Fără milă

Imaginează-ți că ești extrem de puternic. Imaginează-ți că toată viața ai luptat pentru a-ți îndeplini visul. Ai avut la îndemână mulți bani, puterea extraordinară a unui celebru serviciu secret și o rețea globală de agenți de influență. Pas cu pas, ai depășit obstacole, ai bifat ținte, iar în final ai ajuns foarte aproape de atingerea obiectivului. L-ai văzut lângă tine, l-ai simțit, l-ai adulmecat. Ai fremătat de emoție gândindu-te la clipa în care vei desface sticla de șampanie. Apoi, aproape din senin, s-au adunat nori grei, plumburii. S-a iscat furtuna.

Ai închis ochii, ai scrâșnit și ți-ai dat seama că totul poate fi compromis. Toată munca de-o viață. Zeci, sute, mii de miliarde de dolari. Strategii, proiecte, nopți nedormite. Iar atunci furia ți-a întunecat mințile. Nu puteai suporta ideea de a pierde chiar pe linia de sosire. Și din pricina cui? A unei furtuni dezlănțuite de un anume Donald Trump. Un neica-nimeni ajuns președinte.

Colac peste pupăză, după ce pandemia l-a ”rezolvat” pe Trump și soarele a luminat orizontul, o altă năpastă a picat pe capul tău: Vladimir Putin.

Însă obstacolele sunt făcute pentru a fi depășite.

Problema apare atunci când orgoliul (sau beția puterii) te face să-ți pierzi uzul rațiunii. Și să acționezi în forță, haotic, în dispreț față de democrație, legi și simpli cetățeni. Cu disperarea împăratului rănit, care își vede castelul prăbușindu-se.

Când ai 92 de ani și timpul se scurge infinit mai repede, vechile strategii inteligente derulate cu calm, fără isterie și abuz de putere, valorează cât o ceapă degerată. Acum totul trebuie comprimat la maxim. Indisciplinații trebuie repede puși la colț. Umiliți, înjosiți, pedepsiți. Arătați lumii drept model de comportament deviant, inuman, criminal.

Procesul se află în plină desfășurare. Trump și Putin, principalii dușmani ai Noii Ordini Mondiale (aka Guvernul Mondial), beneficiază din plin de efectele orgoliului tău nemăsurat. De efectele lipsei de control cauzată de beția puterii și de apropierea inevitabilului sfârșit. Precaut, ai predat deja cheile imperiului. Iar moștenitorul ți-a promis că îți va duce proiectul la bun sfârșit. Se va implica și mai puternic. Va veni cu un suflu nou, tineresc, revigorant.

Trump este pericolul iminent. Dacă ajunge iarăși la Casa Albă, visul tău se va sparge în mii de cioburi.

Acum ai câteva mijloace la îndemână: FBI, Departamentul de Justiție, Congresul, Casa Albă, procurorii și judecătorii din rețea, mass-media. Sau, în ultimă instanță, un lunetist bezmetic. Suficient cât pentru un război civil.

Bătaia de joc, disprețul la adresa americanilor onești, nu pot continua la nesfârșit.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. George-aka-Alex v2.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs