Doamnelor, domnișoarelor, poate puțin curaj nu ar strica

Noua normalitate: în premieră, Miss Olanda 2023 este un transsexual de 22 de ani, Rikkie Kolle, care s-a născut bărbat. Rikiie va participa, astfel, și la Miss Univers, programat anul viitor în SUA. Cu șanse reale de a pune mâna pe marele trofeu.

În alte condiții, mass-media MSM și activistele care apără drepturile femeilor ar fi acordat multă atenție evenimentului. Poate chiar ar fi protestat, dându-și foc, defilând topless la Știrile A1-CNN sau doar aruncând cu vopsea pe un grup statuar cu 6 cai frumoși. N-a fost cazul.

Cu o căruță de bani și foarte puțină coloană vertebrală în rândul promotorilor, noua ideologie Woke câștigă din ce în ce mai mult teren la nivel global. În dispreț față de bunul simț, față de normele creștine și, nu în ultimul rând, față de femeile care s-au născut femei. Și care, în mod total inexplicabil, rămân fără reacție în fața acestui curent demolator, demonic, numai bun de studiat în cabinetele de psihiatrie.

Evident că nu membrii LGBT sunt problema. Teoretic, ei au dreptul să ceară orice. Chiar și admiterea la universitate fără examen, pe locurile rezervate minorităților sexuale. Sau posturi foarte bine plătite la Pentagon, la NATO și la Casa Albă. Sau acces nerestricționat în cimitire, dacă vorbim despre o anumită minoritate sexuală încă nerecunoscută în Congresul american.

Problema principală este a politicienilor, a specialiștilor și a jurnaliștilor fără discernământ, care promovează astfel de idei și le pun în practică. Pe bani mulți, bineînțeles. Pentru că altfel este incredibil cât de repede am ajuns în situația penibilă și de neconceput (până mai ieri) ca femeile să concureze cu bărbații în competiții sportive sau de frumusețe, gen Campionatul Mondial de Natație sau Miss Univers.

Și mai greu de înțeles este de ce femeile evită să ia atitudine. De ce nu protestează. De ce au ales să tacă sportive celebre, scriitoare, cântărețe, actrițe, activiste, influensărițe sau doar simple reprezentante ale sexului frumos. Cel mai probabil, au închis ochii de teama de a nu fi luate în vizor de aparatul guvernamental și non-guvernamental de propagandă LGBT. De teama de a nu-și compromite imaginea și cariera, multumită jurnaliștilor din mainstream. Cazul scriitoarei britanice J.K. Rowling a devenit de notorietate.

Ca și cum circul n-ar fi fost suficient de elocvent, juriul concursului Miss Olanda 2023 a ținut să argumenteze decizia penibilă. Potrivit presei occidentale, pe tot parcursul concursului ”Rikkie Kolle a radiat, lăsând să se vadă cele mai multe progrese dintre toate participantele”. Cu alte cuvinte, chiar dacă a pornit cu șansa a doua, a recuperat rapid prin multă determinare și o atitudine de învingător. ”Rikkie are o poveste puternică, cu o misiune clară”, a susținut, fără jenă, juriul Miss Olanda 2023. Desigur, ”povestea puternică” se referă la momentul glorios în care Rikkie a realizat că se simte femeie, deși s-a născut bărbat.

Încă o dată: problema nu este a comunității LGBT. Cel mai pervers și mincinos mesaj lansat de propagandă pretinde că atitutitunea așa-numiților conservatori (printre care m-aș număra și eu) nu poate fi încadrată decât la capitolele ”homofobie”, ”intoleranță” și ”anti-LGBT”. În realitate, intoleranța noastră se referă strict la politicienii și la vectorii de opinie care promovează curentul Woke inclusiv în școli și grădinițe.

Conflictul nu este în niciun caz cu minoritățile LGBT, așa cum n-a fost cu cetățenii care s-au vaccinat.

Dacă vrem ca lucrurile să revină pe făgașul normal, trebuie să ridicăm ochii din pământ și să le spunem politicienilor să se oprească. Cu riscul de a fi catalogați, în mod fals și ridicol, drept intoleranți și homofobi.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Scuzati typos. Trebuie sa-mi fac ochelari si tot aman momentul 🙂

  2. Priviti partea buna, in curand toate disciplinele sportive rezervate exclusiv femeilor, vor devenii la fel de spectaculoase ca cele masculine, pentru ca vor fi pline de barbati lamentabili, care in urma esecurilor la masculin, se vor simtii femei si vor incepe sa aive succes concurand cu femei nascute asa, care biologic si genetic, nu isi pot masura fortele cu un barabt. Tin minte ca, pe vremea cand eram sanatosi la cap, o sportiva a fost descalificata pentru ca avea prea multi hormoni masculini si a foat suspectata ca, defapt este barbat. Multi ani mai tarziu, si dupa multa spalare de creier, am ajuns sa fie normal. In curand, probabil, minoritatile de orice fel vor avea voie sa ne si omoare pe strada. Cu siguranta din minoritati se vor transforma in majoritati, datorita beneficiilor infinte. Sa ma asteptam putin. „Conservatorii” vor fi minoritar si atunci o sa ne cerem si noi beneficiile de minoritari, si lucrurile vor reveni la normal

    • Probabil glumiti tragi-comic, insa chestiunea identitatii de gen a depasit demult limitele tolerabilului.
      Din orice perspectiva se vad lucrurile, fie cea religioasa (in special crestina), fie din cea evolutionista (darwinista) orice discutie despre identitatea de gen este superflua si stupida.
      Este un concept indiscutabil si nenegocibil. Punct. Sunt 2 sexe si atat, cele biologice, din mastere, de la creatie.

  3. Tacerea fetelor si femeilor in problema atat de stringenta a homosexualilor si transgenderilor, adica a celor care le ataca sau le incalca domeniul enormului lor privilegiu al feminitatii care prin nasterea de prunci le face COPARTASE la lucrarea Divinitatii, este inexplicabila si rusinoasa. Tocmai ele, atat de vocale in ultimul timp in tot felul de chestiuni sociale si chiar politice, tac malc sau pactizeaza cu rivalii care le marginalizeaza tocmai in domeniul lor privilegiat, al nasterii si cresterii copiilor. Am privit cu sila fotografia ce insoteste articolul d-lui Onciu, scandalizat fiind de fetele normale dar toante (sau cointeresate pecuniar) care il sau o aplaudau pe impostorul-impostoarea ce le rapea lor, normalelor proaste, locul cuvenit pe podium si recunoasterea imensei lor calitati a procreatiei. Or, procreatia inseamna participarea ori partasia la Creatie. Ce poate fi mai inaltator? De ce isi tradeaza atat de usor si de iresponsabil menirea lor acordata inca de la Facerea Lumii?

  4. Scuze. Greseala mea. Sorana Cirstea.

    • Coincidenta ironica, lapsus freudian sau ambiguitate de gen ?! in cazul greselii involuntare a numelui. Ati facut un fel de hibrid intre Adrian Cristea (probabil) si Soana Carstea, asta in contextul subiectului despre transgenderi 🙂 Simpatica chestie … Lasand gluma, aveti dreptate si sper ca majoritatea (inca) impartasim aceleasi parreri si convingeri. Numai bine !

  5. Au dreptate domnii Onciu si Comsuta. Adriana Cirstea a facut o prima declaratie si i-au sarit in cap toti posedatii woke anormali galagiosi. Daca o suta de Cirstea ar fi scris ce a scris ea ar fi astupat gura depravatilor neomarxisti. Dar de unde nu-i…..

  6. Corect, asta este calra de urmat. Cât mai multe voci conservatoare care să se facă putrnic auzite ca în zgomotul produs, istericalele vectorilor de opinie Woke să nu se mai poată face auzit. Atunci au pierdut. Noi încă ne temem de niște etichete absurde, deși sunt voci care spun adevărul dar prea puține. Încă nu am ajuns să realizăm un zgomot infernal al tuturor vocilor conservatoare.
    Să nu uităm că această frică e de la diavol. Trebuie să o biruim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs