Diversiunile regimului (globalist) Iohannis

A devenit din ce în ce mai greu de găsit cuvinte în măsură să exprime decent indignarea oricărui cetățean de bun simț care vede potlogăriile politicienilor și ale mass-media. Avem de-a face pur și simplu cu un cumul nemaiîntâlnit de nesimțire și tupeu, sprijinit pe un munte de aroganță, mediocritate și inconștiență.

După ce regimul Iohannis a votat legile educației care încurajează discriminarea și meditațiile, acum negociatorii PSD+PNL=LOVE încearcă să le închidă gura profesorilor amintindu-le că beneficiază de câștiguri extrasalariale. Bine, nu toți. Cei din marile orașe, de mate și română (plus alte vreo două materii de la Bac). În rest, sărăcie cruntă.

Mass-media a coborât zilele trecute chiar mai jos față de nivelul penibil la care ajunsese. Instrumente de propagandă stupidă ca Europa FM, Pro TV sau Digi24 s-au dat de ceasul morții ca să spargă greva, să demonstreze inutilitatea ei, drama copiilor și a părinților, ipocrizia cadrelor didactice, momentul inadecvat, incapacitatea regimului Iohannis de a găsi bani în plus (desigur, din pricina unor probleme ”obiective”, ce țin de prioritizarea războiului din Ucraina).

Aflată în plină cursă a înarmării fără noimă, la comanda Pentagonului, România se comportă ca un bolnav psihic. Ca un dependent de jocuri de noroc care și-a vândut deja mobila, televizorul, frigiderul, calculatorul, iar acum a scos la vânzare și casa. Nu poate să-și învingă viciul pentru că refuză să meargă la tratament.

Și o face din cauză că publicul, cetățenii plătitori de taxe și impozite și mass-media îl încurajează. Îi confirmă starea de sănătate mintală: ”Bravo, ești perfect sănătos! Dă-i înainte!”. Îi spune că poate continua să joace la păcănele fără probleme. Își poate vinde casa și pământul ca să cumpere armament de zeci de miliarde de dolari, fără să conștientizeze că boala l-ar putea băga în mormânt.

Deocamdată se simte minunat pentru că opinia publică îl încurajează. Îl aplaudă la scenă deschisă. Și în același timp îi pune la zid pe cei care încearcă să trimită România la spitalul de psihiatrie, măcar pe ultima sută de metri.

Culmea penibilității și a profesionalismului în presă a atins-o Gigi24, care fără pic de jenă îi acuză pe sindicaliștii din educație că ”fac jocul propagandei ruse”. Practic, oricine contestă cu argumente guvernarea globalistă de la Palatul Victoria este catalogat, în mod aprioric, drept putinist. Dușman al poporului, antioccidental, idiot util Moscovei. Noaptea minții.

Cu un tupeu fantastic și o lipsă de respect crasă, negociatorii lui Ciucă i-au informat pe sindicaliști că ”nu poate fi vorba de măriri salariale”. Să fie mulțumiți cu 1.000 de lei în iunie și 1.500 de lei în octombrie, bonusuri acordate la leafă grație generozității ieșite din comun a guvernului Ciucă (viitor Ciolacu). Încă nu am sesizat reacții vehemente din partea liderilor de sindicat după o astfel de umilință care aduce a înjurătură. Sper să nu fie vorba despre o înțelegere subterană cu aripa PSD a guvernării, pentru o mai bună negociere la ”rotativă”. Dacă profesorii vor ieși din grevă cu firimituri de până în 30% în plus la salariu, atunci concluzia se impune de la sine.

Observ că unii comentatori le găsesc cadrelor didactice tot soiul de bube, pe bună dreptate în multe cazuri. Însă ei ar trebui să înțeleagă faptul că greva nu este doar despre actuala situație din educație, ci despre viitor. Iar un viitor așa cum ni-l dorim nu poate fi construit de oameni prost plătiți, al căror statut în societate se degradează pe zi ce trece. Este un cerc vicios, pe care guvernarea globalistă Iohannis refuză să-l rupă.

Oricât de multe experiențe dureroase am avea cu sistemul de învățământ, cererile profesorilor sunt perfect legitime. Și ele ar trebui sprijinite, chiar și prin proteste de stradă, de noi toți.

Guvernarea globalistă trebuie să plece. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Cred ca ar trebui sa ne folosim de digitalizare, de specialistii IT pe care ii avem si sa constituim un grup de ”resistance”, sa incepem cu adevărat sa ne luăm ȚARA inapoi. Cum ar fi sa blocăm NOI conturile ANAF astfel incat banii colectati de la CETATENI sa nu mai fie la cheremul acestui guvern tradator de neam care ne indatoreaza perpetuu, parca trăieste intr-o centrifugă a înarmării exacerbate. NOI sa fim cei care hotărâm pe ce sa se cheltuie banul public si nu guvernul trădător si servil care face Țara cadou străinilor. Vom deveni o carcasă goală iar ei vor fi bine mersi in șezlongurile tradarii noastre si cu conturile pline de comisioane. O revoluție digitală a poporului ar fi cea mai cruntă lovitură pentru cei care vor sa ne înrobească si cu digitalizarea forțată, care costă si asta vreo 6 miliarde de euro.

  2. Am o listă de coincidențe, absolut și total întâmplătoare:
    1. Nu cu mult timp înainte de pLandemie au fost majorate salariile medicilor. Se știa că va fi nevoie de complicitatea lor la krima covid?
    2. Au fost majorate salariile magistraților și procurorilor. Se știa că va fi nevoie de complicitatea lor în a mușamaliza TOATE krimele, inclusiv cea covid?
    3. Au fost majorate salariile organelor represive de tip miliție, jandarmerie, etc. Se știa că va fi nevoie de pulanul lor pentru a impune diktatura pLandemică?
    4. Au fost majorate salariile celor din administrația publică. Se știa că va fi nevoie de ei pentru a coordona toată această diktatură davosiano-bruxelleză?
    Întreb și eu, nu dau cu pulanul… Că de profesori n-a avut nimeni nevoie. Ba din contră, ăștia sunt periculoși pentru că educă poporul care mai apoi nu mai poate fi manipulat de tot felul de kriminali globaliști. DE AIA nu au ei salarii și condiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs