Varianta de rezervă pentru globaliștii lui Biden

Neoliberalii din preajma lui Joe Biden au planuri de rezervă dacă multiplele dosare penale deschise pe numele lui Trump își vor dovedi inutilitatea. În lipsa unui candidat decent al democraților, situația este atât de disperată încât unii „experți” s-au grăbit să-i anunțe pe americani că oricum Trump nu va candida, întrucât astfel ar încălca Constituția.

Fostul președinte este acuzat că a complotat în vederea unei lovituri de stat. Până la o decizie definitivă a Justiției, simplele supoziții ar putea fi suficiente în vederea stopării candidaturii – cel puțin asta pretind juriștii lui Biden.

Dacă nici dosarele penale, nici așa-zisele prevederi constituționale nu vor reuși mare lucru, democrații globaliști mai păstrează un as în mânecă: o nouă pandemie.

Varianta pare a fi una la îndemână, mai ales că vine și în întâmpinarea corporațiilor Big Pharma și a unor „filantropi” ca Bill Gates. Ar fi timpul ca apologeții vaccinării să revină în prim plan, după ce războiul din Ucraina le-a oferit un binemeritat respiro.

Alegerile prezidențiale din 2020, în plină pandemie, au fost un exemplu clasic despre cum pot fi umflate cifrele într-o aparentă notă de legalitate. Au votat prin poștă 100 de milioane de americani – un număr inimaginabil de mare într-o democrație, iar mulți dintre cei prezenți la urne nu au avut nevoie nici măcar de un act de identitate. Mai ceva ca în Burkina Faso!

Manevra relativ simplă le-a plăcut atât de tare potlogarilor globaliști, încât ar fi bucuroși să o repete cu prima ocazie. Un oficial de la Casa Albă tocmai a anunțat că toți americanii vor fi respectuos invitați la centrele de vaccinare, pentru un nou rapel. Evident, în paralel mass-media atrage atenția asupra unor noi variante ale virusului, potențial mult mai periculoase. Bill Gates și amicii din rețeaua cioclilor apocaliptici deja își freacă palmele.

„Ideal” ar fi ca în primăvara lui 2024 să izbucnească o nouă pandemie, pentru ca până în toamnă, la alegeri, mass-media și politicienii să agite spiritele suficient de tare. Votul masiv prin corespondență este una dintre cele mai „curate” și rafinate metode de fraudare. O metodă patentată cu succes, grație unei Justiții bine controlată de neoliberalii din preajma lui Biden.

Dacă până în toamna lui 2024 se implementează și moneda digitală programabilă, atunci se vor crea condițiile ideale pentru distrugerea din fașă a oricăror proteste organizate de teroriștii domestici. Cunoscuți, mai nou, sub denumirea de „putiniști”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Nu intamplator a aparut monstrul Schwab sugerand, sau amenintand, ca in 2024 nu vor fi alegeri. Principalul motiv pentru o asemenea faradelege (inca una) este previzibila victorie a lui Trump. Globalistii au reusit pana acum tot ce si-au propus: l-au inlaturat pe Trump inlocuindu-l cu o gloaba globalista woke in persoana Bideului cu Robinette, l-au inlaturat pe adevaratul Papa Benedict cu o varianta de anti-Papa woke in persoana dubiosului Francisc. De ce si-ar dori alegeri, cand pentru ei lucrurile stau foarte bine asa cum sunt acum, cand au aproape toate guvernele la cheremul lor, inclusiv pe Klaus cel cu Guvernul Meu? De ce le-ar schimba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs