Coruperea Americii ia o turnură periculoasă

John Durham, Consilier Special pentru Departamentul de Justiție al SUA

John Durham a publicat în sfârșit un raport care demontează afirmația că Donald Trump și campania sa au colaborat cu rușii în 2016. Aceasta este ”vestea bună”. Acuzațiile aduse lui Trump și multora dintre asociații săi începând cu 2016, potrivit cărora ar fi fost o unealtă a lui Vladimir Putin, au fost de fapt cel mai josnic truc politic din istorie; o mega bombă de calomnie. Raportul lui Durham prezintă în detalii uimitoare faptul că FBI, Departamentul de Justiție și CIA au jucat cu toții un rol în fabricarea unei acuzații odioase, care nu a fost altceva decât propagandă politică letală.

O singură mică problemă – niciunul dintre factorii de decizie de la FBI sau de la Departamentul de Justiție nu se confruntă cu vreo sancțiune, nici penală, nici civilă. Încă un lucru – am avertizat despre acest lucru încă din 2017. Adică acum șase ani, pentru cei dintre voi care nu sunteți înzestrați cu abilități matematice.

Mai îngrijorător este refuzul aparent al lui Durham de a examina activitățile ilicite ale FBI, DOJ și CIA înainte de începerea Operațiunii Crossfire Hurricane. George Papadopoulos, de exemplu, a fost identificat ca o potențială țintă care ar putea fi folosită împotriva lui Trump datorită informațiilor colectate de NSA și de GCHQ din Marea Britanie. Apelurile și mesajele sale text către directorul de campanie al lui Trump, Corey Lewandowski, în august 2015, l-au pus pe Papadopoulos pe radar ca actor involuntar care ar putea fi folosit pentru a ajuta la crearea legendei interferenței rusești.

Da, am de gând să mă dau mare. Am scris despre această fraudă în urmă cu patru ani:

”Premisa” fabricată pentru a spiona campania Trump

Am scris alte câteva articole care sunt încă relevante și oferă câteva fapte importante despre planul FBI/DOJ/CIA de a-l defăima pe Trump și de a crea false acuzații penale, ce ar putea fi folosite pentru a-l prinde în capcană pe Trump și echipa sa. Iată câteva dintre cele mai importante articole. FBI a avut mai multe surse confidențiale inserate în jurul lui Trump. Una dintre ele, mai jos.

Felix Sater și Dosarul Steele – Faceți cunoștință cu omul care l-a prezentat pe Michael Cohen lui Donald Trump. A fost o Sursă Confidențială a FBI.

Apoi, mai există CIA. Avem acum dovezi irefutabile că CIA a acționat oficial în sprijinul campaniei lui Biden pentru a răspândi minciuna că laptopul lui Hunter Biden avea toate semnele unei operațiuni rusești. Cel puțin un oficial activ al CIA a fost în contact cu fostul director interimar al CIA, Mike Morrell, și cu alți ofițeri CIA pensionați, încurajându-i să semneze ceea ce acum știm că este o scrisoare falsă. Dar, potrivit surselor mele, CIA a fost, de asemenea, implicată, încă de la început, în a sprijini campania Clinton în procesul de fabricare a poveștii cu implicarea rușilor. Iată ce am scris în 2020:

Grupul de lucru al lui John Brennan de la CIA pentru Trump

În timp ce discutam la sfârșitul lunii octombrie 2019 cu un coleg CIA pensionat, acesta a aruncat o bombă – el a aflat că John Brennan a înființat un Trump Task Force la CIA la începutul anului 2016. Unul dintre prietenii amicului meu pensionar, care era încă în serviciu la CIA în 2016, a povestit cum a fost abordat discret și invitat să lucreze la un Task Force axat pe candidatul prezidențial de atunci, Donald Trump. Membrii Task Force-ului au fost aleși manual, în loc să urmeze procedura normală de afișare a postului. În loc să deschidă postul pentru tot personalul CIA eligibil, doar un grup select de persoane a fost invitat în mod special să se alăture. Nu toată lumea a acceptat invitația, iar acest lucru ar putea fi o problemă pentru John Brennan.

Acum știm că Brennan a primit acces deplin. Și-a făcut treaba de a proteja CIA, în timp ce a aruncat FBI-ul sub autobuz. Potrivit relatării lui Durham, Brennan a avertizat că meme-ul privind Rusia era o invenție a campaniei lui Hillary Clinton.

Nicio țară din lume nu ar trebui să mai accepte vreodată vreun sfat sau ajutor din partea Statelor Unite în ceea ce privește integritatea alegerilor. Ceea ce s-a petrecut în Statele Unite în ultimii șapte ani este dezgustător și periculos. Nu numai că aceste minciuni au împiedicat președinția lui Donald Trump, dar falsurile au inflamat relațiile cu țări străine cheie, în special cu Rusia, și au contribuit la crearea posibilității tot mai mari a unui război cu Rusia.

Nu numai că Statele Unite au lucrat cu febrilitate pentru a promova revoluții colorate într-o serie de țări de pe glob – de exemplu, Ucraina, Libia, Siria, Kazahstan, Belarus și Georgia -, dar organizațiile federale de aplicare a legii, judiciare și de informații au făcut același lucru cu proprii cetățeni. Lumea este un loc mai periculos astăzi din cauza acțiunilor unor oameni precum James Comey și Andrew McCabe. Nu pot decât să sper că vor primi o doză completă de karma. O merită cu prisosință.

Vă recomand să citiți rezumatul din Techno Fog cu principalele concluzii ale raportului Durham.

………………………

Un articol de Larry C. Johnson, veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs