Minciuna ca politică de stat

■ Reacția răcanilor Ciucă și Iohannis (voluntari în Alianța anti-rusă) a reușit să-i radicalizeze pe greviști. Cuvintele dor. Iar cele pronunțate de președinte la adresa dascălilor nu doar că au fost total inadecvate, dar și profund mincinoase. Profesorii s-a săturat de promisiuni întinse pe trei ani și de compensări ale salariilor la nivelul cel mai de jos al politrucilor din administrațiile locale. În condițiile în care se știa răspunsul sindicatelor încă de miercuri, guvernul a intrat în vacanță și a evitat orice gest legat de continuarea negocierilor. Așa că mâine va fi grevă. Se va întinde probabil toată săptămâna, din moment ce premierul Ciucă se încordează să mai cumpere niște armament, în loc să aducă Educația acolo unde trebuie. Din nefericire, președintele Iohannis și coaliția PSD+PNL=LOVE continuă cu dezinvoltură seria de mitocănii și fake-uri din vremea pandemiei. Dictatura globalistă, bine militarizată în România grație aportului serviciilor secrete (cu mulțumiri regale d-lui Hellvig), s-ar putea să primească o mică lovitură tocmai de acolo de unde se așteaptă mai puțin: din partea profesorilor.

■ Anunțată mai ceva ca Apocalipsa Zombi, contraofensiva ucraineană a început ieri dimineață și s-a sfârșit în aceeași zi. Ministerul rus al Apărării a anunțat că a respins o ”ofensivă de mare amploare” în regiunea Donbas, unde oamenii lui Zelensky au atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri. Din moment ce Kievul a păstrat tăcerea, pare că informațiile furnizate de Moscova sunt reale. Mai ales că ministrul ucrainean al apărării, Oleksii Reznikov, a publicat un mesaj criptic pe Twitter, citând piesa Depeche Mode, Enjoy the Silence: ”Cuvintele sunt inutile, pot face doar rău.”

■ Și mai rău pot face unele acțiuni iresponsabile ale Varșoviei. Corpul voluntarilor polonezi și-a anunțat participarea la raidul din regiunea rusă Belgorod. Comentatorii de la Moscova spun că, în replică, voluntarii ruși și ceceni au dreptul legal de a organiza raiduri similare în Polonia. O astfel de escaladare ar fi bomboana de pe colivă.

■ În loc să observe tabloul general, numeroși români (unii cică patrioți) au profitat de ziua de 4 iunie pentru a sublinia, din nou, dorința Ungariei de a ne fura Ardealul. SRI în bună colaborare cu mass-media MSM întrețin atmosfera încinsă cu un scop bine definit: înfierarea regimului Orban, singurul din Europa rămas cu capul pe umeri în contextul războiului. Aflăm din presă că jocurile sunt deja făcute. Budapesta va îngloba Ținutul Secuiesc fie cu sprijinul lui Putin, fie cu cel al lui Biden (la schimb cu Moldova, vezi Doamne). În realitate, Occidentul are o mare problemă internă, până să ajungă rușii la Paris. Iar problema a fost bine punctată atât de Orban, cât și de Trump. Lucrurile trebuie schimbate radical la Washington și Bruxelles, pentru că în caz contrar nu va conta absolut deloc statutul Ținutului Secuiesc sau al Republicii Moldova. Vom trăi cu toții, fericiți, în statul global condus de trupa lui Schwab.

■ Ultima oră. Greva din Educație ar putea fi mediată de Recep Erdogan, potrivit unor surse din bucătăria Casei Albe. Cu condiția ca Turcia să-și dea OK-ul pentru primirea Suediei în NATO.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs