Lovitură dură pentru activiștii Soros din Europa

Un val de tristețe s-a lăsat brusc peste activiștii lui Soros din întreaga Europă, inclusiv din România. Sunt ceva probleme cu banii în imperiul civil al CIA, așa că fondurile rămase după restrângerile de personal și tăierile de bugete vor fi folosite pentru cauze mai bune, în alte zone ale globului.

”Case closed” a decis moștenitorul Alex Soros, după ce Uniunea Europeană a trecut testul războiului din Ucraina și și-a demonstrat întreaga loialitate față de globaliștii de la Washington. Luna trecută, ”prințul” neoliberal a aruncat bomba: a dezvăluit planurile de concediere a 40% din personalul fundației Soros la nivel global, în cadrul unei ”schimbări strategice”. Așa că banii economisiți vor fi redirecționați probabil în Africa și în Asia-Pacific, cât mai aproape de China.

Zonele rămase descoperite în Europa sunt Ucraina și Rep. Moldova, unde imperiul Soros a promis că își va păstra finanțările de milioane de dolari. Pentru ”democratizare”, evident.

Alex Soros, prin Fundația Soros Moldova, investește peste 5 milioane de dolari anual în domeniile ”reformei justiției și fortificarea statului de drept, protecția drepturilor omului, promovarea echității economice și sociale”. Fără limbaj de lemn, banii sunt folosiți pentru cumpărare de influență în politică, justiție, economie.

Cu alte cuvinte, o modalitate ”soft” de preluare a frâielor puterii, de plantare în poziții cheie a oamenilor loiali imperiului globalist. Un plan de acțiune clasic, după modelul din România și alte zeci de țări. Și asta fără ca serviciile de informații, structurile de forță ”patriotice” ale statului, să intervină cu ceva în ceea ce putem numi o lovitură de stat a neomarxiștilor (mult prea puțin subtilă).

Probabil Moldova a avut una din cele mai dificile tranziții de la societatea sovietică, iar Fundația întotdeauna a punctat peste așteptări și a creat condiții pentru ca Moldova să devină o societate deschisă și, într-o zi, să devină membru al Uniunii Europene”, spunea Alex Soros în octombrie 2022.

Așa este, moldovenii lui Soros, sprijiniți din plin de sorosiștii din România, ”au punctat peste așteptări”. Cu alte cuvinte, rezultatele s-au produs rapid și cu mult mai puține fonduri decât s-ar fi așteptat prințul Alex.

Însă miza nu este neaparat UE, ci mai degrabă NATO. Moldova trebuie mai întâi să se alăture pactului nord-atlantic, să renunțe la statutul de neutralitate și să se înarmeze până-n dinți, înainte de a fi acceptată de cei 27 de membri ai blocului comunitar. Pentru că, nu-i așa, doar NATO poate proteja, cu arma în mână, activele investitorilor strategici de la Coca Cola, McDonald’s și Carrefour. Și doar NATO poate stăvili, încă de pe malurile Nistrului, hoardele de soldați ruși, pregătiți să ia cu asalt Parisul și Berlinul.

Dacă Republica Moldova va fi cooptată în război prin intermediul provocărilor din Transnistria, atunci Alex Soros și gașca din spate, de la Pentagon și CIA, vor fi în măsură să jubileze. Maia Sandu și băieții de la Fundație vor puncta, din nou, ”peste așteptări”.

Cât despre România, le-aș propune activiștilor Soros rămași fără obiectul muncii să se regrupeze într-un ONG ”patriotic”, pe model Hellvig, și să ofere pro bono lecții de engleză celor opt piloți ucraineni care urmează a fi instruiți pe avioane F-16.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Cristian Pîrvulescu ramane fara job , nu se poate…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs