Eroina anticorupție și anchetele lui pește prăjit

Cu steagul Ucrainei în piept, epuizată după ce ani întregi i-a săltat pe politicienii români extrași cu penseta de Coldea, procurorul șef Kovesi își soarbe în fiecare dimineață cafeaua în biroul elegant din Luxemburg, gândindu-se pe ce să mai spargă leafa de 15.000 de euro.

Există semnale clare că la Bruxelles se petrec acte grave de corupție, la cel mai înalt nivel. După aproape doi ani de anchetă, încă nu avem nimic palpabil despre afacerea Ursula-Pfizer. Sub pretextul păstrării confidențialității informațiilor, Kovesi refuză să ne spună dacă l-a inculpat măcar pe șoferul lui Albert Bourla. Ca fapt divers, la puțin timp după ce am publicat materialul despre potlogăria cu vaccinuri și probabila implicare a lui Heiko von der Leyen, am primit un telefon de la o doamnă care s-a recomandat drept ”masterand în jurnalism” la o facultate din occident. M-a felicitat călduros pentru articol (poate prea călduros) și m-a rugat să-i pun la dispoziție lista cu sursele folosite în redactarea materialului de presă. Bineînțeles, în scop didactic, pentru o lucrare ”științifică” despre corupția la nivel înalt.

Bănuiesc că momentul a coincis cu demararea pseudo-anchetei de către procurorul-șef Kovesi. Evident, nu i-am trimis nimic doamnei respective, însă încercarea merită a fi menționată. A fost mult mai elegant decât să-mi fi trimis mascații la ușă. La fel de elegantă a fost și încercarea jurnalistului Borzou Daragahi (un iranian cu studii în Statele Unite) de la celebra publicație britanică The Independent. De trei ori finalist al Premiului Pulitzer, membru senior nerezident la Atlantic Council, Daragahi m-a abordat pentru a-mi cere noi informații legate de ancheta Ursula-Pfizer. În special despre implicarea fondului de investiții Vanguard. S-a arătat chiar dispus să vină până la București, să stăm de vorbă la o cafea.

Ulterior, intuind că șansele de a obține ceva tind către zero, marioneta serviciilor americane a trântit un articol ”edificator” în ziarul The Independent, cum că aș fi agent KGB (sau măcar colaborator, din moment ce Sputnik mi-a preluat investigația!).

Să revenim la eroina anticorupție Kovesi. Poate cineva a crezut, luat de val, că d-na Kovesi a fost numită șef la Parchetul European pentru a-i aresta pe politicienii corupți de la Bruxelles, după modelul binecunoscut din România. Eroare! De fapt conaționala noastră se bate cu hoții de mașini din Bulgaria, iar mai nou cu un grup de mafioți din aceeași țară, care ar fi deturnat fonduri europene pentru contrucția de căi ferate. Peste 100 de polițiști și agenți de informații din țara vecină au participat joi la percheziții, la ordinul eroinei Kovesi.

Dacă mai aveați vreun dubiu, nu există corupție la Bruxelles. Nici în afacerea cu vaccinuri, nici în mega-afacerile cu armament sau gaze GNL (ca să dau doar trei exemple). Nu există corupție nici la Paris, Berlin sau Madrid. Doar țările mici, neînsemnate, în principal din estul Europei, își bat joc de banul public, în loc să depună eforturi pentru a-l direcționa către Kiev. De asta nu avem suficiente fonduri destinate regimului Zelensky – pentru că politicieni iresponsabili din Bulgaria, România și Ungaria deturnează banii europeni adunați cu atâta migală de politrucii de la Bruxelles.

Apropo de Ungaria, în 2022 funcționarii din preajma Ursulei von der Leyen l-au amenințat pe Viktor Orban că va rămâne fără fonduri europene dacă țara sa nu se va alătura Parchetului European. Cu alte cuvinte, dacă Orban nu-i va permite lui Kovesi să-i terfelească imaginea, prin anchete derulate la Budapesta (ca pe vremuri la București) și dictate de oamenii lui Soros.

Imaginea Uniunii Europene nu a fost vreodată mai proastă. Și asta din pricina unor adevărați ”profesioniști” ca Ursula, Borrell, Timmermans sau Kovesi.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] roumain qui a fait connaître ce scandale financier, médical et familial : « Eroina anticorupție și anchetele lui pește prăjit ». Patrioților, 12 august […]

  2. Foarte interesant cum Zana decaparilor tace ca un rahat in papusoi cand vine vorba de potlogariile ,,profesionale,, made in Bruxelles. A avut ,,duamna,, voce numai la ,,coruptii,, romani. Daca sunt din vest nu se pune. A avut atat amar de timp sa ,,cerceteze,, si potlogariile occidentalilor din Romania,dar nu,alea nu le-a vazut zana.
    Cat de scarboasa e bipeda asta….bleackh.Sacul si peticul ,ursula si kodruta.

  3. Astept cu nerabdare finalul(UE) , sampania este deja pregatita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs