Gates a deturnat Germania

Un punct de vedere de Rüdiger Lenz

A fost o vreme când autorul acestui comentariu avea încredere oarbă în vaccinuri și se vaccina împotriva a diverse lucruri. Astăzi, autorul nu mai crede în vaccinări și nu mai crede în teoria virusului.

Cui bono, investighează singur, nu mă crede și nu avea încredere în mine sau în altcineva. Formează-ți cunoștințele prin propriile tale intuiții și mergi pe calea experiențelor alese și create de tine însuți.

Mașina de putere a lui Bill Gates

”Defectul de proiectare al sistemului nostru este că lumea nu se poate lipsi de acești filantropi. Și numai acest fapt le conferă o putere enormă.” Politician german din domeniul sănătății (anonim)

În rândul șefilor de stat, însă, starea de spirit pare să se încline. În SUA, guvernul anunță la 5 mai 2021: va susține o suspendare temporară (a brevetelor pentru vaccinuri, nota autorului). Președintele Franței, Emmanuel Macron, și cel al Italiei, Mario Draghi, se alătură. Este acel moment în care Bill Gates o sună pe Angela Merkel. Telefonul în urma căruia purtătorul de cuvânt al lui Merkel spune că protecția brevetelor trebuie să rămână.

De atunci, negocierile sunt blocate. Protecția prin brevet rămâne în vigoare și astăzi.

În iunie 2021, Melinda Gates îi scrie o scrisoare lui Merkel. ”A fost minunat să vorbesc cu dvs. în urmă cu câteva săptămâni despre sprijinul Germaniei pentru Covax”. Pentru alte detalii, ea face trimitere la șeful biroului german al Fundației Gates, deschis cu puțin timp înainte, Tobias Kahler. Acesta este ”în contact” cu echipa lui Merkel, spune ea.

Când primii cetățeni sunt vaccinați în Germania, în ianuarie 2021, Bill și Melinda Gates îi scriu cancelarului Merkel. Ei văd deja departe în viitor.

”Așa cum cel de-al Doilea Război Mondial a fost momentul definitoriu pentru generația părinților noștri, pandemia Corona va modela generația noastră.”

La finalul scrisorii lor de 12 pagini, ei privesc departe în viitor. Despre cum ar putea fi prevenite viitoarele pandemii. Nu este ”prea devreme” să ne gândim la acest lucru.

Iar în decembrie anul trecut, la scurt timp după ce și-a preluat funcția de cancelar, Olaf Scholz primește și el o scrisoare. Bill și Melinda Gates îl felicită pentru noua sa funcție. ”Echipa noastră”, scriu ei, ”va ține legătura”.

”Timp de ani de zile, Fundația Gates a avut un consiliu de supraveghere din care făceau parte patru persoane: cuplul Gates, tatăl lui Gates și Warren Buffett, investitorul miliardar. După ani de critici, fundația a anunțat în această primăvară că își va lărgi consiliul de administrație. Dar, în continuare, nu există o supraveghere independentă.”

Mașina de putere a lui Bill Gates, din care am împrumutat citatele de la începutul acestui comentariu, este titlul unui articol apărut în Die Welt (1) pe 17 septembrie 2022. Die Welt a publicat materialul împreună cu Politico (o revistă Axel Springer). Articolul se referă la subiectul pentru care toți ceilalți jurnaliști ai scenei iluministe alternative au fost imediat ostracizați și distruși social. Videoclipurile sau reportajele pe această temă au fost și sunt în continuare șterse.

În cazul lui Ken Jebsen KenFM, care a produs un videoclip foarte apreciat, Gates Captures Germany, au fost aplicate toate metodele de ostracizare și distrugere a persoanei. După vreo șaptesprezece luni, o echipă de jurnaliști de investigație din Germania și SUA scrie în detaliu despre faptul că Gates a deturnat într-adevăr Germania, ba chiar aproape întreaga lume, din punct de vedere tehnologic, al propagandei vaccinale și al propagandei virale. Mi-a scăpat complet acest articol. Abia acum câteva zile mi-a fost adus în atenție de un psiholog.

Filantrocapitalismul și educația populară

S-ar părea că Fundația Bill & Melinda Gates a înființat sau a dispus înființarea a numeroase organizații compatibile din punct de vedere logistic, astfel încât întreaga lume să poată fi vaccinată. Am putea presupune că intenția fundației nu era doar de a putea furniza vaccinuri în întreaga lume pentru o pandemie, ci de a crea un aparat logistic care să poată aproviziona întreaga populație mondială cu vaccinuri. Cel puțin asta este exact ceea ce fundația a reușit să facă, la nivel mondial.

Este filantrocapitalism. Un fenomen care nu a fost inventat de Fundația Bill & Melinda Gates, ci perfecționat. Ea a globalizat filantrocapitalismul. Filantrocapitalismul este o putere de sine stătătoare care s-a impus independent de state sau de alianțe statale. Funcționează în avantajul statelor și al alianțelor, deoarece este mai rapid și mai puțin birocratic în ceea ce privește direcționarea și producerea rezultatelor sale. Poate face acest lucru pentru că nu este legat de democrație. Este în competiție cu democrația, ceea ce se poate observa în evenimentele politice din întreaga lume. Filantrocapitalismul se află astfel în concurență și cu celelalte forme de capitalism. El împinge întreaga lume în adâncurile și formele corporatismului. Corporatismul este un alt cuvânt pentru fascism, o fuziune a capitalului cu executivul, care este urmată apoi de celelalte puteri. În pandemie, am văzut fenomenul din abundență.

Deși normele din pandemie au reprezentat aproape toate o încălcare gigantică a legii din partea guvernelor, nimic din aceste încălcări nu este retras și nici nu se fac reparații. Noua normalitate construită funcționează ca un ceasornic pentru cei aflați la putere. Dar mai ales pentru cei bogați. A biciuit filantrocapitalismul în motorul afacerilor mondiale și l-a consacrat social ca o nouă măsură de educație politică.

Nevalorile occidentale și sistemul său de stat

Dacă aruncăm o privire retrospectivă asupra ultimilor trei ani, putem vedea că guvernanților nu le pasă deloc de ceea ce au făcut. Nu trece o zi în care toate erorile, minciunile și crimele guvernelor continuă să fie dezvăluite. Practic, nimic nou pentru cei care știau toate acestea înainte. Nu există scuze, nu există reparații, nu există nimic. Deocamdată există un război prin procură care a golit arsenalele NATO. Prin urmare, Occidentul jură că nu mai folosește bombe cu fragmentare pentru Ucraina împotriva Federației Ruse. Președintele german Frank Walter Steinmeier le-a scos cândva în afara legii, însă acum nu vrea să strice jocul bombelor cu dispersie al SUA.

Toate valorile occidentale care au existat cândva nu mai valorează nimic. Tot ceea ce s-a jurat în această țară după cel de-al Doilea Război Mondial a devenit nul și neavenit. Germania scuză războiul, trimite arme și pledează pentru război împotriva Rusiei. Tot ceea ce a fost construit, pacea internă și externă a prosperității, este în prezent trimis la coșul de gunoi al istoriei.

Majoritatea germanilor pur și simplu nu au nici cea mai mică idee despre cine sau ce este adevăratul lor dușman în această chestiune. Puteți să îi întrebați, dar răspunsul este aproape întotdeauna o capitulare: nu s-au mai gândit niciodată la așa ceva. Încă trebuie să mediteze și să admită că adevăratul dușman este statul, construcția statului. Toate cadrele executive, tot sistemul judiciar și legislativ se ascund în spatele acestuia, deghizați în opoziție ca avocați ai poporului asuprit. Dar, odată ce statul îi va prinde în capcană pe toți, nu vor mai cunoaște poporul. Își vor renega promisiunile și vor face doar ceea ce îi unește prin intermediul diurnelor și indemnizațiilor de stat.

Statul nu este poporul, statul nu este acolo pentru societatea sa. Statul este sistemul de întreținere a conducătorilor, a celor puternici și generatorul mentalității de supus masele. De asemenea, statul nu este națiunea sau țara. Statul este jefuitorul națiunii și al țării în scopul de a guverna. Acesta este sistemul de stat: prădător, ucigaș și tiranic. Îl acoperă cu o mantie și îl numește democrație. Dar statul este tiranic până în măduva oaselor.

Filantropiștii își trăiesc sindromul Dr. Mabuse

Orice executiv poate crea un mandat de guvernare după bunul plac. Ceea ce nu-i place, va face să se potrivească. Dacă comite o greșeală sau întreprinde o încălcare a legii și aceasta poate fi dovedită împotriva sa, trece atât de mult timp pentru a o dovedi, încât nu-l mai deranjează nimeni. Ireversibilitatea fărădelegilor guvernanților acționează ca o mașină a timpului pentru aceștia, o eludare a proceselor democratice care consumă timp. Guvernanții de astăzi sunt obișnuiți cu acest lucru și își optimizează obiectivele respective în așa fel încât, asemenea autocolantelor climatice, ei se transformă în autocolante de birou pe viață. Este modul în care se târguiesc reciproc pentru posturile UE în toată Europa. Aceeași imagine coruptă peste tot. Nu poți scăpa de teroare, pentru că ei sunt promovați de la o funcție la alta. Cu cât comportamentul lor este mai inuman și mai corupt, cu atât mai înalte și mai permanente sunt numeroasele lor posturi.

Toate acestea (și multe altele) fac ca filantropilor să le fie foarte ușor să domine. Este atât de ușor să te joci de-a doctorul Mabuse, pentru că asta face un Bill Gates, sub masca fundației sale, în numele vaccinării virale în întreaga lume. Florian Homm a calculat că efectele secundare ale vaccinării prin injecții genetice au dus până acum la mai multe decese în lume decât războiul din Vietnam (2).

Inventatorul normal își asigură brevetul, adică invenția sa, prin intermediul biroului de brevete. Bill Gates, cu ajutorul unor politicieni fără scrupule și a unor mijloace de comunicare corupte, a creat un imperiu logistic unic la nivel mondial în domeniul vaccinării. În mare parte cu banii contribuabililor din numeroase state. Oameni precum Uğur Șahin și Özlem Türeci, fondatorul Biontech, sunt mărunțiș în comparație cu mecanismul de acțiune al unui Bill Gates. Prin intermediul fundației sale, acesta își poate folosi capitalul filantropic pentru a construi un aparat de putere independent și pentru a lega guvernele de obiectivele sale prin intermediul fluxului său de bani. Seamănă cumva cu ceea ce a construit cu Microsoft. Calculatorul personal PC și pachetul său office sunt folosite în întreaga lume.

Gates, și acesta pare a fi talentul său, poate gândi în rețele globale și le poate realiza. Este, de asemenea, motivul invocat de Warren Buffett în legătură cu legăturile sale financiare și de prietenie cu Bill Gates. Pentru Gates însuși, toate acestea pot fi bune și corecte. Pentru umanitate, între timp, filantrocapitalismul său este un pericol la fel de mare ca și războaiele în general.

Filantrocapitalistul este un creator de monștri

Gates se comportă ca un adevărat psihopat. El nu este interesat de sănătatea lumii. Pentru el, acțiunile sale pot fi coerente și bune. Dar nu-i pasă de efectele sale. Nu-i pasă deloc de daunele pe care le-a provocat la nivel mondial. Singurul lucru care contează este succesul său în crearea unei rețele funcționale care generează profituri. El însuși a declarat că a investit zece miliarde și a obținut profituri de o sută de miliarde.

La nivel global, rețeaua sa a generat, printre altele, puțin peste două trilioane de dolari în profituri din pandemie. Peste patru sute cincizeci de noi miliardari au fost creați drept urmare a fenomenului. Gates nu a deturnat doar Germania lui Merkel. El a deturnat aproape întreaga lume. Companiile sale de rețea au prins într-un clește lumea medicală a virologiei.

Doar credința în viruși mortali posedă o asemenea putere prin intermediul oamenilor panicați în masă, încât nebunia a devenit posibilă și fezabilă. Filantrocapitalismul este o mașină de tipărit bani și, prin urmare, are un potențial de putere enorm. Mulți dintre acești super-bogați folosesc construcții logistice similare pentru a se afirma ca actori globali în fanteziile de putere mondială. Și vor fi din ce în ce mai mulți, în cazul în care nu se va produce o trezire a acestor creatori de monștri galopanți.

LGBTQIA+ este un astfel de monstru, genul este, de asemenea, un monstru, războiul proxy din Ucraina este un astfel de monstru. Umflarea unor realități minime în fenomene de masă a devenit meșteșugul lor. Însuflețirea fricii și iluzia religioasă reprezintă setul lor de instrumente. Fiecare dintre acești creatori de monștri vrea să își creeze normalitatea prin noi, astfel încât să le crească filantrocapitalul.

Dacă nu oprim noi realizarea ideilor lor, nimeni nu o va face. Pentru că cei care ar putea și chiar ar trebui să o facă, nu o fac, întrucât adună firimiturile de pâine de la masă. Între timp, a apărut o întreagă castă politică, la nivel mondial, care nu poate gândi și acționa decât în astfel de cadre. Această castă crede că promovează o politică perfect normală. Ei au fost selectați și instruiți în acest fel, în cadrul Forumului Economic Mondial. WEF este noul creator de fascism. De data aceasta la nivel mondial. Forumul Economic Mondial este pântecul fertil din care se târăște un potop de tirani și bătăuși, dacă ar fi să-l cităm pe Bert Brecht în zilele noastre.

În ultima vreme, acest pântec fertil nu a dat naștere unui nou Hitler. Dar cel care intenționează să se târască din el și să iasă în mulțime este, în sensul oarecum exagerat al zilelor noastre, necromanție brună (3).

Surse:

(1) https://www.welt.de/politik/deutschland/plus241078911/Corona-Politik-Die-Machtmaschine-des-Bill-Gates.html

(2) https://de.wikipedia.org/wiki/Vietnamkrieg#Tote_und_Verletzte

(3) https://de.wikipedia.org/wiki/Totenbeschwörung

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs