pentru că în timp de război se aplică legile militare. Iar pentru ce-au făcut ei pedeapsa este una singură: plutonul de execuție. Ceaușescu style.
      Ei bine, acest nou război mondial nu se mai desfășoară ca cele anterioare. Este primul război mondial de generația a 5-a, în care lupta nu se poartă neapărat cinetic cu tancuri și avioane, ci conflictul este desfășurat primordial prin mijloace de propagandă, manipulare, inginerie socială, cenzură, etc. Războiul NU are ca scop principal cucerirea cinetică de teritorii, scopul său principal este de a cuceri popoare subjugându-le mințile, păcălind conștiințele, fraierind mase largi de oameni. Dacă reușești să faci asta, teritoriile și resursele vor fi cucerite ca și CONSECINȚĂ a prostirii popoarelor. Recomand un excelent material pentru documentare, chiar pe website-ul satanei:
      https://en.wikipedia.org/wiki/Generations_of_warfare
      Ca orice război, el trebuie să aibă două părți beligerante. Una este cea a elitelor kriminale globaliste. Până prin 2016 părea că de cealaltă parte nu există nimeni. Că ne pot prosti cum vor ei. Apoi ușor-ușor au început să se întâmple lucruri împotriva lor: crearea BRICS, alegerea lui Trump, mișcarea Q, revigorarea suveranismului în Europa, etc. Suma acestor întâmplări a băgat globalismul în panică. Și atunci când ești panicat faci greșeli. MAREA lor greșeală s-a numit covidul. Atât de mare, încât înclin să cred că au fost forțați să meargă pe drumul ăsta. De către băieții cei buni. Pentru că asta a trezit brusc o masă uriașă de oameni. Care acum nu mai pot fi prostiți după ce li s-a întâmplat. Și care acum acționează ca și termitele: roade fiecare dintre ei zilnic câte puțin la temelia globalismului trezind ba pe unul ba pe altul în jurul lor. Până se atinge masa critică. Care eu estimez că s-a atins deja. Acum mai lipsește doar scânteia care să declanșeze explozia. Și ea va veni. Curând, foarte curând. Se vede deja cu ochiul liber.
      Sigur că dumneata Mihai ai dreptate când observi despărțirea, neîncrederea, izolarea, frica, dar toate aceste stări privite prin paradigma unui RĂZBOI sunt perfect firești. Ele nu sunt neapărat SCOPUL uneltirilor mafiei globaliste deși le convine că se întâmplă, ele sunt REZULTATUL unei stări de beligeranță nedeclarate. Care ne atinge pe fiecare dintre noi, că vrem sau nu vrem. Ce-ar fi să apreciem exact aceste stări de spirit, de data asta în contextul unui război declarat pe față. Ar fi firești aceste stări, așa-i? Ba poate ar fi mult mai rău.
      Important este să decidem în aceste condiții ce facem: ne lamentăm fiecare în banca lui observând cu acuratețe realitatea și așteptând ca pronia divină să rezolve problema, sau punem mâna pe ”pușca” digitală și luptăm fix cu armele lor, distrugându-le narativul satanic cu care vor să ne prostească.
      Există un vechi principiu care este perfect valabil și în ziua de azi și se pot da exemple: te poți lupta cu armata unei țări, dar nu poți lupta împotriva populației ei dacă ți se opune. Poate că temporar o poți cuceri, dar la un moment dat tot se va răzbuna pe tine pentru că ai făcut asta. Și te va distruge. Au învățat principiul ăsta pe pielea lor toate imperiile hegemonice, fiecare la timpul său. Nici de data asta nu va fi altfel. Pentru că pe zi ce trece, Imperiul Demonic Globalist devine din ce în ce mai mic. Ca și resurse, ca și teritoriu, ca și adepți. Dragi globaliști, welcome to the hell, we have cookies! :))

    • Vai, da, chiar așa este!

  8. Excelent articol !
    Fiecare european(de fapt euroatlantic-ce pompos suna!) ar trebui sa-l citeasca.
    Multumesc !

  9. Un articol binevenit pentru explicarea mecanismelor manipulării, atât în nordul Europei cât și la noi în România, situația este identică până la perfecțiune.
    Din păcate însă, autorul nu prea înțelege că soluția pe care o caută există și este pusă deja în aplicare începând cu 2017, aproximativ. Aparent globaliștii își fac de cap, dar oare CHIAR așa se întâmplă?
    Ia să stăm strâmb și să judecăm drept: le-a ieșit lovitura de stat globală numită covid? NU. Dacă era după mintea lor aia satanistă, astăzi trebuia să fim în anul 3 din cei 10 de lockdown și să fim pe la al 7-lea ”vaccin”. ȚEAPĂ!
    Dacă era după mintea lor aia satanistă, astăzi trebuia ca noi românii să fim în război cu Rusia din cauza Ucrainei, să avem și noi sute de mii de morți ca și ucrainienii și probabil că sub diktatura unei kriminale ca Killary Clinton Rockefeller eram deja cu toții fosforescenți în urma bombardamentelor nucleare. ȚEAPĂ!
    Dacă era după mintea lor aia satanistă, astăzi toți trebuia să fim sclavi supuși necondiționat prin creditul social, orașele de 15 minute, pașaportul nazist kovid și diktatura sekurității video Big Brother. Le-a ieșit? NU. ȚEAPĂ!
    Dacă era după mintea lor aia satanistă, astăzi toate păsările trebuiau omorâte de frica gripei aviare, vacile omorâte de frica pârțurilor încălziste, porcii de frica pestei porcine, copacii tăiați pentru că schweighofer, kronospan și johannis, iar rasa umană alimentată cu gândaci și lăcuste ca în cele mai adevărate filme sataniste cu zombie. Ah, și omenirea exterminată în proporție de 90%. ȚEAPĂ!
    Dacă era după mintea lor aia satanistă, toate religiile trebuiau comasate între ele și distruse, după principiile unui ecumenism satanic. Cu catolicismul aproape au reușit beneficiind de un papă demonic, dar și-au rupt colții în ortodoxism și în mahomedanism. ȚEAPĂ!
    Dacă era după mintea lor aia satanistă, astăzi trebuia să avem în plină desfășurare un plan totalitar de confiscare a proprietății mai rău decât raptul komunist din România anilor 1945-1965. Nu vei mai avea nimic și NOI vom fi fericiți să te facem sclav. ȚEAPĂ!
    Toate aceste lucruri TREBUIAU să se întâmple până acum (și multe altele) dacă această mafie kriminală khazaro-globalistă ar fi avut succes. Acesta era planul pus la cale cu muuult timp în urmă, încă de prin anii ’80-’90. ”Decât că” li s-au întâmplat ”absolut natural” niște bețe-n spițe succesive numite Putin, Trump, Bolsonaro, Bukele, etc. Plus o gașcă de oameni extrem de inteligenți în spatele lor. Așa că globaliștilor NU le-a ieșit așa cum au vrut. Cu tot NATO-ul mamii lor.
    Și mai nou li se întâmplă BRICS11 pe cale să devină BRICS45 care deja are ambiții să scape de sub tutela globalisto-împăciuitoare a Chinei. Și probabil le va reuși: pe măsură ce din ce în ce mai multe țări vor adera, autoritatea Chinei se va dilua și varianta de backup soft a globaliștilor se va fâsâi. Și ăsta este un lucru excepțional de bun!
    Ceea ce primim DE FAPT în aceste vremuri este o mascaradă sinistră care începe cu însăși marioneta americană Bideu care n-are nici o treabă cu adevăratul defunct Joe Biden, decedat deja de câțiva ani. Cine nu crede să urmărească atmosfera funebră de la investitura Bideului din 2020. O mascaradă care este menită a ne arăta pe viu, live și dureros, câte puțin din ceea ce TREBUIA să ni se întâmple la o scară mult mai largă. Și să ne trezească la realitate. La realitatea aia ascunsă prin manipulare de atât de mult timp încât actualele generații nici nu mai știu cum arată Adevărul.
    Marea MEA problemă însă este că în toată această pantomimă de un ridicol absurd mai presus de Kafka, Orwell sau Huxley MOR OAMENI. Din cauza ”covid”-ului, din cauza ”vaccin”-ului, din cauza războiului, etc. Sunt de acord că altfel ar fi murit mult mai mulți pământeni, dar totuși NU pot să accept cifrele adevărate ale dezastrului globalist. Cu tot NATO-ul mamii lor, că din organizație DEFENSIVĂ a ajuns o organizație AGRESIVĂ. Agresivă cu Rusia, cu China, cu Nigerul și cu oricine NU se supune ”regulilor” diktate totalitar de la Davos, Washington și Bruxelles.
    Prin urmare, soluția căutată în articol există și se aplică, aș putea spune PROST după gusturile mele, dar nah… ”atât s-a putut”… Adevărata problemă este că, apropo de oile bete și confuze, se adeverește ÎNCĂ O DATĂ preceptul biblic: ”aveau ochii ținuți să nu vadă”. N-aș fi crezut în ruptul capului că voi ajunge să constat asta ad literam în timpul vieții mele. Unul dintre cazuri este autorul articolului de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs