Cum îi motivăm pe ucraineni

Iată cum începe un reportaj difuzat de BBC: ”Ucraina are mare nevoie de oameni pe front pentru a înlocui zecile de mii de bărbați uciși sau răniți. Mulți alții sunt epuizați după 18 luni de război. Însă există și ucraineni care nu vor să lupte”. Teribil, nu-i așa?

Evident, situația nu mai poate continua. Sunt mult prea puțini ”luptători pentru libertate” decât arme trimise cu dezinvoltură de occidentul colectiv. Mass-media din Marea Britanie trage un semnal de alarmă: ucrainenii s-au prins care-i treaba cu regimul Zelensky și fug de rup pământul. Încearcă să scape de mobilizare, fie prin trecerea frauduloasă a granițelor (în special spre România), fie prin acte de corupție.

Așa că Joe Biden și Ursula von der Leyen i-au bătut obrazul lui Zelensky. L-au tras de mânecă și i-au reproșat că eforturile lor sunt inutile, din moment ce ucrainenii refuză să moară până la ultimul om. ”Noi trimitem tancuri, rachete, avioane, tot ceea ce ați cerut. Dar cine o să le folosească, dacă voi dați bir cu fugiții?! Haideți, vă rugăm, încă puține sacrificii și-i batem măr pe ruși!”.

Pe front, în prima linie, mor mult mai mulți ucraineni decât poate Kievul să-i înlocuiască. Sunt cifre seci, reci, imposibil de negat. Iar un contraatac de succes nu poate fi susținut în inferioritate numerică, în condițiile în care lipsa sprijinului aerian cântărește oricum decisiv.

Sub presiunea occidentului, Zelensky a fost nevoit să ia măsuri de urgență. El a anunțat recent demiterea tuturor oficialilor regionali responsabili cu recrutarea militară, ”pe fondul suspiciunilor care indică un sistem de corupţie ce permite recruţilor să evadeze din armată”. ”Corupția în recrutarea militară va fi eliminată. Șefii tuturor centrelor regionale de recrutare vor fi concediați și înlocuiți cu războinici curajoși care și-au pierdut sănătatea în prima linie, dar și-au păstrat demnitatea”, a explicat președintele-marionetă, gândindu-se probabil la comisarul din regiunea Odesa care și-a tras o vilă de 4 milioane de euro în Spania, din banii de șpagă.

Cu capetele plecate, oficialii armatei ucrainene au declarat pentru BBC că presupusele infracțiuni sunt ”rușinoase și inacceptabile”. Într-adevăr, este inadmisibil ca presupușii războinici ai lui Zelensky să se fofileze, în timp ce europenii profund atașați ”ordinii internaționale bazate pe reguli” strâng puternic cureaua în așteptarea recesiunii.

Oare unde au dispărut, peste noapte, curajul, demnitatea și dorința de victorie a ucrainenilor? Au uitat că trebuie să elibereze Crimeea?!

Britanicii, aliați de nădejde ai Kievului, sunt supărați foc pe partenerii lor. ”(…) Și Kievul trebuie să facă niște ajustări. Nu doar în ce privește contraofensiva, care avansează mai greu decât se spera, ci și în ce privește motivația cetățenilor săi de a lupta. Există o nevoie neîndoielnică de oameni pentru război, dar și un adevăr incomod, că lupta pe front nu-i pentru oricine”, concluzionează reporterii de la BBC.

Așadar, cum îi motivăm pe ucraineni? Cum îi determinăm să meargă în prima linie chiar și pe cei cu mai puțin de doi neuroni în cap sau care au intrat pe internet doar pentru Solitaire? Banii nu mai reprezintă un stimulent. Nici măcar ideea că țara ar putea fi eliberată, cândva, în viitor. Și atunci, cum procedăm?

Poate că o bună idee ar fi ca occidentul colectiv să-i trimită înapoi pe cei peste 8 milioane de ucraineni fugiți din țară. Doamna Kovesi, aveți legătura. Iată un dosar senzațional la orizont, pe măsura misiunii nobile pe care v-ați asumat-o.
……………
p.s. Campania de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție” continuă. Amănunte puteți găsi aici.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Dacă rușii se întreabă cum e posibil că recruții ukrainieni, vârstnici instruiți doar 5 zile și înarmați numai cu arme ușoare, fără sprijinul blindatelor și al aviației, intră ca orbii în câmpurile de mine rusești unde sunt anihilați total de artileria rusă și de drone, ce să mai zicem noi? Tot rușii își răspund singuri la întrebare afirmând că cei care îi mână din spate la moarte sigură nu au cum să fie conaționali de-ai lor. Mai mult de atâta, ce să mai facă ukrainienii?

    • De exemplu ar putea să se revolte și să-și extermine trădătorii de țară care îi ucid în folosul haitelor globaliste din occidentul kolectiv. Ar fi un exemplu superb de ADEVĂRATĂ luptă pentru Libertate. Dar dacă n-ai cu cine… Valabil și la noi, la alte dimensiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs