Este posibil un acord de pace negociat în Ucraina?

Ofensiva sau contraofensiva Ucrainei se confruntă cu mari probleme și prietenul meu, Stephen Bryen, scrie următoarele:

Se pare că există o potențială mare evoluție în Ucraina axată pe un acord negociat cu Rusia.

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksiy Reznikov, a declarat că ”Ucraina este pregătită pentru negocieri și un acord de pace dacă Rusia schimbă obiectivele declarate anterior ale Operațiunii Militare Speciale”.

Este acest lucru autentic? Poate. Însă cred că reflectă punctul de vedere ucrainean și nu ia în considerare perspectiva rusă. În condițiile în care contraofensiva ucraineană intră în a 7-a zi, nu văd nicio cale viabilă pentru un acord între Ucraina și Rusia.

Politica Ucrainei, până acum, este virulent anti-rusă. În afară de interzicerea vorbirii limbii ruse, politica ucraineană s-a concentrat pe eliminarea oricărui ultim vestigiu al culturii și istoriei ruse în Ucraina. Poate Ucraina să frâneze cu adevărat, să arunce mașina lor politică în marșarier și să spună brusc ”Nu contează!”?. Mă îndoiesc.

În timp ce mass-media occidentală persistă în perpetuarea fanteziei că Rusia suferă reculuri și caută o modalitate de a se extrage din războiul din Ucraina, faptele de pe teren arată că Rusia provoacă pierderi masive Ucrainei – atât oameni, cât și materiale – și că Rusia nu este supusă niciunei presiuni pentru a căuta un final al conflictului. Nimic în afară de o capitulare necondiționată nu va liniști Rusia.

Cu toate acestea, Ucraina are motive ample pentru a pune capăt războiului. Comandanții militari raționali din partea ucraineană trebuie să înțeleagă acum că perspectivele lor de a aplica o lovitură devastatoare forțelor militare rusești devin tot mai puțin probabile cu fiecare oră care trece. Avantajele Rusiei în ceea ce privește oamenii, artileria și sprijinul aerian zădărnicesc ambițiile militare ale Ucrainei. Nu exclud posibilitatea ca ofițerii ucraineni să își dea seama că atacurile continue sunt inutile și că asigurarea unui sfârșit negociat al conflictului este singura lor speranță de supraviețuire. Dacă acest raport este adevărat, el semnalează o ruptură tot mai mare între liderii militari și politici din Ucraina. Singura soluție este răsturnarea guvernului lui Volodomyr Zelensky de către militari și inițierea unui proces de pace. Dacă acest lucru se va întâmpla, va marca înfrângerea NATO. Numărați-mă printre sceptici. Cred că vărsarea de sânge va continua.

………………………

Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs