Tucker Carlson: ”De ce anume suntem în război cu Rusia?”

Acestea sunt cuvintele interzise pe care Tucker Carlson le-a rostit la începutul episodului 7 al seriei sale Tucker on Twitter, în care subliniază ironia faptului că așa-numitul „război pentru democrație” permite de fapt dictatura și tirania.

Cu o posibilitate de extincție nucleară și cu mii de vieți și miliarde de dolari deja irosite, „care este rostul”, se întreabă el. ”Chiar facem acest lucru pentru ca familia Biden să își poată plăti datoriile către oligarhii care i-au finanțat casa de pe plajă?”.

„Din fericire”, explică fosta vedetă de la Fox News, „avem un răspuns”.

„Războiul împotriva lui Putin și pentru Ucraina este, de fapt, un război pentru democrație”.

Vă sună cunoscut?

„Democrația trebuie să prevaleze”, exclamă Nancy Pelosi în timp ce Carlson oferă exemple bipartizane de belicoși care fac presiuni pentru „democrație” și toată îmbogățirea complexului militar-industrial care vine cu ea.

Carlson își bate joc în continuare de retorica din jurul războiului ca fiind o luptă pentru democrație, subliniind ironia susținerii președintelui ucrainean Zelensky, care a suspendat democrația în propria sa țară.

”În prezent purtăm un război pentru democrație în numele unui lider care tocmai a anunțat cu nonșalanță că este fericit să pună capăt democrației noastre, iar liderii care îl susțin nu au nicio problemă cu asta”.

De fapt, sprijinul continuu al administrației Biden pentru Ucraina, în ciuda disprețului lui Zelensky pentru democrație, implică faptul că motivele lor sunt discutabile.

Tucker susține că, pe timp de război, politicienii devin puternici și pot justifica orice acțiune, inclusiv reducerea la tăcere a oponenților politici, ceea ce duce la o potențială erodare a democrației.

Carlson sugerează că cei de la Washington, inclusiv republicanii, susțin poziția lui Biden cu privire la Ucraina, deoarece încheierea războiului le-ar amenința puterea.

El încheie speculând asupra viitorului lui Joe Biden, subliniind declinul său legat de vârstă și potențialele implicații pentru Partidul Democrat, sugerând că Gavin Newsom ar putea fi un potențial succesor.

Transcrierea integrală mai jos:

Salut, sunt Tucker Carlson, poate că v-ați trezit întrebându-vă recent, în timp ce lumea alunecă mai aproape de Anihilarea nucleară decât oricând în istoria omenirii, de ce anume suntem în război cu Rusia.

Se pare că există un dezavantaj destul de semnificativ pentru această decizie de politică externă, începând cu colapsul economic și terminând cu o posibilă Extincție. Deci există un motiv bun pentru care o facem, atât de mulți tineri nevinovați au fost uciși, atât de multe sute de miliarde de dolari au fost irosite, unii dintre ei din trezoreria SUA. Care este scopul? Facem asta pentru ca Biden să-și poată plăti datoriile către oligarhii care îi finanțează casa de pe plajă din Rehoboth.

Facem acest lucru pentru ca guvernul nostru să poată continua să mintă în legătură cu laboratoarele sale bio ilicite din Europa de Est, astfel încât ratați ca Victoria Newland și Tony Blinken să se simtă ca și cum ar face ceva important cu viețile lor triste și goale.

Sincer, trebuie să existe un motiv mai bun pentru a purta cel mai inutil război dintre toate.

Ce este?

Ei bine, din fericire, avem un răspuns: războiul împotriva Rusiei, doamnelor și domnilor, războiul împotriva lui Putin și pentru Ucraina este de fapt un război pentru democrație.

Priviți și rețineți motivul pe care președintele l-a spus de mai multe ori: ”Ne concentrăm pe ceea ce putem face cu scopul de a sprijini efortul Ucrainei de a lupta pentru democrația lor”.

”Democrația trebuie să învingă. Poporul ucrainean duce o luptă pentru democrația lor și, în acest fel, și pentru a noastră”.

”Asistând și ajutând Ucraina să câștige această luptă pentru democrație și libertate – și, bineînțeles, președintele ucrainean Zelensky înțelege că miza în Ucraina este mai mare decât națiunea sa – avem literalmente o bătălie pentru libertate și democrație.”

”Ei arată lumii cum arată o luptă existențială pentru democrație.”

”Președintele Zelensky și ucrainenii au schimbat cursul istoriei în bine și suntem fără echivoc alături de poporul ucrainean în lupta lor pentru a rămâne o democrație suverană.”

Fără echivoc cu poporul ucrainean pentru a rămâne în democrație este un punct de vedere bipartizan – democrația trebuie să prevaleze.

Tocmai ați auzit-o pe cunoscuta expertă în democrație Nancy Pelosi spunând că poporul ucrainean luptă pentru democrația lor și pentru a noastră. Așa este, fără democrația ucraineană, cu alte cuvinte, nu putem avea democrație aici, dacă ucrainenii nu sunt liberi.

Nici noi nu suntem liberi, trebuie să ne asigurăm că ei pot vota la Kiev pentru ca noi să putem vota în continuare în Kansas City.

Este chiar atât de simplu și totuși, în această seară regretăm să vă spunem că avem o problemă. Se pare că ei nu vor mai putea vota la Kiev. Și, pentru prima dată, nu este vina lui Putin.

Democrația în Ucraina pare să fie suspendată de însuși cel mai important avocat al democrației din lume, mareșalul Zelensky.

Urmăriți:

”Dacă vom câștiga”, spune el, ”vom lăsa oamenii să voteze, altfel nu se votează”. Până la urmă suntem complet la conducere și noi facem toate regulile.

Treaba voastră este să vă supuneți sau să fiți pedepsiți.

Aceasta este versiunea noastră de autoguvernare.

Self înseamnă eu – eu sunt guvernul acum.

Principalul nostru aliat în războiul pentru democrație nu este un oarecare autocrat. Este tipul care tocmai a anunțat că ar putea anula alegerile de anul viitor.

Așa că trebuie să vă întrebați ce părere are administrația Biden despre asta – nu este posibil să continuăm să-l susținem pe Zelenski, pe acest tip, după ce a spus asta, nu-i așa? Pentru că într-un clip de mai puțin de 30 de secunde tocmai a aruncat în aer întregul nostru raționament pentru susținerea Ucrainei.

Așa că nu-l putem susține.

Bineînțeles că putem și o vom face.

Iată-l pe Joe Biden de ieri reafirmând sprijinul fără echivoc al Americii pentru Ucraina, indiferent de ceea ce s-a întâmplat în Rusia: „Noi, Statele Unite, ar trebui să continuăm să sprijinim apărarea Ucrainei, suveranitatea și integritatea sa teritorială”.

Deci, ca să recapitulăm, în prezent purtăm un război pentru democrație în numele unui lider care tocmai a anunțat cu nonșalanță că este fericit să pună capăt democrației. Iar liderii care ne susțin nu au nicio problemă cu acest lucru. De fapt, ei sunt ferm ”pentru”.

Șocat?

Nu ar trebui să fiți.

Bineînțeles că sunt pentru. Ar fi trebuit să vă așteptați la asta.

Războaiele pentru democrație anulează întotdeauna democrația în acest proces – de aceea liderii noștri le iubesc. Și toți o fac – chiar și liderii virtuoși Abraham Lincoln a suspendat ”habeas corpus”, guvernul britanic sub Winston Churchill a băgat un întreg partid de opoziție în închisoare și i-a lăsat să putrezească pe toată durata conflictului – în unele cazuri cu tot cu familiile lor.

Așadar, într-un război pentru democrație poți face orice.

Imaginați-vă ce ar putea face un om care are mai puține principii.

Dacă acel om ar conduce, să zicem, Ucraina, ar putea să confiște biserici, să aresteze preoți, să interzică orice critică la adresa sa, să dispară adversarii săi politici. Și asta se întâmplă.

Chiar luna trecută, Zelensky a aruncat în închisoare pe termen nelimitat un bărbat pe nume Gonzalo Lira pentru crima de a îndrăzni să scrie despre guvernul ucrainean într-un mod neplăcut.

Acum, ceea ce este interesant, ceea ce separă acest caz de alte cazuri similare este că Lira are cetățenie americană. Așa că Joe Biden ar fi putut să-l elibereze pe Gonzalo Lira în câteva ore. Dar nu a făcut-o. Nu a vrut – nu a spus un cuvânt despre asta – Lira rămâne în închisoare.

Așa că asta te face să te întrebi care este adevăratul motiv aici. Atunci când oamenii normali văd Războiul, ei văd moarte și distrugere, tristețe și suferință; dar nu asta văd demagogii – ei înțeleg altfel – ei știu că Războiul înseamnă putere mai ales pentru ei.

Pe timp de război, tot ceea ce fac poate fi justificat – războiul este cea mai gravă dintre toate urgențele – imaginați-vă râvnitele lockdown-uri înmulțite cu o mie plus dronele.

Odată izbucnit Războiul, politicienii devin zei cu putere de viață și de moarte. Astfel, într-o democrație pașnică trebuie să-ți combați adversarii politici în public și asta este obositor. Dar într-un război pentru democrație poți pur și simplu să-i arunci în închisoare sau să-i execuți. Puteți vedea că mulți din Washington așteaptă cu nerăbdare acel moment și poate de aceea îl susțin cu atâta fervoare pe Joe Biden – chiar și mulți republicani – împotriva unui potențial adversar – singurul adversar care se opune războiului din Ucraina.

Dacă ar fi să pui capăt războiului, puterea lor s-ar evapora.

Săptămâna trecută, un denunțător a produs mesaje WhatsApp de la Hunter Biden care dovedesc că cel puțin tatăl său știa despre afacerile de trafic de influență în străinătate și probabil că a participat la ele. „Stau aici cu tatăl meu”. Hunter Biden le-a scris partenerilor săi chinezi cerându-le bani.

Iată-l chiar acolo, în mesajul care ar fi fost mai mult decât suficient pentru a împiedica un președinte normal să mai candideze. Dar nu a avut practic niciun efect asupra lui Joe Biden.

Cele mai multe instituții media au ignorat povestea complet sau au încercat să prezinte relația lui Biden cu fiul său ca pe un fel de victorie morală „adevăratul sens al Saga vânătorului Biden, așa cum o văd eu”, a scris Nick Kristoff de la New York Times, „nu este despre corupția prezidențială, ci despre cât de răspândită este dependența și despre cum un părinte hotărât, cu dragoste necondiționată, poate, uneori, să readucă un copil înapoi.”

El chiar a scris asta și dacă vă îndoiți ar trebui să știți că punctul lui de vedere este comun în mass-media. Iată ce spune ABC: „Povestea lui Hunter Biden, scandalul, este și povestea iubirii unui tată, iar Joe Biden nu a renunțat niciodată și nu va renunța niciodată la fiul său Hunter și nu îl va trata niciodată mai prejos”.

Așadar, denunțătorul produce un mesaj text care arată că Joe Biden era în cameră cu fiul său atunci când acesta vindea influență unei puteri inamice, guvernul chinez, iar ABC consideră că Joe Biden este mai întâi un tată, oricum ai lua-o.

Ce explică un astfel de răspuns?

Ei bine, așa vorbești atunci când nu ai de ce să te temi de viitoarele alegeri prezidențiale – nici măcar nu te obosești să te gândești la o scuză pentru candidatul tău, pentru că nu ai nevoie. Țara ta are mașini de vot electronice – Joe Biden a obținut 81 de milioane de voturi în 2020 și ești destul de sigur că o poate face din nou.

De fapt, ei ar trebui să fie un pic îngrijorați.

Oamenii care îl controlează pe Joe Biden – Susan Rice și restul – știu că pot continua să ne conducă guvernul, scriind comunicatele de presă, formulând politicile, și o pot face efectiv pentru totdeauna, atâta timp cât Joe Biden se îmbracă dimineața, și bineînțeles că asta este preferința lor fermă.

Sunt oponenți fervenți ai schimbării, dar singurul lucru pe care acești oameni nu îl pot controla este îmbătrânirea.

Joe Biden este bătrân, are 80 de ani acum, va avea 85 de ani la sfârșitul următorului mandat.

Oamenii își imaginează că bătrânețea este o progresie lungă și previzibilă de la acuitate la inconștiență permanentă, dar de multe ori nu așa funcționează.

Atunci când bătrânii încep să alunece, ei tind să alunece rapid.

Joe Biden a început această coborâre.

Joe Biden a citit cu voce tare indicațiile de pe prompter, din nou – e ca și cum ai mânca garnitura care vine cu antreul, ar trebui să știi că nu trebuie să faci asta.

Într-un an sau doi Biden va dispărea complet și nu va mai fi nimic de ascuns în acel moment, Partidul Democrat se va confrunta cu o problemă de secesiune.

Dacă Joe Biden va fi reales anul viitor și apoi va fi nevoit să părăsească funcția în timpul mandatului său din cauza unei invalidități sau a decesului asta înseamnă că Kamala Harris va deveni președintele Statelor Unite. Și nimeni nu vrea asta. Nici măcar soțul ei.

În viața reală, nimeni nu o place pe Kamala Harris.

Acesta nu este un atac la adresa ei. De fapt, este posibil să simți milă pentru cineva atât de înjurat. Este, în schimb, o observație a unei realități fizice neschimbătoare, cum ar fi gravitația sau fotosinteza. Nimeni nu dorește ca Kamala Harris să fie președinte, nimeni nu va avea de câștigat dacă ea devine președinte, așa că logica sugerează că va exista o schimbare.

Va trebui să fie altcineva și oricine ar fi acea persoană va trebui să intre în cursă cu puțin timp înainte de alegeri, după ce Biden se va retrage.

Cine ar putea fi acea persoană? Nu știm, evident. Toate astea sunt doar presupuneri, dar știm că oricine ar fi acea persoană va trebui să aibă două criterii esențiale: să fie la fel de superficial, nemilos și tranzacțional ca Joe Biden și să aibă abilități de lingușire atât de perfecționate și avansate încât ar fi considerate superioare chiar și la curtea regală saudită. Există un singur om în America modernă care se potrivește acestei descrieri: Gavin Newsom, guvernatorul Californiei și, poate nu întâmplător, noul prieten cel mai apropiat al lui Joe Biden.

”Sunt aici, domnule președinte”, i-a spus Newsom lui Biden la un eveniment pe care l-au făcut împreună săptămâna trecută. „Sunt aici ca un american mândru, ca un californian mândru, hipnotizat nu doar de credința și devotamentul dumneavoastră față de această țară și față de lumea pe care încercăm să o construim, ci și de rezultatele dumneavoastră, de acțiunile dumneavoastră, de pasiunea dumneavoastră, de capacitatea dumneavoastră de a livra.”

Sunt hipnotizat de tine, Joe Biden – imaginează-ți să spui asta ca pe un compliment.

Puține ființe ar putea să o facă, dar Gavin Newsom nu a avut nicio problemă, acele cuvinte au curs de pe limba lui Fork. Nu s-a oprit niciodată din zâmbit, așa că dacă îl căutați pe liderul loviturii de stat este chiar acolo. Este în coloana lui Kennedy.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs