Puși cu botul pe labe de deciziile Curții de Justiție a UE

Deontologii din presa dâmbovițeană angrenați în presa militarizată sunt șovăielnici atunci când vorbesc despre Justiție. Dacă se referă la spețe binecunoscute ca Microsoft, EADS sau Puiu Popoviciu (protejatul Ambasadei SUA), atunci în mod evident aveam de-a face cu o funcționare ireproșabilă a sistemului. Lucrurile se schimbă radical în dosare ca cel al Elenei Udrea, spre exemplu, unde Înalta Curte de Justiție a decis prescrierea unor fapte, în baza hotărârilor CCR. Iată că aici, cu părere de rău, Justiția nu-și mai face treaba așa cum s-ar cuveni.

Și atunci intervin pârghiile suprastatale, acționate prin fire invizibile de Deep State-ul de la Cotroceni, prin intermediul unor magistrați ai Curții de Apel Brașov. Aceștia au solicitat undă verde Curții de Justiție a Uniunii Europene, peste capul României, pentru neaplicarea deciziilor CCR privind prescripția. De altfel, nu ar fi primul demers prin intermediul căruia se încearcă (și se reușește!) transformarea CCR într-o instituție pur decorativă. Însă acum a venit la pachet și Înalta Curte. Practic, una dintre puterile fundamentale într-un stat de drept – puterea judecătorească, se substituie fără să crâcnească intereselor mai largi, europene.

Chiar dacă federalizarea UE rămâne deocamdată doar pe hârtie până la un tratat semnat de cele 27 de state, România a devenit ”de facto” parte a federației, prin recunoașterea dreptului de veto al Curții de Justiție a Uniunii Europene față de orice decizie a CCR sau a Înaltei Curți.

Prescrierea unor fapte penale în baza legilor țării și a deciziei Înaltei Curți este evident criticabilă, însă reprezintă punctul de vedere al puterii judecătorești, independent de părerile părților implicate sau a altor instituții naționale ori europene. Interferența brutală din partea Bruxelles-ului nu face decât să submineze actul de Justiție, să arunce în derizoriu imaginea Înaltei Curți și să semene neîncredere în rândul cetățenilor.

Dacă în alte situații Augustin Zegrean, fostul președinte al CCR, a îmbrățișat decizii contrare interesului național, de data asta s-a arătat indignat: ”Este inadmisibil ca CJUE să spună judecătorilor din România nu respectaţi deciziile Înaltei Curţi, câtă vreme legea îi obligă să le respecte”. Zegrean a dat de înțeles că înainte de hotărârea Curții Supreme din România magistrații practic abuzau de lege pentru a tărăgăna, la infinit, soluționarea dosarelor. ”Dacă prescripţia pentru fapta comisă este 10 ani şi cu o lună înainte să se împlinească termenul procurorul întocmeşte un act, începe să curgă un nou termen de prescripţie de 10 ani”, a precizat fostul judecator. Practic, procurorii prelungeau anchetele și câte 20-30 de ani, după bunul plac. CCR și Curtea Supremă tocmai un astfel de abuz au încercat să stopeze.

Bineînțeles, securiștii din sistem au intrat pe fir și, prin intermediul Curții de Apel Brașov, au sesizat ”organele de conducere” de la Bruxelles. În speță, Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

Din nefericire, România și-a pierdut suveranitatea nu doar din punct de vedere economic și politic, ci și în privința posibilității ca simplii cetățeni să-și găsească dreptatea în baza legilor țării și nu în funcție de interesele de moment ale unor magistrați de la Bruxelles tot atât de independenți ca Ursula von der Leyen în raport cu Casa Albă.

Din ce în ce mai apăsat, Justiția devine doar un instrument la cheremul elitelor liberale, globaliste. Și nici măcar nu-i vorba despre amărâtele noastre de elite, ci de potlogarii de la Bruxelles.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs