CNA a vrut să înceapă cenzurarea internetului cu ActiveNews

În aceeași serie de audieri pe bandă de la CNA în care a fost sancționată și jurnalista Anca Alexandrescu, abuziv și ilegal – după cum a dovedit instanța – urma să fie pus la zid, în premieră pentru presa online și site-ul nostru, ActiveNews. Fără precedent!

CNA a vrut să înceapă CENZURAREA INTERNETULUI românesc cu ACTIVENEWS. La fel de abuziv și ilegal!

Timp de trei zile la rând, la audierile din 16, 17 și 18 mai, ActiveNews a fost pistonat de Consiliul Național al Audiovizualului, începând cu orele 9 dimineața, să trimită reprezentanți la sediul CNA sau să intre „la raport” în ședințele CNA, de la orele 10, ca să dea „socoteală” pentru un articol despre matrapazlâcurile din interiorul Uniunii Artiștilor Plastici. Articolul de Opinie în cauză – HOȚII DE NEMURIRE – nu conține nici un element audio-vizual și chiar dacă ar fi conținut tot nu ar fi intrat în atribuțiile CNA să-și întindă labele peste tot internetul. Reclamația aberantă dată pe filieră rețelar-clientelară mână-n-mână până în fundul sistemului, la taxatorii de la CNA, ne determină să mergem cu acest caz până la capăt. FOTO-CAPTURĂ CNA:

ActiveNews era trecut la punctul 3 din Ordinea de Zi a CNA, ca site de presă online. Ar fi fost o premieră absolută, având în vedere că, în ciuda viselor umede ale soroșistului îmbătrânit în rele Mircea Toma (nu zicem nimic de negresele abuzate la dublu cu papucii prin deșert pe drumul Dakkarului, că nu știm dacă era căsătorit cu minora pe-atunci Teodora Zăbavă), CNA are în atribuții – multe prea lărgite, după părerea noastră – sectorul audio-vizual, după cum îi spune și denumirea.

Nemaivorbind de faptul că Mircea Toma se află într-o vădită stare de imoralitate și incompatibilitate ca membru CNA, având în vedere că atunci când era starostele asociației anticreștine de extremă-stanga Pasivewatch a fost condamnat definitiv și irevocabil, de către instanță, pentru încălcarea drepturilor fundamentale ale omului!

Știm, de când urmăream și noi cursurile Soros despre cum se distrug o țară și o națiune, în misiune benevolă din partea civilă a societății românești de informații utile publicului restrâns sau mai larg, că Toma vrea să înființeze Poliția Internetului, mai precis Miliția Internetului, de peste două decenii.

Urcat acum în copac la CNA de USR, Toma, probabil ca și nefericiții lui complici la crima de cenzurare a presei din România, prin încălcarea repetată, aproape la fiecare ședință, a Constituției României, crede că poate va primi un spor la pensia lui de apevist coleg de Unitate cu Valeriu Gheorghiță dacă va reuși și atacarea ActiveNews cu amenzi ticăloase, ca o avanpremieră și o „lecție” pentru a speria și suprima apoi puținele publicații libere care au mai rămas pe internetul românesc.

Bineînțeles că nu am dat curs „invitației” absurde venite de la „Ferma Animalelor” unde se desfășoară adevărate demascări de „1984” și Experimentul Pitești, în care bieți jurnaliști haituiți de prin toată țara ajung să-și pună cenușă în cap dacă au folosit cuvântul din dicționar „șatră”, ședințe bolnăvicioase, de domeniul psihiatriei, pentru care membrilor CNA părtași la ele ar trebui să le fie jenă se se mai denumească oameni.

În al doilea rând, ca să o luăm invers, cum le place unora, la ora aceea ActiveNews este în propria ședință de redacție, unde dezbatem afaceri globale, regionale, naționale și abia apoi locale sau de cartier, fie el securistic, cum e Centrul Civic.

Și în primul rând, pentru că „invitația” CNA era ABUZIVĂ și ILEGALĂ.

Motiv pentru care vom acționa în instanță CNA, ca exfiltrații din presă care și-au trădat meseria și omenia deservind acum ca niște slugi sistemul securistic soroșist să rămână definitiv acolo unde le este locul: cu botul pe LABE.

Reamintim:

Art. 30 alin. 1, 2 și 4 din Constituția României

Libertatea de exprimare

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă. (…)

(4) Nici o publicație nu poate fi suprimata”.

Victor Roncea

Redactor șef ActiveNews

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

 1. Zekany Alexandru spune:

  Faceti reclama la ActiveNews cu acest articol? A pornit si OPOZITIA.NET pe tobogan? Probabil.

  • Adrian Onciu spune:

   Nu e nimic secret. Avem un parteneriat prin care facem schimb de articole pentru o mai bună vizibilitate. Cam unul pe saptamana.

 2. Gheorghiu Mircea - presedinte spune:

  Asociatia Frontului Negustoresc Obor ( atestata din 1914) a dovedit ca este consecventa si dupa 2009, de cand a participat la sedintele Pactului pentru Bucuresti in colaborare cu asociatiile Salvati Bucurestiul si Eco Civica la procesele grave – continuate si dupa 2017. Se impune sa aparam in continuare tot ce criticam an de an si pas cu pas. Nefiind destructurata cerem doamnei Irina Zamfirescu sa reia dezbaterile si activitatile Pactului pentru Bucuresti pentru salvarea libertății Presei. ne gasiti la Punctul de informare al Arhivei „Asociatiei Frontului Negustoresc Obor” Tinem aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs