Jurnal de front globalist

Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA și Alina Gorghiu, ministrul Justiției

■ Cel mai mare marș Pride din istoria României a avut loc cu sprijinul Ambasadei SUA la București. Nu prea văd unde-i mândria să ai alte preferințe sexuale decât majoritatea. Și să bați toba în centrul Capitalei pentru a-ți manifesta bucuria. Probabil că sentimentul de satisfacție se manifestă plenar atunci când obții un post de conducere pe alte criterii decât cele legate de competență. Sau când ajungi pe podium la concursul feminin de natație, după o operație de schimbare de sex. Sau la Miss Olanda, că veni vorba de competiții. Da, splendid, ce să zic.

■ Tot Ambasada SUA, prin persoana Excelenței Sale Kathleen Kavalec, s-a făcut remarcată la recenta întâlnire de lucru cu Ministrul Justiției din României, mult-stimata Alina Gorghiu. O știți, cea care bătea pe la ușile timișorenilor, pentru a fi trimisă la plimbare: ”Mama mea nu este acasă, deci PA!”. Kavalec și Gorghiu au discutat despre ”cooperarea bilaterală judiciară”. Practic, a fost o dare se seamă din partea Ministerului despre îndeplinirea sarcinilor trasate de Casa Albă. ”Lucrurile merg bine!” a concluzionat Gorghiu pe Facebook, cu gândul la dosarele Microsoft, Popoviciu și Bechtel. Știți, e ca și cum s-ar duce ambasadorul României la Washington, Andrei Muraru, în audiență la procurorul general Merrick Garldand, ca să-i ceară raportul despre ultimele solicitări ale președintelui Iohannis.

■ La Chișinău, președintele Maia Sandu a trecut prin parlament legea de înființare a Ministerului Adevărului. Se numește Centrul pentru Comunicare Strategică și Combatere a Dezinformării ”Patriot”. Te doare mintea, nu alta. Potrivit guvernului moldovean, instituția aflată sub controlul parlamentului (deci a Puterii, de orice natură ar fi) are misiunea de a combate ”propaganda dăunătoare statului și de a apăra cetățenii de manipulare și atacurile propagandistice constante”. Maia promite cu mâna pe inimă că nu va fi introdusă cenzura. Doar atunci când va fi nevoie vor dispărea niște site-uri, după modelul partidelor deja interzise. Desigur, nu a inventat roata Chișinăul. Toate guvernele liberale, de la Washington la Bruxelles și Berlin, au promis că vor lupta cu ”dezinformarea” prin intermediul serviciilor secrete și a instituțiilor de stat cu atribuții în domeniu. Declarațiile halucinante ale generalului Rog (SRI) sunt elocvente. Informarea corectă devine astfel apanajul exclusiv al Puterii (globaliste!). Adevărul nu poate fi decât cel furnizat de instituțiile de stat și mass-media militarizată. Iar teroriștii interni urmează să suporte consecințele.

■ Guvernele din Burkina Faso și Mali avertizează că o intervenție militară în Niger ar fi o ”declarație de război” împotriva lor. Cele trei state conduse de generali însumează peste 60 de milioane de locuitori. Pe de altă parte, lipsa uraniului importat din Niger ar putea crea probleme mari în special președintelui Macron. Nigerul asigură 15% din necesarul de uraniu al Franței și reprezintă o cincime din stocul de uraniu al UE. Ultimatumul de șapte zile lansat de ECOWAS (Comunitatea Economică a Statelor din Africa de Vest) către generalii puciști nu are acordul a cel puțin trei state africane din cele 15 ale comunității. Așa că Occidentul trebuie să-și calculeze foarte bine următorii pași, dacă nu vrea ca Africa de Vest să devină un sângeros câmp de luptă. O afacere din care să câștige doar producătorii de armament.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs