Maia Soros și joaca de-a războiul

După ce le-a urat ”La mulți ani!” în stil nord-coreean prietenilor războinici de la Kiev, președintele sorosist Maia Sandu se pregătește să dea startul anului școlar în Rep. Moldova, pe 1 septembrie. Și nu oricum, ci cu o strălucită lecție de propagandă globalistă de integrare în UE, obligatorie în toate grădinițele, școlile generale și liceele de peste Prut.

Domnii profesori moldoveni au primit instrucțiuni specifice. După festivitățile de deschidere a anului școlar, elevii urmează a fi implicați în diverse jocuri, prin care vor afla lucruri frumoase despre blocul comunitar. Spre exemplu, la grădiniță și la clasele mici, se va pune în scenă ”Jocul cu steluțe”. Unii copii vor avea steluțe – în calitate de membri UE, iar ceilalți (cum ar veni statele candidate la aderare) vor fi încurajați să țină un mic discurs, să recite o poezie sau să facă un giumbușluc pentru a primi mult-râvnita steluță.

Cei din clasele gimnaziale și de liceu au de trecut probe mult mai dure: explicarea simbolurilor drapelului UE și a motto-ului ”Uniți în diversitate”, apoi numirea valorilor europene (desprinse probabil din ideologia ”woke”). Un alt material didactic pentru ora de propagandă în școli va fi o așa-zisă ”Lecție de diriginție”. Iată câteva extrase sugestive, pentru ca tot copchilu’ moldovean să bage la cap: ”Acum zeci de ani, a fost un război cumplit în Europa. Moldova a fost furată, Europa destrămată, și mulți oameni au suferit. A apărut foamea, sărăcia și oameni supraviețuiau din greu. Fiecare țară trăia separat, neavând îndeajuns pentru a ajuta pe toți. Dar, iată că Robert Schuman împreună cu colegii săi din alte națiuni, au pornit spre Strasbourg pentru a se uni. Și totul a înflorit. Nu au mai fost războaie, și multe țări au venit și ele să guste din fructele Uniunii Europene, pentru a le simți gustul și să vadă cât de bune sunt. (…) Moldova dorește și ea să se înfrupte din darurile Uniunii Europene, pentru a se bucura cu alte națiuni de libertate, siguranță și prosperitate. Pas cu pas, Moldova luptă cu inamici puternici, căuta cea mai fină mătase pentru haina nouă și strânge cele mai bune daruri pentru a se încadra în Uniunea Europeană”. Superb, bravo Maia!

Niciun cuvânt despre afacerea Pfizer a șefului UE, Ursula von der Leyen. Nicio vorbă despre potlogăriile cu armament și gaze lichefiate, despre propaganda de gen, cenzura nerușinată și atacul constant asupra stâlpilor de bază ai oricărei națiuni europene: credința creștină, familia, tradițiile. În schimb copiii sut rugați să comenteze fotografii ale liderilor europeni mergând cu bicicleta (până la cel mai apropiat aeroport). Printre ei apare și Boris Johnson, dovadă că autorii materialului propagandistic sunt cu pluta, fac abstracție de faptul că Marea Britanie a părăsit UE. Ministrul Educației din Republica Moldova, Dan Perciun, recomandă școlilor să scurteze cât mai mult festivitățile de deschidere a anului școlar și să acorde mai multă atenție lecției de propagandă politico-ideologică despre ”vectorul geopolitic”, adică ”integrarea europeană”.

Am mai spus-o. Nimic nu poate justifica atragerea Moldovei în conflictul din Ucraina. Lozinca ”Acum ori niciodată”, sugerată de Mircea Geoană și alți războinici atlantiști este falsă. Moldovenii oricum aveau drumul lor european, mai devreme sau mai târziu. Iar păcăleala cu hai să dăm mână cu mână, să intrăm în UE în orice condiții, chiar și prin deschiderea unui nou front în Moldova, nu-i ajută nici pe români, nici pe frații de peste Prut. Pentru că vor muri oameni. Iar rezultatul va fi, în cel mai fericit caz, integrarea Moldovei în imperiul Schwab, unde corupția la nivel înalt în vremuri de pandemie și de război înseamnă dictatură crâncenă. Înseamnă pierderea libertăților elementare și supunere oarbă față de cârmacii de la Bruxelles și Washington. Înseamnă multă suferință, în cele din urmă.

Jocul anticonstituțional al globalistei Maiei Sandu rămâne penibil și potențial sinucigaș.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. In timpul plandemiei, conducatorii nu purtau masca, in timp ce sclavetii din spate care ii insoteau, purtau

  2. Era vorba in imaginile de mai sus sa identificam 2 (de ce doar 2, cand sunt multe!) caracteristici ale vietii politice din UE. Iata cateva: minciuna etalata. fariseismul politrucilor care se prefac ca merg cu bicicleta, cand de fapt limuzina ii asteapta dupa colt,cupiditatea, terorismul si coruptia exercitate de figura fals binevoitoare si zambareata a comisarei-sef neobolsevice a UE, afisarea unei increderi netarmurite in dreptatea lor a unor lideri de mana a treia marsaluind (strans uniti, tovarasi!) spre un viitor tot mai intunecos. Halal imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs