Campanie de donații pentru Opozitia.net

Am ajuns la a șaptea campanie de strângere de fonduri ”10 zile de donații pentru 100 de zile de Opoziție”. Pe 15 ianuarie 2022 am lansat platforma opozitia[.]net cu multe emoții și speranțe, fără alt sprijin decât cel al cititorilor. Al fiecăruia dintre voi. Vă mulțumesc încă o dată.

În ultimele aproape 100 de zile am continuat să scriu despre subiecte importante pe care mass-media corporatistă, din motive evidente, evită să le abordeze. În principal despre război și chestiuni de politică externă, dintr-o perspectivă alternativă curentului oficial. Și asta pentru că ambele fenomene au un impact major asupra vieții noastre de zi cu zi.

Parcă mai mult decât niciodată, simțim nevoia de a citi informații și analize nedistorsionate de propaganda globalistă. Simțim nevoia de a face parte dintr-o comunitate de oameni normali, raționali, patrioți – chit că suntem catalogați, la grămadă, drept indisciplinați, teroriști, putiniști și antioccidentali.

Pe 5 decembrie 2021 vă spuneam că Opoziția va funcționa până cel puțin la finele lui martie 2022. Printr-o campanie de crowdfunding, reușisem să strâng fonduri pentru primele trei luni de existență. Între timp, mulțumită sprijinului vostru, iată că am reușit să derulăm proiectul vreme de aproape un an și jumătate.   

A venit iarăși momentul să vedem dacă putem continua relația de încredere reciprocă. Să vedem dacă Opoziția are vreun sens. Dacă vine, într-adevăr, în sprijinul vostru.

Demersul meu jurnalistic, concretizat prin lansarea unei platforme de idei (independentă de corporații și fonduri guvernamentale), se alătură altor inițiative lăudabile de combatere a Globaliștilor. Împreună, formăm un simbolic ”Convoi al Libertății” alcătuit din Patrioți, oameni de bună credință, oameni onești, dispuși să lupte până la capăt pentru o idee. Chiar dacă lupta pare, momentan, atât de dezechilibrată.  

Mass-media mainstream este sută la sută dedicată intereselor corporatiste, corectitudinii politice și dărâmării valorilor naționale, în timp ce acoperă corupția uriașă de pe coridoarele Puterii. Este dedicată Globaliștilor fără niciun Dumnezeu. Nevoia de informație corectă nu a fost niciodată mai mare. Atunci când sprijiniți proiectul Opoziția, sprijiniți libertatea presei și libertatea de expresie într-un moment în care acestea sunt atacate direct, cu o brutalitate nemaiîntâlnită.

Astăzi, 22 mai 2023, lansez a șaptea campanie de strângere de fonduri, timp de 10 zile. Ea vizează funcționarea platformei Opoziția în următoarele trei luni. Pe 1 iunie vom afla deznodământul – dacă mergem sau nu mai departe cu proiectul nostru de suflet.

Orice sprijin este binevenit. Vă mulțumesc anticipat. Ținem aproape!

p.s. Distribuirea postării pe Facebook, în grupuri, inclusiv în Diaspora, probabil că ar ajuta.

………………

Iată cum puteți dona pentru proiectul Opozitiapunctnet:
 

PayPal (onciu.email@yahoo.com)

Conturi ING BANK:

RO70INGB0000999906930786 (lei)

RO65INGB0000999911989038 (euro – SWIFT INGBROBU)

Titular: Adrian Onciu

REVOLUT – 0791.287.318 (@adrian6j60)

………………

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs