Scrisoare deschisă adresată președintelui Iohannis, premierului Ciucă și Parlamentului României

1. Suntem în război cu Rusia drept urmare a parteneriatului strategic cu Statele Unite. Nu știm dacă poporul vrea pace sau război pentru simplul fapt că nu a fost consultat. Parlamentul a devenit o anexă a președintelui Iohannis, care execută întocmai directivele de la Cotroceni venite pe filieră americană.

2. Nu există un singur vinovat pentru dezastrul din Ucraina. Extinderea NATO către granițele Rusiei (sub falsul pretext de asigurare a unui cordon defensiv) și eșecul diplomației în ultimii 30 de ani de ofensivă a Pentagonului au condus la ceea ce vedem astăzi: sute de mii de oameni uciși sau răniți, milioane strămutați. Distrugerile economice și de mediu sunt imposibil de calculat.

3. Mass-media MSM și politicienii aflați la putere susțin în mod evident fals că mai mult armament și mai multă muniție din partea occidentului vor conduce la scurtarea războiului. Și la victoria regimului Zelensky. În realitate, escaladările de acest tip povoacă și mai mulți morți, și mai multe distrugeri.

4. Există un pericol iminent ca lucrurile să scape de sub control, pe măsură ce aliații occidentali, inclusiv România, își sporesc sprijinul pentru Ucraina și livrează armament din ce în ce mai sofisticat (avioane, tancuri, rachete cu rază lungă, muniție cu uraniu sărăcit ș.a.m.d.).

5. În urmă cu 60 de ani, președintele John F. Kennedy spunea, pe bună dreptate: ”Mai presus de toate, în timp ce ne apărăm propriile interese vitale, puterile nucleare trebuie să evite acele confruntări care aduc un adversar în situația de a alege între o retragere umilitoare sau un război nuclear. Adoptarea unui astfel de curs în era nucleară ar fi doar o dovadă a falimentului politicii noastre – sau a unei dorințe colective de condamnare la moarte a lumii.”

6. Dacă pentru Statele Unite ar fi intolerabilă prezența unor baze militare rusești în Mexic, Cuba sau Canada, de ce Rusia ar trebui să accepte baze militare americane în Ucraina?

7. Alegația că Rusia reprezintă un pericol de securitate pentru Europa este complet falsă, bazată doar pe presupunerea ridicolă că imediat după Ucraina vor fi atacate și alte țări (ca de pildă, România). Teoria are drept scop crearea unui ”front indestructibil” în lupta cu dușmanul comun și vânzarea de armament aliaților europeni. Afacerea este una uriașă, incomparabilă cu cea din pandemie.

8. Încercarea de a sensibiliza opinia publică din România cu privire la necesitatea de a continua războiul în orice condiții face trimitere la interesul național legat de Republica Moldova. În mod cinic, ni se spune că ”avem o șansă unică” și trebuie să profităm de conjunctura favorabilă. Ce uită să precizeze politicienii noștri este că Moldova oricum era înscrisă pe traseul european, drept rezultat al voinței populației la ultimele alegeri.

9. Milioane de români așteaptă primele semne ale începerii unor negocieri. Vor pace, nu război. Vor să ajutăm Ucraina din punct de vedere umanitar, nu militar. Exemplul Ungariei este sugestiv și ar trebui urmat de regimul de la București, dacă am avea niște politicieni responsabili. Un referendum ar fi singurul în măsură să le arate cât de mult greșesc.
………………………..
Notă: Scrisoarea este una pur simbolică. Ea ar putea fi semnată, la fel de simbolic, de oricine se regăsește în ideile exprimate mai sus.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

 1. dan L spune:

  dute ba bolsevicule …. sper sa va ridice astia in curand pentru tradare

 2. samsy9 spune:

  Lingăi au fost, lingăi sunt încă…

 3. Albert spune:

  Da, semnez si eu aceasta scrisoare. Ar putea fi adăugate niste completari, referitor la alocarea in mod iresponsabil, de catre guvernul actual, a unor sume de bani imense ”partenerului strategic” si Ucrainei, sume de bani care, practic, ne-au secătuit bugetul public. Mai mult, este secătuită si rezerva de stat, cu aceeasi iresponsabilitate.

 4. Bizzu spune:

  Aceasta este o scrisoare pe care ar trebui să o citească FIECARE român. Și să o înțeleagă. Deși pentru acea mică parte globalistă a poporului am mari îndoieli că va reuși… chiar și cu cititul… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs