Greu de explicat, greu de înghițit

Curentul Woke, promovat asiduu de marionete ca Biden și Ursula, conține atât de multe idei cu potențial distructiv, încât orice om cu capul pe umeri se întreabă, pe bună dreptate, dacă în spatele acestor politicieni nu se află și altceva decât interesele elitelor globaliste.

O bună parte a populației occidentale reacționează, deocamdată, pe rețelele sociale. Există o indignare palpabilă. O nemulțumire crescândă. Derapajele politicienilor sunt atât de evidente și de iresponsabile, încât atunci când unii comentatori folosesc termeni ca ”psihopați”, ei sunt pe deplin în asentimentul publicului consternat de potlogăriile globaliștilor.

Oricât de bine plătiți ar fi, oricât de șantajabili, oricât de dornici de a-și păstra privilegiile, acești aleși ai poporului (sau numiți în urma unor negocieri pe sub masă) se comportă absolut inexplicabil. Inexplicabil pentru orice ființă rațională care are un IQ de peste 50. Atât de mari sunt gogomăniile și fake-urile pe care le recită, încât aparatul guvernamental de propagandă are greutăți enorme în a justifica logic toate aceste imposturi.

De aceea băieții veseli aflați la butoanele puterii se tem de posibila reacție a populației și se pregătesc în consecință: își întăresc aparatul de supraveghere și de represiune. Interviul cu generalul SRI Anton Rog este sugestiv. Arată cât se poate de evident preocupările unor ofițeri superiori făcuți la apelul bocancilor de către un președinte servil și incompetent, care confundă interesul național cu interesele unor super-puteri ca SUA, Franța sau Germania.

Suficiența ieșită din comun a generalul Rog l-a pus în situația penibilă de a dezvălui publicului metodele neortodoxe ale SRI de suprimare a opoziției față de orice Putere. Oricât de vândută, cinică și tiranică ar fi. Securitatea politică din anii 80 s-a perpetuat până în zilele noastre. Iar acum ne zâmbește cinic, doct și arogant, cu bucuria copilului care a primit de la CCR toate jucăriile necesare aplicării forței pumnului în gură.

Dacă așa arată și gândesc toți generalii din SRI promovați de cuplul Hellvig-Iohannis, putem fi siguri că România se află pe mâini bune. Indiferent de cine va fi următorul locatar de la Cotroceni.

Revenind la bizarul comportament al marionetelor globaliste, stai și te întrebi, la limita conspirației fără argumente palpabile, dacă nu cumva există un fenomen supranatural care le-a dereglat buna judecată. Ori inteligența artificială a evoluat mult mai tare decât știm (și încearcă să preia controlul la nivel global), ori extratereștrii au nevoie de un nou habitat și de reducerea masivă a populației.

Lăsând gluma la o parte, refuz să cred că politicienii pot fi într-atât de iresponsabili. Și că mare parte dintre cetățeni îi urmează fără mustrări de conștiință.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. … asaltati de forte intunecate, de indivizi insensibili, care nu pot fi catalagati OAMENI!Sa examinam logic si rational!Programele de ajustare si aliniere a constiintelor individuale nu vor avea efectul scontat.Este o modalitate tiranica si salbatica de distrugere a omului.Ceea ce ei incearca acum nu va reusi, deoarece natural, creierul uman, va refuza, nu va invata ceea ce doresc ei!Calculatoarele sunt dispuse sa invete orice, fiindca nu au nimic de pierdut!Sa intelegem toti, ca nenorocirile si flagelul razboiului, care stau astazi deasupra capetelor noastre, pot fi oprite!Distrugerea oamenilor nu este corecta!Salvarea va veni atunci cand oamenii vor intelege ca nu sunt indivizi singulari sau persoane distincte, unice, suntem o UMANITATE, si nimeni nu are dreptul sa ne confiste acest DREPT!Dumnezeu sa ocroteasca Romania, natiunea romana si pe toti oamenii!

  2. … [Mihai Cantuniari 22 iulie 2023 At 8:08], intradevar vedem o situatie de blocaj, de inactiune inexplicabila a celor din Europa Occidentala; mai mult, parca sunt resemnati in fata valului de migranti, a furiei si violentei prin care acesti neintegrabili se manifesta.Ce mare pacat de frumoasa si civilizata Europa Occidentala, ajunsa la cheremul unor nemernici care isi doresc sa o vada in genunchi!Chestiunea aceasta nu este ridicata in discutie de cei care „conduc” astazi de la Bruxelles, dar trebuie ridicata de catre noi, cetatenii UE, ca mult timp nu mai avem;sistemul corupt si-a pregatit si-si pregateste zi de zi cainii (politie, jandarmerie, servicii, chiar anumite parti din armata), ca sa ne sfasie!Platiti regeste, imbracati, hraniti, indoctrinati si drogati, cainii sistemului vor uita ca au o mama, un frate, o sora, nepoti sau familie!Lumea pe care ne-o pregatesc este sumbra, inumana si perversa.
    In fata atator evedinte ce putem spune, mai nimic pozitiv, caci: daca nu vom aduce in mintea oamenilor o revolutie radicala, criza va fi una a constiintei.Nu mai putem accepta normele actuale impuse, tipare distructive criminale!Considerand ce a ajuns lumea acum, cu toata mizeria si suferinta, conflicte si brutalitate distructiva, agresiune extrema, pot afirma ca omul este inca la fel cum a fost de milenii, brutal, violent, agresiv, avid, competitiv.Si astfel societatea a fost construita dupa aceste trasaturi!

    • Da, societatea actuala este construita dupa cele mai urate trasaturi ale omului. Dar eu nu imi pierd speranta: la un moment dat, cand le va ajunge cutitul la os, oamenii se vor trezi si vor pune mana pe toroipane. Altfel nu se poate. Inseamna doar ca nu le-a ajuns cutitul la os, dar momentul nu e prea departe. Cand vor fi loviti in toate ale lor, in profesie, in familie, in copii – vor reactiona, iar momentul nu e departe.

  3. Poza gretoasa a unor pigmei politici: falanga imunda a idiotilor utili.

  4. … Domnului Mihai Cantuniari [21 iulie 2023 At 7:39] – chiar stam ca oile la taiat.In aceste zile triste ori noi pe ei, ori ei pe noi!

    • Citat care explica totul in legatura cu Arienii:
      Cităm din ziarul vienez “Juedisches Volksblattˮ, 1903: “Noi, evreii, suntem cu desăvârşire separaţi de arieni, şi în primul rând de germani, prin rasa noastră, prin descendenţa noastră orientală şi prin distanţa de netrecut în domeniul cultural, etnologic si al idealismului nostru; de aceea nu participăm nicidecum la felul de a fi al acestui neamˮ, “nu avem nimic comun cu germaniiˮ. A se citi Nu avem nimic comun cu Arienii. Asa este.

    • In aceste triste zile nu vad nici un noi pe ei, ci numai si numai ei pe noi, permanent si fara ragaz. Nu mai inteleg propria mea Rasa alba caucaziana, chiar atat de jos am ajuns??

  5. Poza: regimentul de atac manevrat de marii papusari din vesnica umbra.

  6. Imi place poza din capul articolului: toti taratsii globalisti-progresisti-neomarxisti-stupizii lucrand impotriva propriilor popoare, toti la un loc. Oameni buni, recunoasteti-va dusmanii!

  7. Draga domnule Onciu, raspunsul la perplexitatile dvs atat de reale, de inexplicabile, se afla in comentariul dlui Bizzu din articolul precedent. Toti acesti aberanti si halucinati sefi de partide si de State, pigmei cumparati si vanduti, asculta orbeste si demential de elucubratiile unor potentati plutocrati de alta RASA. Anii de dupa sfarsitul razboiului mondial 2 ne-au dezobisnuit sa mai gandim la rasa ca motor si promotor al istoriei. Propaganda agresiva antigermana privind Rasa Ariana a avut castig de cauza, in sensul ca popoarele lovite de miopie nu mai acorda importanta tocmai elementului esential: cei care croiesc acum realitatea antireala in care ne zbatem apoplectic noi, Arienii, sunt produse rasiale ale Orientului Mijlociu, dusmani ireconciliabili ai arienilor. De aici Kalergi cu amestecul rasial tintind la inlocuirea treptata a rasei predominant albe europene, de aici atacurile permanente impotriva temeliilor rasei albe: religia, familia, cultura, cresterea si educatia copiilor. De aici toate distopiile cu care suntem asaltati aproape zilnic, fiindca nu trece zi de la Dumnezeu in care sa nu aflam de noi si noi aberatii indreptate fatis contra omului alb indoeuropean. Asaltul e pe fata, razboiul impotriva noastra e pe fata, iar noi tot nu intelegem si nu ripostam. Vom pieri din cauza indolentei, a nepasarii, a neintelegerii, a lipsei de reactie si a reavointei guvernelor tradatoare care ne mana spre nicaieri ca pe oi necuvantatoare.

    • Mulțumesc Mihai! Unii înțeleg ce se întâmplă și spun public Adevărul. Aceștia sunt MĂRTURISITORII Luminii. Alții, deși îl înțeleg la fel de bine, se feresc să-l spună public sau îl spun mai pe ocolite din diferite motive mai mult sau mai puțin obiective. Aceștia sunt SUPORTERII Luminii. Unii nu înțeleg decât părți din Adevăr și nu știu cum să-l abordeze. Aceștia sunt CĂUTĂTORII Luminii. Și mai există o categorie care nu înțelege nimic și nu va înțelege niciodată. Aceștia sunt OBEDIENȚII întunericului.

  8. Acest general SRI Anton Rog, nu are ce căuta într-un intelligence service. Comportamentul său a fost la fel cu al unui copil sărac și prost de la țară căruia rudele bogate de la oraș i-au făcut cadou o mașinuță uzată cu telecomandă. Copilul nu prea știe ce să facă cu ea dar o arată tuturor copiilor de pe aceeași uliță ca să se fudulească și să crească în ochii lor și de atâta arătat până la urmă o strică de tot.
    Pentru faptul că are pregătire contrainformativă n-ar fi bun de portar la hala de produse agroalimentare (omul ne-a arătat că e afon la agricultură) însă am putea să-l numim portar la una din ambasadele României de peste mări și țări cu condiția ca în țara respectivă să nu se vorbească o limbă de circulație internațională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs