Pașaportul sanitar, Bill Gates și ChatGPT

O să punctez două idei aparent distincte, dar care au legături strânse cu centrul de comandă globalist.

Prima se referă la inițiativa OMS de implementare a certificatului/pașaportului sanitar la nivel global, chipurile ca măsură de prevenție în cazul unor viitoare pandemii. Uniunea Europeană deja s-a conformat, împreună cu alte cincisprezece țări din Europa care au aplicat la punct și virgulă măsurile anti-Covid dictate de doctorul Tedros Ghebreyesus.

După cum știm inclusiv din presa mainstream, miliardarul filantrop Bill Gates finanțează OMS și, implicit, îl controlează prin oamenii impuși la nivel de conducere. ONG-ul cu sediul la Geneva este parte indispensabilă a organizațiilor internaționale folosite de ”gruparea Davos” în implementarea Noii Ordini Mondiale. Tot mass-media MSM (deci nu conspiraționiștii!) relatează despre un conflict de interese evident: Gates investește masiv în industria de vaccinuri și în același timp impune politici globale de folosire a respectivelor vaccinuri, prin intermediul OMS. Dintre politicienii aflați la guvernare, nimeni nu vede o problemă.

În același timp, în pandemie OMS s-a dovedit a fi principalul instrument de impunere a dictaturii sanitare. Nu doar că a luat măsuri aberante (vezi pașaportul sanitar), dar a și impus celebrele protocoale Covid, care în numeroase cazuri s-au dovedit a fi fatale. Folosirea inadecvată a ventilatoarelor mecanice a fost un alt factor de creștere a mortalității.

În condițiile de mai sus, indisciplinații, antivacciniștii și putiniștii se întreabă ce mai caută Rusia în cadrul OMS. Din moment ce Kremlinul s-a declarat anti-globalist, rămânerea rușilor în organizația dirijată de Bill Gates ridică mari semne de întrebare. De remarcat că Ucraina și Coreea de Nord au primit recent două locuri în Consiliul Executiv al OMS, în ciuda opoziției Rusiei, respectiv a Statelor Unite.

Dacă țările din organizația BRICS vor implementa cu entuziasm pașaportul sanitar la cererea OMS, atunci vom avea un răspuns clar la întrebarea ”Cine este cu noi și cine împotrivă?”.

Strâns legată de Noua Ordine Mondială, introducerea accelerată a Inteligenței Artificiale (AI) în toate sferele de activitate va contribui la buna funcționare a dictaturii elitelor de la Davos. În viitorul apropiat, abonamentul la ChatGPT (sau alte programe similare) va fi la fel de util și de larg răspândit ca abonamentul la telefonia mobilă. Multe dintre activitățile curente vor fi preluate de AI, în special din comoditate și ”acuratețe”. Foarte posibil ca și unele procese penale sau civile să fie judecate de AI, inițial sub atenta observație a unor magistrați.

Și acum vine surpriza: cine controlează AI? Teoretic, algoritmii scriși de IT-iști. Inteligența artificială poate fi tot atât de obiectivă pe cât sunt programatorii în aspecte extrem de importante ca libertatea de expresie, politica, libertățile cetățenești, sănătatea, pandemiile, lupta împotriva încălzirii globale, egalitatea de gen, diversitatea, justiția ș.a.m.d.

Cine credeți că se află în spatele ChatGPT, cel mai puternic și mai cunoscut program de AI? Nimeni altul decât prietenul Bill Gates, finanțatorul start-up-ului american.

Așadar, fiecare aspect al vieții noastre din viitorul apropiat va fi dictat de algoritmii scriși de programatorii globalistului Bill Gates. Decizia cu privire la o multitudine de aspecte esențiale ale existenței pe pământ nu ne va mai aparține decât într-o foarte mică măsură.

Vă întrebați, desigur, dacă avem o soluție pentru ieșirea din impas. Va implementa Sudul Global programul lui Bill Gates? Va folosi un program similar, dezvoltat de chinezi, însă cu aceleași efecte asupra populației?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs