Eroi de sacrificiu pentru globaliștii de la Davos

În timp ce guvernarea PSD+PNL=LOVE se plânge că există o gaură mare la buget și caută soluții care să nu implice tăieri de pensii speciale sau salarii, generalul Ciucă tocmai angajează 4.159 de soldați/gradați profesioniști. Sună ciudat, nu-i așa? De unde luăm bani pentru soldații ăștia? Îi plătește NATO, din micile sponsorizări ale industriei de armament? Sau poate se apucă Iohannis de meditații și virează câștigurile nefiscalizate direct în contul MApN?

În emisiunea radio cu ”cea mai largă audiență”, tov. Striblea tocmai a dezbătut problema: sunt românii suficient de patrioți ca să se înroleze pentru o leafă de doar două până la patru mii de lei pe lună? Au ei condiții bune în armată, cu termopane, apă caldă, SPA, trei mese pe zi și aer condiționat? Sau tot cu paturi suprapuse, miros de igrasie, șobolani la blocul alimentar și marmeladă la micul dejun? Se pot adapta tinerii din ziua de azi la regimul cazon moștenit de dinainte de ’89, cu ofițeri și subofițeri puțin dereglați la bibilică, bucuroși să-i vadă pe recruți cum plâng de nervi și își smulg părul din cap?

Desigur, cei peste 4.000 de soldați nu vor fi culeși de prin biblioteci, din sediile universităților sau, Doamne ferește, de prin filialele de partid. Generalul Ciucă își va trimite subalternii cu arcanul în mediul rural, în vârf de munte, unde tinerii rămași să bea banii de pensie ai bunicilor încă nu au aflat de războiul din Ucraina. Pentru că dacă au aflat, cu siguranță nu vor trece testul psihologic eliminatoriu. Nu poți fi sănătos la cap știind ce se întâmplă la doi pași de România, cunoscând cauzele conflictului, părțile implicate, consecințele pe termen lung și escaladările din ultima perioadă – și cu toate astea să îți depui CV-ul pentru a servi patria. Patria globalistă cu capitala la Washington.

Sigur că 4.159 pare un număr foarte mic dacă ne uităm la războinicii din mass-media și de pe rețelele sociale. Agitatori ca Radu Tudor, Lucian Mîndruță sau CT Popescu ar putea foarte bine să ne apere de ”tăvălugul rusesc” chiar în tranșeele din prima linie. Luările de poziție îi recomandă ca fiind cetățeni patrioți, responsabili, pe deplin conștienți de necesitatea înfrângerii Rusiei prin orice mijloace.

Generalul Ciucă ar face bine să trimită oferte direct către genul de cetățeni mai sus amintiți. În mod cert ar găsi nu patru, ci patruzeci de mii de războinici gata să ne protejeze pe violatorii care vor să distrugă civilizația occidentală.

Pe de altă parte, dacă ne gândim că unii români s-au oferit să meargă pe front din proprie inițiativă, în calitate de mercenari, n-ar trebui să ne mire prea tare dacă o să avem o concurență acerbă. Spre exemplu, 100.000 de candidați pe 4.159 de locuri. Propaganda poate face minuni. Chiar și cea de foarte proastă calitate (dovadă ce am văzut în pandemie).

Ni se spune că-i normal ce se întâmplă. Ne trebuie armată serioasă, ca la polonezi, ca să-l descurajăm pe inamic. Când o să cadă bombele nucleare, una este să ai 30.000 de soldați pe câmpul de luptă și cu totul alta 300.000.

Ce ziceți, tovarășu’ general Ciucă?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Pe mine mă surprinde numărul, cum dracu fix 4159 de d-ăia?! Să fi devenit fruntașul armatei romane așa de analitic și exact ? Zău, mă !

  2. Sunt militari angajați nu militari recrutați. În cazărmi nu mai există bucătării, spălătorii, depozite de alimente, infirmerie etc. ca la militarii în termen. La mobilizare rezerviștii sunt echipați și dislocați în locații civile din alte localități, tabere prin păduri, etc. Acești viitori angajați care sunt solicitați acum vor completa probabil micile unități de luptă(batalioane) de unde au demisionat mai multe mii militari angajați.

    • Cred că dacă au demisionat peste 4.000 de militari intr-un scurt interval de timp ar trebui sa aflăm și noi. Poate au niște motive, mă gândesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs