10.000 de fotografii din laptopul lui Biden au ajuns pe internet

Un articol de Kyle Morris pentru Fox News

O sumedenie de fotografii din laptopul lui Hunter Biden a fost pusă la dispoziția publicului prin intermediul unui nou site web lansat astăzi.

Site-ul BidenLaptopMedia.com va găzdui aproape 10.000 de fotografii care se întind din 2008 până în 2019. A necesitat luni de zile pentru a fi finalizat, a declarat Garrett Ziegler, fondatorul organizației non-profit Marco Polo, pentru Fox News Digital.

”Ne-a luat câteva luni pentru ca, în primul rând, să parcurgem fotografiile, aproximativ 10.000 de fotografii, și să eliminăm organele genitale”, a declarat Ziegler, un fost consilier al Casei Albe a lui Trump, despre conținutul găsit în laptopul deținut cândva de fiul președintelui Biden.

”Lucrul numărul unu pentru noi… este adevărul și transparența”, a spus el. ”Dacă poporul american vrea să știe cum este familia prezidențială, asta va obține. Și nu vom scoate fotografii care îi prezintă pe Biden într-o lumină bună”.

Fotografiile furnizate în exclusivitate pentru Fox News Digital înainte de lansarea site-ului arătau rămășițe ale drogurilor pe care Hunter Biden le-a folosit în 2018, iar o alta îl arăta pe Hunter Biden îmbrățișându-se cu iubita sa de atunci, Zoe Kestan, în același an.

De asemenea, Ziegler a precizat că mai multe fotografii care conțineau informații private au fost redactate – inclusiv imagini cu numere de securitate socială, informații bancare și numere de carduri de credit. În plus, mai multe fotografii nud ale lui Hallie Biden, văduva lui Beau Biden, au fost redactate.

Dintre numeroasele fotografii găsite pe laptop, Ziegler a furnizat Fox News Digital două poze nemaivăzute de pe laptop. Una dintre ele îl arată pe Hunter Biden îmbrățișat cu Zoe Kestan, iubita sa de atunci, în 2018. Cealaltă imagine – care prezintă o serie de droguri și un ambalaj de prezervativ așezat pe o masă – provine dintr-o conversație prin SMS pe care Hunter a avut-o cu Hallie Biden – văduva lui Beau Biden și fosta amantă a lui Hunter Biden – în același an.

Oferind mai multe informații despre tipul de conținut la care se pot aștepta telespectatorii pe site, Ziegler a spus că unele conținuturi fără ”valoare de știri” nu vor fi prezentate.

”Există, de exemplu, capturi de ecran ale jocurilor Candy Crush, despre care suntem destul de încrezători în a spune că nu au absolut nicio valoare de știre”, a spus el. ”Așadar, va fi vorba, aș spune, de 98% din fotografiile de pe dispozitiv, aproximativ 10.000 în total”.

”Va fi o relatare complet autentică a fotografiilor de pe dispozitiv”, a adăugat Ziegler.

Ziegler a promis că nu vor fi vizibile organe genitale pe site și a insistat că proiectul fotografic – care va afișa imaginile în ordine cronologică – acoperă o ”mare parte” din viața familiei Biden. De asemenea, el a precizat că nu este vorba de o ”lovitură” împotriva familiei Biden.

”Există o fotografie a unei scrisori pe care fiica lui Hunter, Finnegan, a redactat-o, presupun, către trupele staționate în străinătate, cum ar fi în Irak și Afganistan”, a spus el. ”Este o scrisoare adorabilă. Finnegan avea în jur de 9 ani la momentul respectiv și cu siguranță îi prezintă pe cei doi Biden într-o lumină bună.”

”Nu suntem activiști republicani. Niciunul dintre noi nu este înregistrat ca republican”, a continuat el. ”De fapt, l-am iubit și încă îl iubesc pe Trump tocmai pentru că nu era un republican standard. Așa că aceasta nu este o lovitură. Vom păstra toate fotografiile care îi prezintă pe Biden într-o lumină bună și vom păstra toate fotografiile care îi prezintă pe Biden într-o lumină proastă. Poporul american poate judeca singur ce crede despre prima familie a țării prin intermediul acestui material.”

Descriind efortul ca fiind ”cea mai amănunțită expunere a oricărei prime familii americane în timp ce se află în funcție din istoria Americii”, Ziegler a declarat că tipurile de fotografii care vor fi împărtășite pe site sunt fotografii care, de obicei, ”devin disponibile doar după ce arhivele prezidențiale sunt deschise și acele fotografii detaliază doar timpul petrecut în Biroul Oval cât timp a fost președinte”.

Ziegler a mai spus că site-ul va folosi o ”aplicație de vizualizare a fotografiilor care va permite utilizatorilor să vadă metadatele”.

”Vor putea vedea unde a fost făcută fotografia, la ce oră a fost făcută, dacă are atașate coordonate de latitudine și longitudine”, a spus el. ”Vor putea să vadă dacă are metadate precum diafragma, iluminare”.

De asemenea, Ziegler a precizat că videoclipurile de pe laptop vor fi disponibile pentru vizionare publică la o dată ulterioară.

Descriind motivul pentru care va dura mai mult timp pentru ca videoclipurile de pe laptop să fie încărcate pe site, Ziegler a spus că echipa sa trebuie să folosească instrumente de inteligență artificială pentru a ajuta la cenzurarea unor porțiuni din videoclipuri deoarece ”există foarte multă pornografie”.

Ziegler a spus că există ”mai multe” fotografii dubioase în special, la care crede că reporterii ar trebui să se uite.

Casa Albă și avocatul lui Hunter Biden nu au răspuns la o solicitare de comentarii din partea Fox News Digital.

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs