Cine pe cine batjocorește

Gornetele cu discernământ diminuat din mass-media s-au arătat indignate după ce președintele Rusiei a punctat un adevăr cu valoare de axiomă: ”Putin îi batjocorește pe europeni” (Pro TV) sau ”Glumă macabră: Am decis să vă spânzurăm pe toți” (Digi24).

Măcelarul din Est, cum îi place lui Radu Tudor să-l alinte, a arătat în doar două fraze ceea ce vedem cu toții. Anume că în realitate administrația Biden (și nu Putin!) își bate joc puternic de europeni, prin intermediul unui angrenaj complex alcătuit din politicieni-marionetă, jurnaliști-tonomat și așa-ziși experți arondați unor ONG-uri. Vladimir Putin, la televiziunea rusă, despre politicienii europeni: ”Dacă li se spune mâine: Am decis să vă spânzurăm pe toţi, ei vor întreba un singur lucru, plecându-şi ochii: «Putem să facem asta cu frânghii fabricate la nivel local?». Cred că va fi un fiasco, întrucât este foarte puţin probabil ca americanii să refuze un contract atât de mare pentru industria lor textilă”.

O glumă foarte potrivită în raport cu realitatea. Exprimă corect relația SUA-UE și umilirea politicienilor europeni, care nu doar că acceptă situația cu senitătate, dar chiar pun umărul din plin la procedura de înjosire. O fac dintr-un soi de masochism, combinat cu frică aparent nejustificată și prostie crasă. Tocmai de aici bancul lui Putin, în genul celor românești, cu ”Alinuța” (Alinuța: De ce fuge mama în zig-zag, tata? Tatăl: Taci și adu niște gloanțe!).

Ar putea fi un ultim semnal de alarmă că lucrurile se înrăutățesc, iar europenii vor fi forțați să scoată castanele din foc la îndemnul Casei Albe.

În timp ce Angela Merkel a știut să mențină un echilibru în Europa în conexiunea cu SUA și Rusia, cancelarul Scholz pare a fi mult mai dispus să-și ia revanșa după cel de-al Doilea Război Mondial. Cu orice risc.

Pandemia a ridicat vălul de pe ochii multora. A arătat cât de profund a fost penetrată Europa de agenții de influență americani. Mai întâi Europa de Vest, după aplicarea planului Marshall, apoi Europa Centrală și de Est, după căderea zidului de la Berlin. Sute de miliarde de dolari s-au scurs spre continent pentru ca, la momentul potrivit, să se ajungă la o nouă tentativă de îngenunchere a Rusiei – fie prin revoluții colorate, fie prin strângerea Moscovei ca într-un clește și forțarea conflictului direct în Ucraina (preferabil cu arme convenționale).

În România, colonizarea s-a produs în special prin intermediul ONG-urilor. Propagandiști ca Sorin Ioniță (Expert Forum) nu fac vreun secret din faptul că primesc mulți bani de la ambasade, fie că vorbim despre Statele Unite, Marea Britanie, Canada sau Olanda. Ori de la ONG-uri americane finanțate din fonduri publice, ca National Endowment for Democracy (principalul braț ”civil” al CIA). Lista donatorilor e lungă și relevantă. Ea vorbește de la sine despre incapacitatea unor astfel de experți de a promova în spațiul public opinii echilibrate și credibile. În alte condiții, un ONG ca cel al lui Sorin Ioniță ar fi primit eticheta de ”agent străin”, așa cum se întâmplă și în democrația lui Biden. Sau în autocrațiile din Ungaria și Turcia.

Bancul lui Putin cu europenii care se spânzură la cererea americanilor, cu frânghie ”Made in USA”, exprimă din nefericire o realitate extrem de tristă.

Sub presiunea sloganului mincinos ”Vin rușii peste noi!”, am ajuns să acceptăm absolut orice matrapazlâcuri ale politicienilor corupți de la Bruxelles (și nu numai). Am ajuns să le considerăm normale în raport cu un pericol mortal și iminent, însă în realitate inexistent. Dar care devine din ce în ce mai palpabil tocmai din pricina unor globaliști iresponsabili, aflați la butoanele puterii.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs