Occidentul și forța exemplului personal

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO: ”Concurența globală este în creștere, iar regimurile autoritare ne contestă valorile, interesele și securitatea”. Asta ar fi esența conflictului din Ucraina spusă în limbaj diplomatic. În traducere liberă, odată cu lovitura de stat de la Kiev, alipirea Crimeii și intervenția Rusiei în apărarea președintelui sirian au apărut primele amenințări reale la ordinea internațională bazată pe regulile stabilite, unilateral, de Washington.

”Valorile, interesele și securitatea” impuse de Pentagon în diverse colțuri ale lumii prin intermediul NATO și al imperiului Soros s-au lovit, frontal, de ”valorile, interesele și securitatea” promovate de Kremlin în Ucraina și în Orientul Mijlociu. Concurența globală pentru resurse, amintită de Geoană, a intrat în zona de ciocnire armată. Cele două mari blocuri aflate în conflict nu vor ceda nici măcar un milimetru. Iată de ce războiul va continua indiferent de numărul de morți, răniți și dispăruți. Ambele părți țintesc victoria, pentru că în cazul unui eșec daunele ar fi insuportabile. Ireparabile.

Problema e că NATO și aliații, deși pretind că luptă pentru o idee, se vede de la o poștă că urmăresc de fapt acapararea unor resurse și impunerea agendei de la Davos inclusiv în zonele de pe glob unde populația dorește să trăiască după alte reguli. În timp ce Rusia și China spun că fiecare popor ar trebui să-și hotărască destinul independent de voința neoliberalilor de la Washington, oamenii lui Joe Biden încearcă să impună cu forța Pentagonului un soi de democrație care s-a îndepărtat foarte mult de adevărata semnificație a cuvântului.

Globalizarea văzută de polul BRICS nu include o uniformizare a regimurilor politice (așa cum vedem acum în Uniunea Europeană), ci doar o foarte bună colaborare la nivelul comerțului internațional, al liberului schimb de mărfuri, al liberei circulații a populației.

Utopia dezvoltată de Klaus Schwab, cu un singur pol de conducere care să impună directive la nivel planetar prin intermediul unor ONG-uri ca OMS, ONU, BM sau OSCE (protejate de forța brută a NATO și finanțate de parteneriatul guverne-corporații) este respinsă vehement chiar în inima occidentului. Milioane de cetățeni refuză ideea de a fi conduși de dictatura miliardarilor filantropi. O dictatură deocamdată soft, incomparabilă cu Coreea de Nord, dar care are potențialul de a recupera rapid decalajul.

Libertatea clamată în mod ipocrit de lideri ca Ursula von der Leyen și Joe Biden sună ca dracu’ după experiența pandemiei și a războiului.

Lumea e atât de interesantă și de frumoasă tocmai din pricina diversității. Iar diversitatea nu se referă doar la minoritățile sexuale și religioase, ci și la regimurile politice. Este absurd să pretinzi că regimul de la Washington ar fi net superior celui de la Moscova, când democrația americană alunecă pe tobogan cu maximă viteză.

Domnilor neoliberali, domnule Biden, stimată doamnă von der Leyen, dați-le cetățenilor din întreaga lume, din Rusia, China și India, motive solide pentru a tânji după occident. Dați-le motive să vă invidieze, nu să râdă de voi pe rețelele sociale. Faceți din Occident acel soare călăuzitor, nu-l transformați într-o ruină. Nu-l aduceți în stadiul în care oamenii să se întrebe dacă nu cumva ar fi mai rezonabil să se mute definitiv în Sudul Global. Renunțați la politicile neoliberale falimentare, renunțați la visul Guvernului mondial și renașteți occidentul bazat pe credință, familie și națiune.

Fiți cel mai bun exemplu posibil. Iar atunci nu va mai fi nevoie de forța brută a NATO și nici de cumpărarea elitelor și a presei prin intermediul imperiului Soros.

Oamenii vă vor urma de la sine.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. O clarificare simplă dar importantă: ORICE ne este impus cu forța este ÎMPOTRIVA noastră. Dacă ar fi un lucru bun, ne-am înghesui cu toții să-l avem. AȘA recunoaștem cel mai ușor DIKTATURA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs