Bill Gates și colaborarea cu Bruxelles-ul pentru devierea razelor solare

Șeful de la Microsoft și OMS o salută pe șefa Comisiei Europene cu mâna în buzunar 🙂

Un comentariu de Michael Baxter

Uniunea Europeană i-a cerut lui Bill Gates să pună umărul la eforturile de combatere a schimbărilor climatice prin blocarea soarelui, cu ajutorul controversatei tehnologii de geoinginerie deținută de miliardarul globalist, agreată inclusiv de administrația Biden.

Bruxelles-ul se va alătura unui efort internațional pentru a evalua dacă intervențiile la scară largă, cum ar fi devierea razelor soarelui sau modificarea tiparelor meteorologice ale Pământului, reprezintă opțiuni viabile pentru combaterea schimbărilor climatice.

Blocul comunitar urmează să anunțe un cadru pentru evaluarea implicațiilor de securitate ale unei planete care se încălzește rapid, cum ar fi potențialul ca lipsa apei sau a alimentelor să declanșeze conflicte și migrație, potrivit unui proiect de document consultat de Bloomberg. O parte din această evaluare include studierea pericolelor potențiale ale reingineriei atmosferei.

Aceste tehnologii introduc noi riscuri pentru oameni și ecosisteme, în timp ce ar putea, de asemenea, să crească dezechilibrele de putere între națiuni, să declanșeze conflicte și să ridice o multitudine de probleme etice, juridice, de guvernanță și politice”, potrivit documentului aflat în curs de redactare finală.

Angajarea în aceste cercetări împinge UE într-o dezbatere deloc simplă. Se pune întrebarea dacă așa-numita geoinginerie climatică este o știință bună sau doar o distracție științifico-fantastică cu implicații potențial periculoase pentru planetă și atmosfera sa. Blocul comunitar ar dori să asiste la discuții internaționale privind crearea de norme destinare acestui sector nou-înființat.

UE va sprijini eforturile internaționale de evaluare cuprinzătoare a riscurilor și incertitudinilor legate de intervențiile asupra climei, inclusiv modificarea radiațiilor solare”, potrivit documentului.

Astfel de intervenții pe scară largă au apărut odată cu progresele științifice și cu îngrijorarea tot mai mare că națiunile își vor depăși obiectivul de limitare a încălzirii globale la 1,5 grade Celsius. Printre opțiunile potențiale se numără injectarea de aerosoli stratosferici, care presupune creșterea concentrației de particule în atmosferă pentru a reduce cantitatea de lumină solară care ajunge la suprafața Pământului.

Criticii spun că astfel de eforturi, în cel mai bun caz, distrag atenția de la abordarea principalului factor declanșator al încălzirii globale: creșterea emisiilor. În cel mai rău caz, aceste intervenții masive pot avea efecte secundare neprevăzute, cum ar fi modificarea modelelor vitale de ploaie.

David Keith, profesor la Universitatea Harvard, arată că ideea de a bloca lumina Soarelui pentru a opri încălzirea globală datează ”cel puțin din 1965”. Doar că astăzi este luată mult mai în serios decât era atunci și asta ”probabil pentru că societatea continuă să fie mutată într-o idiocrație absolută controlată de apostoli ai mediului deranjați de orice mișcă pe Pământ”.

Cercetarea cu privire la blocarea luminii soarelui, numită ”Stratospheric Controlled Disturbance Experiment” (SCoPEx pentru acronimul său în engleză), este realizată de oamenii de știință de la Universitatea Harvard și finanțată de donatori privați, inclusiv de fondatorul Microsoft.

Postul american CNBC a anunțat că ”injecția cu aerosoli stratosferici implică pulverizarea unui aerosol, precum dioxidul de sulf, în stratosferă”.  În același timp, jurnaliștii bine plătiți de miliardari ca Gates admit că pot exista ”efecte dăunătoare asupra mediului înconjurător și a sănătății umane”. Planul despre care Bill Gates vorbea încă de acum doi ani a fost ratificat de Casa Albă, prin Biroul de Politică științifică și tehnologică.

Unii cercetători au cerut deja un acord internațional de neutilizare a unor astfel de soluții.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. După cum se vede în poză, Kill Gates e un bădăran țopalău fudul care, cu mâna băgată în fundul buzunarului pantalonilor, cică salută o doamnă iar Unssula15% se află în cea mai servilă și umilă poziție cu putință (de ghiocel leșinat de căldură) când strânge mâna țopalăului needucat. Asta înseamnă că la fiecare vânt scăpat de bădăran, baba va zice „daaa” cu toată gura. Deci, e mai mult ca sigur că vom avea sulf în atmosfera ieoropiană.

  2. Sunsets” este un mic start-up din SUA, una din companiile private care lansează baloane mari în atmosfera superioară a Pământului. Scopul este geoingineria solară – un proces care să blocheze razele Soarelui, pentru a opri progresia schimbărilor climatice. Compania testează deja acest proces, eliberând în atmosferă particule de dioxid de sulf din balon, fără permisiune – iar guvernul mexican a forțat să oprească temporar acest proces, după ce baloanele au fost lansate peste zona mexicană Baja. În ciuda acestor controverse, „Make Sunsets” și planul său de geoinginerie solară primesc mai mult sprijin decât v-ați aștepta. Dar, suntem noi pregătiți pentru cerul plin cu baloane cu dioxid de sulf? „Facem nori reflectorizanti, la altitudini mari, biodegradabili, care racesc planeta. Imitând procesele naturale, „norii noștri strălucitori” pot preveni încălzirea globală catastrofală. Mai exact, eliberăm un compus natural prin baloane reutilizabile pentru a crea nori reflectorizanți în stratosferă. Sunt foarte eficiente: 1 gram din norii noștri compensează încălzirea pe care o creează 1 tonă de emisii de CO₂ timp de un an”. Aceasta se poate citi pe site-ul companiei – makesunsets.com.(Founded in October 2022, Make Sunsets is backed by Boost VC).”
    Probabil ca baloanele ”meteo” despre care spuneau americanii ca erau ale Chinei, erau de fapt, aceste baloane cu rol de blocare a soarelui. Dar ceea ce mă revoltă este faptul ca SUA au pus stăpânire inclusiv pe spațiul cosmic, pe intreg Universul, ei decid ce se face in Univers, Soarele devine proprietatea lor privată, pot sa blocheze razele, căldura. De ce? Soarele este al lor? Totul este al lor? Chiar as vrea ca rușii sa le trimită si lor exact ce le-au dat ei japonezilor, care acum ii pupă in fund.

  3. Lasati Pamantul si Cerul in pace, dobitoci stiintifici care va credeti mai presus de Dumnezeire! Aflati ca totul pe lumea aceasta este intr-un echilibru atat de perfect incat daca unui vultur ii smulgi cea mai mica pana sau puf zborul lui este compromis si pasarea isi pierde echilibrul si directia, apoi viata. Ucenici-vrajitori smintiti, aflati ca sunt tot atatea stiinte cate neputinte. Nu va jucati cu echilibrele cosmice numai fiindca aveti munti de bani de azvarlit si crapati de plictiseala. Iar tu, Gates-Portile Infernului, scoate mana din buzunar cand vorbesti cu o femeie, fie ea si neispravita de la Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs