De ce NATO a fost obsedată de Ucraina și este acum în panică

Pentru a răspunde la întrebarea din titlul meu trebuie doar să vă uitați la două numere: 1) locul Ucrainei în ceea ce privește resursele naturale și 2) mărimea armatei ucrainene în februarie 2022. De la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, Occidentul a considerat Ucraina ca fiind o piesă critică pe tabla de șah globală pentru atacarea și înfrângerea Rusiei. Efortul comun al CIA/MI-6 de a destabiliza Uniunea Sovietică, care a început în 1947 prin furnizarea de fonduri, arme și instruire organizației lui Ștefan Bandera, a fost zdrobit de sovietici până în 1952. La scurt timp după aceea, în urma morții lui Stalin în 1953, Hrușciov a dăruit Crimeea Ucrainei (1954). Să fi fost aceasta o recompensă pentru ajutorul acordat de Ucraina în anihilarea revoltei lui Bandera, susținută de CIA?

Cum se face că, în ajunul Operațiunii militare speciale rusești din februarie 2022, Ucraina era cea mai săracă țară din Europa, dar se afla pe locul patru în lume în ceea ce privește resursele naturale?

Țara [Ucraina] se află pe locul patru la nivel mondial în ceea ce privește valoarea totală evaluată a resurselor naturale, cu o producție anuală de aproximativ 15 miliarde de dolari și o potențială ”valoare evaluată [care] ar putea fi de până la 7,5 trilioane de dolari”, potrivit raportului.

În afară de aceasta, se crede că Ucraina are cea mai mare rezervă de resurse recuperabile de pământuri rare din Europa, deși o mare parte nu sunt exploatate. Mineralele de pământuri rare (ceriu, ytriu, lantan și neodim) și aliajele sunt utilizate în multe dispozitive pe care oamenii le folosesc zilnic, cum ar fi memoriile pentru calculatoare, bateriile reîncărcabile, telefoanele mobile și multe altele.

Răspunsul este simplu – oligarhii occidentali care finanțează liderii politici din țările NATO au fost ocupați să încheie înțelegeri cu oligarhii ucraineni pentru a obține controlul asupra acestor minerale de pământuri rare și resurse energetice. Credeți că punerea lui Hunter Biden în consiliul de administrație al Burisma, alături de fostul șef al CIA pentru combaterea terorismului, Cofer Black, a fost doar o coincidență? Dar rețineți – planul de a jefui Ucraina de bogățiile sale naturale nu a inclus un plan de asigurare a dezvoltării economice a poporului ucrainean. Doar cei strâns legați de oligarhii occidentali ar fi profitat.

Comparați pur și simplu ceea ce a realizat Rusia de când Vladimir Putin a preluat frâiele guvernului în august 1999 cu mizeria din Ucraina. Rusia este numărul unu în lume în ceea ce privește resursele naturale, iar Putin a pus capăt planului oligarhilor, împreună cu partenerii occidentali din anii 1990, care au violat cu bucurie Rusia pentru propria îmbogățire. În ultimii 23 de ani, Putin a resuscitat Rusia din cenușa ruinei economice, a refăcut armata, a reconstruit infrastructura în toate cele 11 fuse orare care cuprind Rusia și a creat o economie vibrantă și modernă. Ah, da, era să uit. Programul spațial al Rusiei îl depășește pe cel al tuturor țărilor occidentale, inclusiv al Statelor Unite.

În schimb, Ucraina, datorită unei parade de clovni de lideri incompetenți și corupți, și-a vândut țara și sufletul Occidentului. Acesta este motivul pentru care Ucraina este cea mai săracă țară din Europa, în loc să fie una dintre cele mai bogate.

Occidentul nu a avut niciun interes în promovarea unei democrații autentice și legitime la Kiev. Ucraina nu a fost nimic mai mult decât un proxy pentru a slăbi Rusia și a o ciopârți în bucăți pe care Occidentul le putea devora cu ușurință pentru a susține economiile șubrede. Înainte de începerea Operațiunii militare speciale a Rusiei, Ucraina era tratată ca un membru de facto al NATO. În Ucraina existau baze de antrenament ale NATO. Departamentul american al Apărării a înființat zeci de laboratoare de cercetare biologică pe teritoriul Ucrainei. Iar NATO și Comandamentul European al SUA au desfășurat exerciții anuale de antrenament militar în Ucraina, cu forțele ucrainene.

Cifrele spun povestea. Armata ucraineană (conform datelor din februarie 2022) avea 700.000 de forțe active și un milion de oameni în rezervă. Asta făcea din Ucraina, ca membru de facto, a doua cea mai mare armată din NATO. Statele Unite furnizează cea mai mare parte a trupelor pentru NATO – 2.307.630 de soldați. Pe locul al treilea, după Ucraina, se află Turcia, cu 1.069.900. Forța Ucrainei este mai mare decât a Franței, Marii Britanii și Germaniei la un loc. Știm acum că NATO a avut în vedere folosirea Ucrainei ca trupe de șoc pentru a slăbi Rusia, astfel încât NATO să poată termina cu Putin și armata sa.

După 18 luni de luptă, Ucraina are cel puțin 600.000 de victime militare (morți și răniți). Adică peste 30% din efectivele sale la începutul războiului, în februarie 2022. NATO nu are stomacul, resursele și nici sprijinul politic în țările lor respective pentru a-și trimite trupele în Ucraina, în ghearele morții. NATO nu o va recunoaște public, dar fără Ucraina și Turcia are zero șanse de a învinge Rusia.

………………………

Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Absolut de acord cu Bizzu. In ce scrie dumnealui aici este miezul problemei. Chintesenta. Cheia. Restul e praf aruncat in ochi.

  2. Respect punctul de vedere al lui Larry Johnson, este un profesionist adevărat care ȘTIE ce vorbește. Din păcate, problema comună a tuturor celor care și-au trăit viața profesională prin servicii mai mult sau mai puțin secrete este că nu pot ieși din paradigma în care au fost dresați atâtea zeci de ani. Cu alte cuvinte, pot analiza cu precizie toți copacii, dar nu văd pădurea. Iar pădurea în cauză arată mult mai întunecată, mai hâdă și mai kriminală decât pare la prima vedere. Ucraina este doar o etapă a unui proces de exterminare dintr-o ANUMITĂ zonă a planetei. Zonă care include sudul european al Rusiei, Georgia, Armenia, Azerbaijan și o bună parte din Kazakhstan. Ce coincidență! FIX în aceste țări au avut în ultimii ani tentative de revoluții colorate soroșisto-globaliste. De ce oare? DE CE oare NATO și-a găsit ea așaaa să vrea să se extindă FIX în acea direcție? Pentru că acea zonă a planetei este teritoriul fostului imperiu khazar, iar cei care au fugit de acolo bătuți măr de ruși pe la anul 1200 au ajuns astăzi superbogații proprietari de sistem bancar occidental, iar prin participațiile ca acționari stăpânii de drept ai corporațiilor kriminale care participă la acest asalt corporatrist la adresa civilizației mondiale. Și prin corupție, amenințări cu moartea și șantaj s-au asigurat că o bună parte din guvernele occidentale sunt slugi obediente. SINGURUL lucru care le stă în cale în prezent este… RUSIA. Fără sudul ei european nu se poate reclădi imperiul khazar. Pentru că este fix în mijlocul problemei. Și acum poate se înțelege DE CE atâta isterie paroxistică în războiul purtat de globaliști împotriva Rusiei de atâția zeci de ani. Apropo, viitorul imperiu khazar are deja și o capitală nou-nouță, construită începând cu 2011 de la zero cu fonduri imense în Kazakhstan: Astana. În care cunoscătorii vor regăsi simboluri mult mai întunecate și oculte decât la Washington. Pentru a înțelege însă toate aceste lucruri este necesar a parcurge întâi acest articol formidabil care explică multe din cele afirmate de mine aici:
    https://www.veteranstodayarchives.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs