Uniunea Europeană cere desființarea ”propagandei ruse” de pe internet

Vera Jourova, vicepreşedinta Comisiei Europene pentru valori şi transparenţă

Dacă peste 50 de oameni importanți, foști și actuali agenți CIA (unii cu funcții de conducere) și-au permis să mintă cu nerușinare în cazul dosarului ”Hunter Biden”, credeți că lucrurile se vor opri aici? Credeți că nu vor merge chiar și mai departe cu matrapazlâcurile?

Acești funcționari de rang înalt al unui serviciu secret foarte puternic la nivel global au pus ștampila ”dezinformare rusă” pe un articol apărut în New York Post. Așa au considerat ei, fără a deține vreo probă. Au făcut-o la sugestia Partidului Democrat. Au mințit conștient, cu unicul scop de a-l propulsa pe Joe Biden la Casa Albă.

Sintagma ”dezinformarea rusă”, cunoscută și ca ”propagandă rusă”, a devenit sinomimă cu orice informații sau comentarii care pun la îndoială poziția oficială a guvernanților în legătură cu războiul din Ucraina. Pur și simplu. Nu trebuie argumente, nu-i nevoie de justificări. Așa s-a decretat undeva acolo, sus.

Tucker Carlson cu siguranță este kaghebist. Altfel nu se explică de ce l-au dat afară de la Fox News, deși avea audiențe record.

Culmea este că nimeni nu stă să verifice un lucru elementar: cât adevăr și câtă minciună ar putea fi în propaganda rusă oficială, pe care o regăsim în Sputnik, RIA Novosti sau TASS. Ar fi prea complicat. Așa cum nimeni nu are timp să verifice câte bazaconii ale euro-atlantiștilor apar pe site-urile Reuters, The Guardian sau CNN. Ca atare, ca să facă lucrurile mult mai simple, oficialitățile de la Bruxelles au interzis cu totul mass-media finanțată de Kremlin, în speranța că cetățenii vor înghiți pe nemestecate tot ce vine de la Casa Albă.

Cum era de așteptat, milioane de europeni au găsit modalități alternative de a se informa din ambele tabere. Iar asta le dă fiori reci pe șira spinării funcționarilor de la Bruxelles obișnuiți să primească doar aplauze și ovații la scenă deschisă. De pildă Vera Jourova, vicepreşedinta Comisiei Europene pentru valori şi transparenţă, spune că se simte ”din ce în ce mai inconfortabil pe Twitter” din cauza propagandei ruse. Jourova a avertizat că Twitter riscă să încalce noul regulament al UE privind serviciile digitale (care se va aplica de la sfârşitul lui august), din pricina ”propagandei ruse agresive nereglementate”.

Cu alte cuvinte, propaganda nereglementată care o scoate din papuci pe cehoaica Vera este nu doar ”rusă”, dar pe deasupra și ”agresivă”. Te lovește în moalele capului atunci când o citești. Te bagă în spital – direct în secția ATI.

Jourova şi-a exprimat îngrijorarea că Twitter rămâne fără personal dedicat combaterii dezinformării (aka ”cenzorii” de pe vremea comunismului), după disponibilizările masive decise de miliardarul Elon Musk. Bineînțeles, îngrijorările se manifestă și în cazul celorlalte rețele sociale, unde, din fericire pentru funcționarii de la Bruxelles, cenzura se aplică regulamentar. ”Dorim ca Google, Twitter şi ceilalţi să-şi intensifice activitatea împotriva propagandei ruse. Aş vrea să-i explic lui Musk filosofia noastră, protejăm libertatea de exprimare… dar libertatea de exprimare în UE nu este nelimitată”, a conchis Jourova.

Dat fiind că în Europa există deja liste întregi cu ”putiniști” aflați în vizorul Puterii, se pune întrebarea dacă aceaștia vor fi interziși după modelul agențiilor TASS și RIA Novosti, la solicitarea expresă a d-nei Jourova.

Personal, fac tot posibilul ca pozițiile mele exprimate pe rețelele sociale să nu le dea dureri de cap, amețeli sau stări inconfortabile politicienilor de la Bruxelles îngrijorați că ”propaganda rusă agresivă” ar putea să-i zboare din scaune la următorul scrutin europarlamentar.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Romania e mai bine in Uniunea Europeana

  2. Europa este de o perioada buna pe control manual , nu este in masura de asi exercita interesele .

  3. Personal fac tot posibilul ca să-i apuce greața de la amețeli pe acești kriminali odioși adunați în jurul pseudo-religiei numită globalism. Interesant este că și Hitler făcea la fel: toți cei care nu erau de acord cu el, erau evrei. Iar toți cei care nu erau de acord cu Stalin erau imperialiști. Identic și la Mao. Diktatura poate avea expresii diferite, dar unde ideile sunt puține și fixe similitudinile sunt evidente.

    Ecuația satanei: comunism + nazism + satanism = globalism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs