Gigant din industria petrolieră: ”Cel mai prostesc lucru pe care l-a făcut administrația Biden”

Harold Hamm, fondatorul Continental Resources

Un articol de Kristen Altus pentru FOX Business

Harold Hamm, de la Continental Resources, critică inacțiunea administrației Biden în materie de rezerve petroliere, autorizații și leasinguri.

”Renașterea” energetică a SUA reprezintă ”nimic mai puțin decât un miracol”, spune Hamm. Fondatorul Continental Resources vorbește despre noua sa carte, ”Game Changer”, și despre politica energetică a administrației Biden.

În timp ce prețul petrolului crește, iar Joe Biden își continuă războiul împotriva industriei combustibililor fosili, unul dintre cei mai importanți producători americani se pronunță cu privire la ”cel mai prostesc lucru” pe care administrația l-a făcut vreodată.

”Scoaterea de pe tapet a tuturor contractelor publice de conceciune și a autorizațiilor de foraj a fost cel mai prostesc lucru pe care l-a făcut această administrație în ceea ce privește energia”, a declarat președintele executiv și fondatorul Continental Resources, Harold Hamm, în cadrul emisiunii ”Mornings with Maria” de pe Fox News. ”Practic… au încercat să ne scoată din afaceri”.

Hamm, care lucrează în industria petrolieră de peste 55 de ani, a remarcat cum el și concurenții săi au realizat lucruri ”miraculoase” pentru a asigura independența energetică a SUA – dar politicile actuale ale lui Biden îi împiedică să funcționeze la capacitate maximă în prezent.

”A fost dăunător, asta e sigur”, a adăugat Hamm. ”S-au petrecut lucruri nebunești. Securitatea energetică înseamnă pace în lume pentru toți americanii. Iar independența energetică este ceva pentru care ne-am străduit”.

Două dintre principalele probleme energetice pe care liderul mediului de afaceri le-a evidențiat includ întârzierea permiselor și a contractelor de închiriere de foraje la nivel federal, precum și epuizarea record a Rezervei strategice de petrol a SUA (SPR) de către administrația Biden.

De la preluarea mandatului, Biden a autorizat eliberarea a aproximativ 260 de milioane de barili de petrol din SPR. Aceasta include o eliberare de 180 de milioane de barili, repartizată pe șase luni în 2022, care a fost cea mai mare retragere de până acum din SPR. Retragerile lui Biden au lăsat SPR cu aproximativ 371,5 milioane de barili la începutul lunii ianuarie 2023, ceea ce reprezintă cel mai scăzut nivel al rezervelor SPR din decembrie 1983, potrivit datelor Administrației pentru Informații în domeniul Energiei (EIA).

Alți experți din industria petrolieră au avertizat că președintele a ratat recent o ”fereastră de aur” pentru refacerea rezervei, când prețul benzinei se afla la minimele lunare.

”SPR este menită să fie o rezervă în scopuri de război. Iar acum situația este tensionată”, a declarat Hamm. ”Nu prevăd că cineva o va reumple prea curând. Retragerile au fost folosite pentru a scădea prețurile la pompă din motive politice, în primul rând.”

Deși i-a asigurat pe americani că o ”abundență de petrol și gaze” rămâne încă neexploatată, Hamm a recunoscut că industria a înregistrat o ”contracție a producției” datorită agendei cu privire la energia verde.

”Industria petrolului și a gazelor este vitală pentru națiune, pentru economie. Sunt milioane de oameni care lucrează în industria noastră, indivizi foarte bine plătiți care fac munca ce a dus la această renaștere energetică pe care o avem astăzi”, a declarat fondatorul Continental Resources. ”Așadar, este o industrie foarte vitală și trebuie să fie privită ca atare.”

În urmă cu aproape o lună, administrația Biden a anunțat că blochează pe termen nedefinit 16 milioane de acri de terenuri și ape federale din Alaska pentru viitoarele foraje de extracție a combustibililor fosili.

”Prin aceste acțiuni, președintele Biden continuă să respecte cea mai agresivă agendă climatică din istoria americană”, a afirmat Departamentul de Interne într-un comunicat. ”El a făcut din Statele Unite un magnet pentru producția de energie curată și locuri de muncă. A asigurat investiții record în rezistența la schimbările climatice și în justiția de mediu.”

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs