Fox News l-a concediat pe Carlson pentru a menține o ”populație semi lobotomizată, cvasi-retardată”

Un comentariu de Paul Joseph Watson via Summit News

Un fost ofițer de război psihologic al armatei americane spune că Tucker Carlson a fost concediat de Fox News din cauza agendei regimului de a menține o ”populație neinformată semi lobotomizată cvasi-retardata”.

Observațiile au fost făcute de expertul american în combaterea terorismului Scott Bennett.

Carlson și Fox News ”s-au despărțit” luni, iar speculațiile încă sunt în toi cu privire la motivul specific pentru care rețeaua și-a concediat gazda cu cel mai mare rating și cea mai populară emisiune.

Potrivit lui Bennett, Carlson reprezenta o amenințare prea mare pentru puterea instituțională, deoarece îi transforma pe americani în adevărați ”investigatori și gânditori”.

Carlson oferea un ”intelectualism, o veridicitate și o profunzime analitică pe care nicio altă personalitate din domeniul știrilor nu a reușit să o facă în istoria Statelor Unite, din câte îmi amintesc”, a declarat Bennett.

Tucker trebuia ”redus la tăcere”, deoarece reprezenta o amenințare prea mare pentru ”puterile și autoritățile, instituțiile și agendele care caută o populație neiluminată și neinformată, semi lobotomizată, cvasi-retardată, care nu pune întrebări, nu cercetează, nu analizează, ci pur și simplu digeră și urmează instrucțiunile”, potrivit lui Bennett.

”Tucker Carlson a expus, de asemenea, frauda și crimele de șantaj de spălare de bani ale FTX și ale Partidului Democrat din Ucraina, implicând guvernul Statelor Unite. El a expus laboratoarele biochimice americane din Ucraina și legătura lor cu Partidul Democrat, președintele Barack Obama, vicepreședintele Biden, Hillary Clinton, George Soros, Bill Gates și alte agenții guvernamentale și companii farmaceutice din SUA”, a declarat Bennett.

Retorica anti-regim a fostului prezentator ”nu a mai putut fi tolerată de presa americană coruptă și de establishmentul politic”, a mai spus Bennett, adăugând că ieșirea sa semnalează ”moartea presei americane”.

Fostul ofițer de psihoterapie al armatei americane a sugerat că senatorul Chuck Schumer a amenințat că va utiliza CIA și FBI pentru a desfășura operațiuni guvernamentale secrete împotriva lui Tucker, cu scopul de a-l scoate din emisie dacă nu va fi concediat.

Schumer a cerut anterior ca Tucker Carlson să fie scos din emisie după ce a difuzat imagini care arată că liderii ”revoltei” din 6 ianuarie au fost de fapt lăsați să intre în Capitoliu și însoțiți de autorități.

După cum am subliniat anterior, unul dintre motivele care au stat la baza concedierii lui Tucker este un proces intentat de fosta producătoare a emisiunii, Abby Grossberg. Ea susține că a fost supusă la hărțuiri sexiste și antisemite.

Cu toate acestea, chiar avocatul lui Grossberg a dezvăluit că Grossberg nici măcar nu l-a întâlnit vreodată pe Carlson.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs