Momentul în care Deep State a decis să-l trimită pe Trump la închisoare

Tucker a realizat un tur de forță epic condamnând Deep State-ul american, care în ultimii 6 ani s-a concentrat doar pe un singur obiectiv: să îndepărteze singura persoană care îi stă în cale, Donald Trump.

În pofida unui ordin de ”încetare și renunțare” din partea Fox News, Tucker Carlson a revenit cu cel de-al treilea episod al emisiunii sale ”Tucker on Twitter”. După peste 115 milioane de vizualizări la primul și aproape 60 de milioane la cel de-al doilea, episodul despre punerea sub acuzare a fostului președinte Trump va fi cu siguranță cea mai vizionată știre a zilei (în ciuda euforiei CNN/MSNBC).

Reflectând asupra evenimentelor de la Miami, Carlson a remarcat că ”știrile prin cablu au transmis fiecare moment… dar nu au fost șocați… oricine a fost atent știa că asta urma să se întâmple…”.

Dar, continuă el, ”ceea ce tocmai s-a întâmplat a fost inevitabil încă din 16 februarie 2016… este ziua în care Donald Trump a devenit dușmanul celei mai mari și mai puternice organizații din istoria omenirii – guvernul federal al SUA”.

Nu a fost vorba despre violatorii din Mexic sau de comerțul cu China – poveștile care au dominat știrile la acea vreme… ”…ceea ce contează pentru ”Washingtonul permanent”, atunci și acum, este politica externă – invaziile, ocupațiile și războaiele prin procură… politicile care vin cu etichete de preț de mii de miliarde de dolari”.

La minutul 2:56, Carlson arată momentul exact în care ”Washingtonul permanent” a decis să-l trimită pe Donald Trump la închisoare – este din timpul dezbaterii candidaților republicani:

”Nu ar fi trebuit să fim niciodată în Irak, am destabilizat Orientul Mijlociu…”

Replica de mai sus a fost cea care l-a condamnat pe Trump.

”…au mințit… au spus că există arme de distrugere în masă, nu existau… și știau că nu există.”

Asta i-a pecetluit soarta pentru că ”…era singurul lucru pe care nu aveai voie să-l spui, întrucât implica prea mulți oameni din ambele părți…”.

El îi acuză pe politicienii din ambele partide, inclusiv pe Hillary Clinton, Paul Ryan, Mike Pence, Nikki Haley și Mike Pompeo, că au trădat agenda lui Trump și că lucrează împotriva lui din interior.

”…toți au fost vinovați de asta… toți știau și toți au mințit. L-au urât pe Donald Trump pentru că i-a demascat.”

Carlson notează că urmărirea penală a lui Trump este văzută ca fiind atât politică, cât și ideologică, având ca scop descalificarea celor care critică războaiele, acuzând establishmentul de la Washington pentru că acordă prioritate intervențiilor globale și acțiunilor militare în detrimentul preocupărilor interne și subliniind disparitatea dintre volumul mare de cheltuieli guvernamentale și starea de deteriorare a infrastructurii publice din întreaga țară.

Carlson: ”Trump este singurul care se opune agendei de război inutilă de lungă durată a Washingtonului… și pentru asta, pentru acest singur fapt, ei încearcă să-l elimine pe Trump înainte ca voi să puteți vota pentru el…

… și asta ar trebui să vă supere mai mult decât orice s-a întâmplat în politica americană în timpul vieții voastre…

…Da, Donald Trump este un om cu defecte; dar păcatele sale sunt minore în comparație cu cele ale persecutorilor săi.”

Spectacolul urmăririi penale a lui Trump dezvăluie neputința alegătorilor din America și, după cum încheie Carlson îndemnând oamenii să păstreze democrația: ”Principiile Americii sunt în joc”.

Urmăriți emisiunea integrală aici:

 

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs