”Patriotismul economic”, o lozincă perfidă destinată ignoranților

Marcel Ciolacu și David Muniz (ambasada SUA)

Să vorbești despre patriotism economic la modul ”vă dau zahăr și ulei mai ieftin”, când principalele resurse alte țării sunt fie vândute, fie spoliate cu sprijinul regimului, reprezintă culmea ipocriziei.

Mesajul lui Ciolacu este simplu și direct: închidem ochii, vă lăsăm să furați în continuare, cu condiția să nu scoateți lumea în stradă.

Membrii alianței PSD+PNL=LOVE au interese comune până la un anumit punct. Ar trebui să ne așteptăm în viitorul apropiat la atacuri destul de ascuțite ale mass-media MSM și influensărilor din zona liberală asupra social-democraților. Rotativa guvernamentală vine la timp, într-un moment în care PNL (aflat într-un parteneriat strâns cu ambasada SUA) se prăbușea și risca să ajungă în sondaje la numere cu o singură cifră. Așa că liberalii vor profita din plin de trecerea în planul doi pentru a-și reface imaginea compromisă de lideri detestați ca Iohannis, Ciucă sau Cîțu.

Deja vedem materiale de presă elocvente. Discursul lui Ciolacu a fost caracterizat ca fiind ”populist și naționalist”, programul de guvernare conține poze din Rusia și Turcia, PSD a contribuit major la dezastru în ultimii 11 ani ș.a.m.d. Singurul motiv pentru care mass-media încă nu șterge pe jos cu noua echipă de la Palatul Victoria este prezența unor miniștri liberali și necesitatea ”menținerii stabilității țării”. Însă pe măsură ce ne vom apropia de campania electorală, accentul critic va cădea îndeosebi pe Ciolacu și pe colegii social-democrați.

Deep State-ul autohton, alcătuit din diverși generali de anvergura intelectuală a lui Ciucă, a găsit modalitatea optimă de a calma spriritele în rândul populației total nemulțumite de slugărnicia regimului Iohannis față de Bruxelles și Washington. PSD-ul lui Ciolacu este folosit acum ca supapă de refulare. Ideea ar fi ca oamenii să spună ”Uite dom’le, în sfârșit a venit cineva la Palatul Victoria care ne înțelege. Om de-al nostru, din popor, ține cu clasa muncitoare!”. Un adevărat patriot, a ieftinit uleiul cu 2 lei.

Rămâne de văzut în ce măsură noul guvern condus de PSD va reuși să arunce vinovăția exclusiv pe funcționarii corupți, pe cetățenii care nu-și plătesc taxele și nu muncesc suficient sau pe firmele evazioniste cu capital autohton. Administrațiile de la Bruxelles și Washington vor rămâne în continuare subiecte tabu, indiferent de cât de mare va fi impactul negativ al acestora asupra României.

Pe termen mediu și lung, situația se va schimba doar printr-o minune. Cenzura asupra politicienilor și a mass-media a devenit extrem de apăsătoare. Capitalul american a cumpărat tot ceea ce înseamnă ”vectori de influență”, astfel încât singurele voci alternative au rămas pe rețelele sociale și în câteva site-uri de nișă.

Când principalele motoare generatoare de profit (energie, medicamente, armament) au intrat în zona de influență a capitalului străin, fără posibilitatea ca statul român să intervină chiar și în cazul unor jafuri clare ca lumina zilei (vezi afacerile Exxon, OMV, Pfizer), putem spune că ”patriotismul economic” vânturat de Ciolacu rămâne doar o lozincă perfidă destinată ignoranților.

Prădătorii veniți în România în chip de ”parteneri strategici” vor continua să spolieze bugetul de stat sub protecția înaltă a serviciilor secrete, a Justiției și a politicienilor de tip marionetă, iar orice critici bine întemeiate vor fi catalogate, ca și până acum, drept putinisme antioccidentale care ”fac jocul propagandei ruse”.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Ignoranti?Are balta Romania peste destul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs