Resetarea: când vor încerca globaliștii să introducă sistemul lor de monedă digitală?

Vreau să vă imaginați, pentru un moment, o lume viitoare în care tot ceea ce știm acum despre funcționarea și supraviețuirea în cadrul economiei este complet răsturnat. Această lume a devenit complet digitală, ceea ce înseamnă că oamenii trăiesc în cadrul unei societăți fără numerar, în care interacțiunile monetare fizice sunt abandonate sau interzise, fiind înlocuite de CBDC-uri. Toate tranzacțiile sunt urmărite și localizate, nimic nu mai este privat, cu excepția cazului în care acționezi ca un infractor pe o piață neagră.

Prin extensie, producția este suprimată în mod evident și microgestionată. Întreprinderile mici sunt de domeniul trecutului și doar un grup select de corporații majore care lucrează direct cu guvernul au voie să opereze. Nu este vorba doar de faptul că banii lichizi sunt scoși în afara legii și că toată lumea trebuie să se bazeze pe un registru digital, însăși căile de date și rețelele pe care le folosim pentru a transfera fonduri sunt, de asemenea, controlate. La fel ca și rețeaua de date SWIFT, globaliștii au capacitatea de a bloca plățile pe internet, conturile individuale și conturile de afaceri și de a le refuza oamenilor posibilitatea de a transfera fonduri dintr-un loc în altul.

Între timp, sistemele de monitorizare bazate pe inteligență artificială trec prin milioane de tranzacții în fiecare minut, căutând ”anomalii”. Algoritmul este conceput pentru a identifica orice persoană care a găsit o modalitate de a ocoli urmărirea datelor – persoane care doresc să rămână anonime.

Internetul încă există, dar este o rămășiță a gloriei sale de odinioară. Populația îl folosește în mod regulat pentru a îndeplini sarcinile necesare și pentru a căuta informații, dar furnizorii de date sunt sever restricționați. Criptomonedele nu reprezintă o opțiune ca alternativă la CBDC, deoarece tranzacționarea lor online declanșează imediat semnale de alarmă pentru AI-in-the-sky.

Doar site-urile aprobate de guvern au voie să existe, cu reguli extinse care limitează ceea ce pot face și ceea ce pot spune. Roboții de chat AI furnizează publicului cele mai multe informații, iar globaliștii controlează parametrii roboților de chat. Oamenii aud doar știrile pe care elitele vor să le audă. Toate datele contrare sunt eliminate. Nu sunt atât de mult interzise, ci mai degrabă sunt pur și simplu omise din dosar până când oamenii care și le amintesc sunt de mult dispăruți.

Poate părea SF, dar TOATĂ această tehnologie există deja și este testată în prezent de instituțiile globaliste, inclusiv Banca pentru Reglementări Internaționale și FMI.

Nu cu mult timp în urmă, în timpul spaimei legate de pandemie, organizații precum Forumul Economic Mondial au început să promoveze pe scară largă un concept numit ”Marea Resetare”. Era o agendă despre care se șoptea uneori în conferințele bancherilor încă de acum 15 ani, dar în prezent Reset-ul era promovat în mod deschis în mass-media și la Davos.

Este vorba despre o nouă paradigmă economică, o revoluție în care inteligența artificială conduce totul, omenirea este redusă la un număr limitat de locuri de muncă vitale, iar o nouă marcă de socialism tehnologic ne conduce viețile. Proprietatea privată ar fi dată la o parte, iar populația ar trăi zi de zi în cadrul unei ”economii partajate”, în care nimeni nu deține nimic și totul este împrumutat de la sistemul colectiv.

Resetarea, sau cea de-a patra revoluție industrială, așa cum o numesc uneori, ar fi începutul unei noi ere terifiante de feudalism. Este o întoarcere la modelul oligarhului și al țăranului, o întoarcere la sclavie. Persoanei obișnuite i s-ar permite să muncească doar ca mijloc de supraviețuire, niciodată pentru a acumula bogăție pentru viitor. Iar supraviețuirea fiecărui țăran ar depinde în totalitate de accesul la sistem, care ar putea fi luat prin simpla apăsare a unui buton.

Principala piatră de temelie a acestui coșmar distopic ar fi un sistem global de monedă digitală. În absența societății fără numerar, globaliștii nu ar avea puterea de a impune celelalte elemente ale Reset-ului lor. Dar când și cum vor pune în aplicare această monstruozitate și de ce ar îmbrățișa-o cineva?

Globaliștii au tendința de a opera în etape de creștere, dar uneori exploatează evenimente de criză dramatice pentru a speria populația și a o determina să se conformeze unor politici care altfel ar fi durat zeci de ani pentru a fi instituite. Am văzut acest lucru în mod clar în cazul pandemiei; majoritatea conceptelor Reset au fost dezvăluite publicului în această perioadă, poate pentru că globaliștii au crezut că au totul în mână și că nimeni nu mai poate face nimic pentru a-i opri. Mecanismul a inclus chiar și discuții consistente despre sisteme fără numerar pentru a ”preveni răspândirea covidului pe dolari fizici”.

Dar covidul, cu rata sa infimă de fatalitate a infecției, nu a reușit să sperie suficient de mult oamenii și oportunitatea s-a năruit. Astăzi, întrebarea este: când vor încerca din nou?

Cele mai multe organizații globaliste menționează în mod constant anul 2030 ca termen pentru finalizarea numeroaselor proiecte pe care le au în desfășurare, inclusiv ”Marea Resetare”, împreună cu multiplele obiective de impozitare a climei și a carbonului. WEF îl numește ”un contract social de transformare a lumii noastre până în 2030”. ONU o numește pur și simplu ”Agenda 2030”.

Acest lucru înseamnă că establishmentul dorește să își pună în aplicare rețeaua de control în șapte ani sau mai puțin. Ar fi imposibil fără o criză de proporții epice, dar mai întâi ar trebui să introducă o serie de mecanisme viitoare, ca o încercare. În acest fel, atunci când va avea loc un dezastru, publicul se va obișnui cu soluțiile pe care elitele îi vor cere să le adopte mai târziu.

În cazul monedelor digitale, criptomonedele au primit deja o expunere largă în mass-media populară. Cei mai mulți oameni nu dețin criptomonede și aproape nimeni nu le folosește, dar cu toții au auzit de ele. Probabil că CBDC-urile se vor urca pe valul cripto și vor fi prezentate ca o opțiune cripto ”mai sigură și mai stabilă”.

Deocamdată, Australia pare să fie principalul cobai pentru introducerea CBDC-urilor în rândul unei populații occidentale numeroase. Programele lor pilot urmează să se încheie în această vară, iar tranzacțiile internaționale au fost realizate cu ajutorul unității eAUD. Cu toate acestea, nu au dezvăluit când ar putea introduce moneda pe piețele Forex sau în rândul cetățenilor. Ideea este că sistemul există și poate fi copiat și adoptat de orice alte națiuni.

În fond, globaliștii știu că țări precum America nu vor accepta un sistem fără numerar fără o prăbușire completă a monedei și economiei lor existente. Pur și simplu nu se va întâmpla altfel, și am îndoieli că mulți americani vor accepta un astfel de sistem chiar și după un colaps. Majoritatea americanilor, 59%, spun că le place să aibă bani lichizi la ei pentru diverse cumpărături.

Deși consumatorii occidentali fac plăți mai des cu carduri bancare, ei se bucură totuși să aibă bani fizici atunci când doresc. Implicațiile unei supravegheri digitale complexe a fiecărei achiziții și a fiecărui transfer de fonduri nu sunt pierdute pentru o mare parte a populației. Oamenii știu că, dacă oferă guvernului un telescop în portofelele lor, în cele din urmă aceste informații vor fi folosite împotriva lor. Dacă nu le oferim posibilitatea de a rămâne anonimi, milioane de oameni se vor împotrivi, chiar dacă nu au nimic anume de ascuns.

Conversia la un sistem fără numerar ar necesita calamitate și forță, o criză de spectru complet în SUA și în mare parte din lumea occidentală în următorii câțiva ani, împreună cu încă câțiva ani sau mai mult de reconstrucție pentru a introduce mecanismele CBDC. Întreprinderile mici ar trebui să fie eliminate din peisaj, rămânând doar marile corporații care ar putea refuza să accepte numerar ca mijloc de plată din partea consumatorilor. Ar fi o metodă de accelerare a sistemului fără numerar, alături de confiscarea directă de către guvern a hârtiei fizice.

Acestea fiind spuse, există o altă modalitate destul de brutală de a-i împinge pe americani în CBDC-uri pe care globaliștii par să o accelereze – moartea statutului de monedă de rezervă mondială al dolarului. Cu doar cinci ani în urmă, scepticii susțineau că dolarul va fi rege pentru multe decenii de acum încolo. Astăzi, aceiași oameni păstrează o liniște stranie în timp ce FMI își anunță propriul CBDC global numit ”UMU”, iar națiunile BRICS se îndepărtează rapid de dolar în comerțul bilateral. Dacă dolarul american își pierde majoritatea puterii de cumpărare din cauza inflației și a pierderii statutului de rezervă, ar putea fi mai ușor de convins populația să îl abandoneze pentru un înlocuitor digital.

Dacă luăm ca limitator eficient calendarul globalist al anului 2030, acest lucru ar însemna că o altă criză chiar mai generalizată decât pandemia ar trebui să aibă loc în curând pentru ca elitele să obțină ceea ce își doresc. Cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai mulți oameni vor fi educați cu privire la agenda lor și cu atât mai puține șanse de reușită vor fi.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs