”Cel mai prost scenariu” le dă fiori fanilor lui Biden

Singura modalitate de a evita ca Trump să distrugă NATO este ca Trump să nu devină președinte”, spune Ivo Daalder, fost ambasador al SUA la NATO, care conduce Chicago Council on Global Affairs.

Coșmarul Europei este în continuare acela al unei reveniri a lui Trump, potrivit revistei Politico. Neoliberalii de la Washington trag un semnal de alarmă ca și cum ar muri de grija europenilor, când în realitate se gândesc la propriile funduri. Ei se tem că în ciuda celui de-al patrulea dosar penal deschis pe numele fostului președinte (legat de ”fraudarea alegerilor din Georgia”), Joe Biden ar putea fi incapabil să câștige. Lucru de înțeles, dat fiind că popularitatea lui Trump este în creștere, iar în lipsa unei pandemii ar fi greu de crezut că 100 de milioane de americani vor vota, iarăși, prin poștă.

Printre neoliberali există spaima că al doilea mandat cu Trump la Casa Albă ar fi ”mult mai rău” decât primul. Patru ani de experiență la cel mai înalt nivel i-au deschis ochii în multe privințe. În special în legătură cu oamenii din preajma lui (apropo de specialiști ca Anthony Fauci), cu indivizii strâns conectați la Deep State-ul globalist, aflat la pol opus față de interesele primordiale ale Statelor Unite. Administrația Trump din perioada 2016-2020 a fost infestată de globaliști, de neoliberali care de ochii lumii și-au declarat deplina loialitate față de noul șef, pentru ca în realitate să joace la două capete.

Oamenii din spatele lui Joe Biden, întreaga structură de forță din cadrul Pentagonului și a serviciilor secrete, au convingerea că de data asta Trump va fi mult mai atent atunci când îi va numi pe cei mai apropiați colaboratori – pe secretarii de stat, pe directorii de servicii speciale, pe șefii unor departamente din cadrul administrației și așa mai departe. Din punctul ăsta de vedere, există un sentiment de panică greu de mascat. Fostul președinte a promis că va lupta cu Deep State-ul globalist, iar gașca lui Biden îl consideră pe Trump într-atât de ”nebun” încât să încerce s-o facă.

Cine se va întoarce lângă Trump pentru al doilea mandat? Asta este deosebit de înfricoșător”, punctează un lobbyist important din Washington, pentru revista Politico.

Marea miză odată cu presupusa revenire a lui Trump la Casa Albă rămâne atitudinea Statelor Unite față de războiul din Ucraina. Există o părere aproape unanimă printre suporterii lui Biden că noua administrație ar pune capăt relației toxice cu Zelensky. Iar asta ar periclita puternic vânzările de armament în Europa și în întreaga lume, facilitate prin intermediul NATO, al jurnaliștilor, al politicienilor-marionetă și al principalei lozinci mincinoase cu care se alimenteză flăcările războiului: ”Vin rușii peste noi!”.

Potlogarii administrației Biden se gândesc acum la cel mai prost scenariu posibil și încearcă să găsească soluții. Încearcă să găsească instrumente pentru a-i limita puterile lui Trump. Prin intermediul Congresului, spre exemplu. O legislație ”îmbunătățită” înainte de alegerile din 2024 ar putea stipula că Statele Unite nu se pot retrage din NATO fără aprobarea Senatului, cu majoritate de două treimi. Însă chiar și în acest caz președintele SUA ar avea la îndemână suficiente pârghii pentru a-i pune cu botul pe labe pe războinicii ahitiați după miliardele din industria de armament.

E foarte posibil ca ”cel mai prost scenariu” imaginat să fie unul inacceptabil. Și să asistăm fie la un război civil, fie la o altă tragedie pusă în seama vreunui oarecare individ dezaxat. Ori la ambele, în cel mai rău caz.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Eu perosonal votez pentru razboiul civil.

  2. Să dea Dumnezeu ca ”cel mai prost scenariu” să devină realitate și să trăim ziua în care toți acești kriminali globaliști vor fi eradicați din orice fel de poziție de decizie. Apoi să-i vedem la tribunal (cel puțin…). Atât în USA cât și în Europa, dar mai ales în România. Nu că ar avea românii adormiți vreo contribuție, că nu sunt în stare, dar prin contagiune la ceea ce se va întâmpla în blocul globalist (prin analogie cu fostul bloc comunist) după ce se termină acest gigantic meci de șah multi-dimensional început în 2016 odată cu alegerea lui Trump la Casa Albă. Oricum suntem la ultimele mutări, așa că ne-stimați globaliști: urmează emisiunea ”Surprize, surprize” fără Andreea Marin dar cu Donald Trump. Un fel de remake la ”The Apprentice”. Vă amintiți faimoasa replică din acel serial? ”You’re fired!” Și apropo, zic unii că ”sur-priză” înseamnă ceva de băgat în priză… :-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs