Sfori trase la Bruxelles și Washington

Thierry Breton și Ursula von der Leyen luptă pentru scaunul de șef al Comisiei Europene

În iunie 2024 vor avea loc alegeri europarlamentare, iar câteva luni mai târziu, alegeri pentru Casa Albă. Două evenimente extrem de importante, care vor marca influența Statelor Unite (implicit a Pentagonului) asupra Europei. Bătrânul și din ce în ce mai puțin potentul continent are șansa de a-și clădi o relativă suveranitate sau de a rămâne definitiv la dispoziția generalilor americani.

Se află în joc scaunele potlogarilor Joe Biden și Ursula von der Leyen, doi dintre cei mai nefaști globaliști fără niciun Dumnezeu, care și-au pus decisiv amprenta asupra pandemiei și a războiului din Ucraina.

Foarte vizibil la Washington și ceva mai discret la Bruxelles, băieții din spatele scenei lucrează intens pentru a preveni eventualele surprize neplăcute. Atacurile grotești asupra lui Donald Trump continuă la foc automat, în speranța că multiplele dosare ticluite de procurorii lui Biden îl vor îngenunchea pe fostul președinte. Deocamdată, acestea nu fac decât să-l distanțeze pe Trump în cursa internă din cadrul Partidului Republican. Și să radicalizeze mai tare electoratul MAGA, considerat de către FBI o amenințare la adresa siguranței naționale.

În paralel cu jocurile murdare de la Washington, globaliștii de pe filiera Soros-Gates-Schwab trag toate sforile la Bruxelles pentru ca protejata lor, Ursula von der Leyen, să prindă încă un mandat de șef al Comisiei Europene. Este de înțeles. Von der Leyen a reprezentat cu prioritate interesele economice americane, fie că vorbim despre vaccinuri, armament sau gaze lichefiate. Drept rezultat, Germania s-a gripat și odată cu ea întreaga Europă. Simplii cetățeni încep să simtă pe propria piele efectele politicii dezastruoase de la Bruxelles. O politică sinucigașă, complet neloială în raport cu încrederea pe care europenii și-au pus-o în demnitarii aleși sau numiți.

Demersurile de până acum ale eroinei anticorupție Kovesi în dosarul Ursula-Pfizer ne duc cu gândul la o clasică mușamalizare. Și măcar dacă România s-ar fi ales cu ceva, că tot s-a străduit SIE să o protejeze la maxim pe fosta șefă a DNA – partenera de front a generalului Coldea. Însă ceea ce vedem cu ochiul liber este că guvernul Ciolacu va pierde în 2023 cel puțin 3 miliarde de euro din PNRR (pe lângă țepele cu vaccinuri și armament). Iar gaura de la buget o vor umple doar IMM-urile românești, întrucât nimeni nu are curajul de a le cere multinaționalelor să fie măcar corecte, dacă nu recunoscătoare.

Revenind la competiția pentru scaunul de la Bruxelles, Casa Albă se străduie să înlăture orice posibil contracandidat al Ursulei von der Leyen. Deloc întâmplător, revista Politico ne-a informat că Thierry Breton, comisarul pentru piața internă, a cumpărat un castel în mediul rural francez. Cu alte cuvinte, de unde atâtea zeci de milioane pe capul lui Breton? O fi vorba de corupție?!

Simultan, aceeași jurnaliști bine conectați cu Washingtonul analizează dorința politicianului francez de a candida pentru șefia Comisiei Europene. Deși globalist convins, Breton ar fi un ”guvernator” al UE mult mai apropiat de Bruxelles/Franța, decât de Casa Albă. Dovadă că recent ar fi tras sforile pentru ca economistul american Fiona Scott Morton să nu primească un job important în cadrul executivului UE. Politico punctează: ”Perspectiva de a-l avea pe Breton ca președinte al Comisiei va fi cu siguranță neliniștitoare pentru țările mai mici din UE, care se tem că acesta ar putea fi un agent al Franței”.

Wow! Ce catastrofă! Oribil! De neacceptat! Este inadmisibil ca șeful Comisiei Europene să fie agent al Franței, și nu al Statelor Unite.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs