Lupul în blană de oaie

Giorgia Meloni s-a transformat, aproape peste noapte, din speranța patrioților italieni în vârful de lance al intereselor globaliste. O metamorfozare pe care unii au intuit-o, în ciuda discursului pre-electoral care atingea mai toate subiectele sensibile, de la migrație și ideologia Woke, până la războiul din Ucraina.

Milioane de italieni și-au pus speranțele în Meloni și au propulsat-o spre cea mai înaltă poziție în stat, într-o alianță de dreapta cu Salvini și Berlusconi. Tactica adoptată de actualul premier a fost de o fățărnicie ieșită din comun. Luni în șir Meloni a jucat pe scenele electorale ale Italiei o piesă de teatru condimentată cu absolut toate elementele din registrul suveranist. A jurat că va frâna imigrația, că se va lua la trântă cu birocrații de la Bruxelles, că se va opune ideologiei de gen și chiar sancționării Rusiei în contextul războiului din Ucraina.

Am urmărit doar două dintre recitalurile Giorgiei și m-am lăsat sedus, ca foarte mulți italieni, de carisma acestui politician care promitea să răstoarne munții. Promitea o cu totul altă partitură decât predecesorul Mario Draghi – unul dintre cei mai aprigi susținători ai globalismului de tip Davos. În acel moment, mi s-a părut că apartenența Giorgiei Meloni la Institutul Aspen (finanțat de Rockefeller, unul dintre promotorii Noii Ordini Mondiale, alături de filantropi ca Soros sau Gates) ar putea fi un aspect neconcludent din CV-ul politicianului italian. O mică abatere de moment, de genul bursei Soros primită de Viktor Orban.

Apoi, cu două luni înainte de alegeri, Meloni a pus punctul pe i: ”Întotdeauna am apărat și susținut cauza Ucrainei, nu doar pentru că suntem de acord cu cauza, ci și pentru că Italia nu poate risca să fie veriga slabă din alianța occidentală. Alianța trebuie să știe că se poate baza pe noi. Nu o să tolerez nicio ambiguitate în această privință”. Ulterior, Meloni și-a nuanțat poziția și cu privire la migrație, astfel încât Joe Biden o va primi joi, la Casa Albă, cu toate onorurile ce se cuvin unui oaspete de prim rang, partener de încredere în G7 și în proiectul Noua Ordine Mondială.

Evident, patrioții italieni trebuie să fie extrem de dezamăgiți. Și-au pus speranțele într-un cameleon. Într-un politician care a știut să manipuleze masele cu un real talent, până să-și vadă sacii în căruță. Meloni a devenit acum definiția opoziției controlate. Și ne arată cum poate fi înșelată încrederea electoratului într-o manieră care nu lasă loc de dubii.

Sigur că episodul ”Meloni” ne poate determina să fim circumspecți în legătură cu toți liderii suveraniști. Dar asta nu ar face decât să spulbere orice șansă a opoziției. Până la proba contrarie, Viktor Orban își vede de drumul corect pe care l-a ales, inspirat de susținerea constantă a populației. Cu toate păcatele sale, și Donald Trump s-a opus în mod practic curentului globalist cu sediul la Davos. Sunt doi politicieni de anvergură, care deocamdată pot avea încrederea patrioților de pretutindeni.

Lupta cu Deep State-ul este foarte, foarte dură. Și complet dezechilibrată.

În România, o alternativă la actuala Putere ar putea fi doar AUR. Asta rezultă din sondaje. Însă e greu de spus dacă acest partid va reuși să încropească o alianță de guvernare, pentru a vedea ulterior în ce măsură noul premier suveranist va semăna mai degrabă cu Meloni, decât cu Orban.

Democrația are limitele ei. Sunt puține piese pe tabla de șah și nu avem de ales decât să jucăm cu regele rezultat după alegeri. Regele de la Cotroceni, pentru că acesta va dirija serviciile secrete și politica externă.

Să sperăm că va fi măcar o idee mai destoinic și mai patriot decât actualul cârmaci.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Aur a intrat cu cartusele in parlament si toata presa a vorbit numai de asta . Toata atentia pe cartuse.
    Asta in ziua cand au fost votate cele mai ticaloase legi impuse de ue.
    Oare de ce ?

    • Pentru ca e opozitie controlata. Simplu. Parte a sistemului. Faza aia a fost confectionata cap-coada, ca multe altele.

  2. Sper să n-am dreptate in premoniția mea dar pe pepenoaica adică pe meloni, o vad in locul ursulenei care și-a cam umplut camionul, sper totuși să n-am dreptate !

  3. Să sperăm că va fi măcar o idee mai destoinic și mai patriot decât actualul cârmaci…. Carmaci? Hm. Poate actualul carpaci.

  4. Decât actualul trădător de țară de la Cotroceni orice e mai bun. Chiar și un câine, o pisică sau un pește. Pentru că niciunul nu pot să facă rău acestei țări, atât cât a mai rămas din ea. Dar nici în partidele cică ”de opoziție” dar de fapt create de SEKURITATEA slugoaie la satana davosiană nu am încredere. Și asta în timp ce ADEVĂRAȚII eroi ai pandemuiei, cei care ar trebui să ne reprezinte, sunt împiedicați sistematic de aceeași SEKURITATE să aibă șanse egale în dialogul cu poporul. A zis chiar trădătorul SEKURIST Anton Rog. Prin urmare, soluția logică de ieșire din impas NU este una politică. Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs