Jurnal de caniculă

Cu ultimele picături de energie ajung în bucătărie. Deschid frigiderul și bag capul înăutru, pe raftul de sus. E o senzație nemaipomenită atunci când aerul rece îți izbește fața. Apoi IOANA mă anunță, în difuzoare, că am depășit limita de timp: ”Închide frigiderul în 3, 2,1…”.

Trântesc ușa nervos. Nu pot risca alte zece puncte de penalizare.

Afară, termometrul arată 40 de grade la umbră. Pe stradă patrulează câinii-roboți de la Poliția Universală. Îi văd de după draperia groasă. Nici ei nu se simt prea bine – circuitele s-au încins și adesea latră complet aiurea.

Mi-e frică de mor. Guvernul Schwab a instituit din nou carantina. La 42 de grade va trebui să-mi atașez masca de oxigen. E conectată la rețeaua globală, în cloud. Am încercat o mică șmecherie, am pus-o pe botul pisicii. N-a mers. M-am trezit cu trupele SIAS la ușă. Masca recunoaște imediat ADN-ul și transmite un semnal de alarmă în cazul unei nepotriviri.

Țin minte că ultima dată când a fost atât de cald a ars tomberonul din spatele blocului. Mirosea a revoltă.

Am schimbat mesaje cu băieții din rețea. Diplomatul cu gheață se vinde acum și cu 3.000 UG (unități globaliste). Mai am câteva cuburi în congelator. Le păstrez pentru Ramona. Știe că la mine întotdeauna găsește ceva rece.

Aseară am delirat puțin de la căldură. L-am înjurat pe președinte, deși oficial îl admir. Îl apreciez. Asta e, 13 puncte penalizare. Mi-e frică să nu spun și alte prostii în timp ce dorm. Prietenul meu Alex a fost săltat la miezul nopții. Securitatea i-a găsit sub pat, sub parchet, un articol de ziar mai vechi, de dinainte de Resetare. N-a contat deloc că Alex fusese vaccinat de șase ori împotriva Încălzirii Globale. Cu Pf@zer, evident.

IOANA mă avertizează că am 37 virgulă unu – temperatura corpului. Emisiile mele de căldură pun în pericol comunitatea (pe același palier locuiesc două bătrâne de 49, respectiv 52 de ani). Trebuie să mă hidratez repede cu apă rece, să țin în mână un cub de gheață sau să plătesc 500 UG către Fondul Global Climate Change. Mai am în portofelul electronic doar 700 UG din venitul universal garantat.

Mă gândesc să-mi iau un job la negru: traficant de cuburi de gheață sau jucărie sexuală pentru înalți funcționari publici. Am auzit că în ultima variantă se plătește foarte bine. Plus că-i rece în dormitor, au 28 de grade în zilele cele mai călduroase.

Sună cineva la ușă, trebuie să fie Ramona. O să-i spun ideea mea despre noul job. Am nevoie ca de aer de cuburile alea de gheață. (va urma)

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Domnule Wolf Edmond, exact in aceasta directie se merge ! Daca ati citit „1984” sau „Minunata lume noua”, textul de mai sus nu este decat o continuare a acestor texte scrise in anii ’50 !!!! Si da, lumea va accepta toate acestea ! Vedeti pe aceasta tema (a tacerii) ce spun – de exemplu Soljenitin sau Dostoievski…

  2. În IOANA am reușit să recunosc un AI domestic, omoloaga lui ION de la guvern. AI pe care țugulanul planetar trbuie să-l aibe musai în case, ca „bun” cetățenan aliniat la corectitudinea politică promovată de Big Statul Globalist ca religie de stat.

    Mulțumim pentru articolul scris cu umor negru dar sănătos pentru libertatea conștiinței. Salutar acest demers. Morala e că va trebui în viitorul apropiat să găsim și soluții prin care să ocolim „binefacerile” Big Statului Providențial.

    Umorul cu care d-l Adrian Onciu descrie niște situații reale sinistre, care din păcate astăzi au devenit deja realitate, ne va ajuta să găsim și soluții astfel ca să rămânem OAMENI cu conștiință liberă, cu voință liberă, cu rațiunea pe care ne-a dat-o Dumnezeu, și nu niște mașinuțe teleghidate de oculta globalistă.

    Apropo, sfinții capadocieni, Grigorie, Vasile și Ioan, recunoșteau in sufletul nemuritor, în rațiunea dată de Creator, în voința liberă a omului, exact chipul lui Dumnezeu cu care omul a fost creat. Asta ca să vedeți cu ce ne confruntăm și la ce proporții.

  3. Domnului Wolf Edmond, respectuos. Oamenii de care scrieti aici, nevenindu-va sa credeti ca exista, sunt demult majoritari chiar si in societatea noastra. Sunt cei incapabili sa se revolte, sa se indigneze de ceva, orice. Nu vor decat sa traiasca dati la minimum, fara reactii, fara vreo implicare, linistiti si total amorfi, fericiti in nepasarea si nesimtirea lor, cu toate problemele rezolvate de Fratele mai Mare, de BigTehn, BigFarma, Big AI. Sunt cei pe care se bazeaza terorismul de Stat, spalarea pe creier, Marea Finanta in fanatica lor urmarire a Marii Resetari. Si, dupa cum bine vedeti, bizuindu-se pe astfel de oameni care sunt puzderie si nu vor decat berica si nevestica, planul merge inainte cu mare succes. Utopia negativa descrisa atat de bine de dl. Onciu, se instaureaza deja.

  4. Apreciez imaginația Dvs. dar eu sunt convins că numai o persoană drogată, dusă bine de tot cu pluta, disperată să trăiască oricum și chiar un pic retardată mintal ar putea viețui în felul descris în articol, împreună cu elementele care apar acolo: forțe SIAS, camere de luat vederi în casă și senzori. Nu vă supărați dar ca să accepte acest fel de viață o persoană nu este suficient să fie nebună și drogată, mai trebuie să ajungă și în stadiu vegetativ cu o autostimă așezată sub tălpile propriilor picioare.

  5. Auzi nene, teribil de distractiv dar cine sunt, domne, Ioana și Ramona și ce faci matale cu ele ? Nu de alta dar daca faci cu ele ce cred eu că faci, consumi multă energie apoi mai și transpiri, atunci să vezi belea la punctele de penalizare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs