Marea contraofensivă a început cu demiterea lui Tucker Carlson

Marea contraofensivă ucraineană a început cu demiterea lui Tucker Carlson. Câteva observații:

1. Postul Fox News, ca parte a mass-media mainstream, are drept public țintă conservatorii Partidului Republican. E vorba de conservatorii ”echilibrați” și mai puțin patrioții MAGA (Make America Great Again) a lui Trump, care se regăseau în special în emisiunea lui Carlson.

2. Teoretic, magnatul Rupert Murdoch conduce Fox News, însă coloșii financiari Vanguard și Blackrock au un cuvânt important de spus în cadrul acționariatului. Ca orice instituție mass-media corporatistă, funcționează cu banii din publicitate oferiți de Big Pharma, Big Tech și alți giganți din zona globalistă. Indiferent de nivelul audienței (care crescuse puternic grație lui Carlson), publicitatea poate fi retrasă pur și simplu printr-o decizie politică, gen ”Nu ne place omul ăla: ori îl dați afară, ori plecăm noi!”.

3. Tucker Carlson a fost singurul comentator cu audiență globală care a avut poziții anti-guvernamentale foarte bine argumentate atât în pandemie, cât și acum, în vremuri de război. Într-unul dintre ultimele sale materiale de la Fox a analizat influența mass-media MSM asupra deciziei oamenilor de a se imuniza cu seruri experimentale. Și cu consecințele de rigoare. Nici acum nu avem o statistică elementară despre reacțiile adverse, inclusiv decese. Același Carlson a atras atenția asupra urmărilor implicării SUA în conflictul din Ucraina, despre de-dolarizare și pericolul unei conflagrații nucleare.

4. Emisiunea lui Carlson a avut în spatele camerelor de filmare numeroși producători, jurnaliști și scenariști. Cel puțin 4-5 scenariști se ocupau de redactarea textului interpretat de Carlson. Episodul ”Dominion” nu a venit ca urmare a unei anchete întreprinse de Carlson sau de echipa sa. Concedierea la doar 48 de ore după anunțul înțelegerii amiabile dintre Fox News și reprezentanții Dominion a fost doar o coincidență favorabilă detractorilor lui Carlson. Numeroși politicieni de stânga, globaliști din Partidul Democrat (și nu numai) au cerut public, în mod repetat, ca Fox să-l dea afară Carlson.

5. Chiar și fără episodul Dominion, Tucker Carlson s-a simțit prefect îndreptățit să spună că alegerile prezidențiale din 2020 nu au fost corecte. Doar două argumente la prima strigare: a) cele 100 de milioane de voturi prin corespondență și b) modalitatea brutală de mușamalizare a dosarului ”Hunter Biden” cu puțin înainte de scrutin.

6. Orice patriot din SUA sau de aiurea a rezonat imediat cu subiectele dezbătute în emisiunea lui Carson, fie că a fost vorba despre migrația ilegală, procurorii sponsorizați de Soros, potlogăriile lui Fauci, secretele din laptopul lui Hunter Biden, așa-zisa lovitură de stat din 6 ianuarie, violențele din orașele cu primari democrați, ideologia woke și corectitudinea politică, senilitatea președintelui Biden sau susținerea masivă a regimului Zelensky. De aici audiența imensă și aprecierea de care se bucură în rândul publicului MAGA.

7. Concedierea lui Carlson se înscrie în linia cenzurii de tip bolșevic, pusă în scenă de globaliști. Mass-media mainstream trebuie să cânte pe aceeași voce (păstrând proporțiile, plecarea mea de la Agenția Mediafax are aceleași explicații). Cel mai probabil, Carlson va găsi o altă modalitate de a-și exprima convingerile. Poate cu o audiență și mai largă.

8. Se simte disperarea în aer. Pe măsură ce se apropie alegerile din 2024 pentru Casa Albă, globaliștii vor încerca să-și securizeze victoria prin abuzuri din ce în ce mai grosolane.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Pe undeva, mie îmi pare bine că s-a produs în sfârșit divorțul între excepționalul Tucker Carlson și mizeria aia de Rupert Murdoch, membru al elitei kriminale khazaro-globaliste. Acel ”mariaj” devenise deja contra naturii. Însă NU cred neapărat într-o contra-ofensivă globalistă. Nici vorbă.
    Mai curând aș lega plecarea lui Tucker de cele ale lui Dan Bongino și James O’Keefe, TOATE produse la mai puțin de o lună distanță între ele. Las aici să rămână scris: s-ar putea să-i vedem curând pe toți cei de mai sus împreună la o altă televiziune, devenită peste noapte cel mai urât coșmar al cabalei kriminale cunoscută ca Deep State. Că va fi vorba despre anunțata televiziune a grupului Truth Social a lui Trump, că va fi un refurbish al NewsMax sau OANN, asta mai puțin contează. Ceea ce contează este că va fi o lovitură media mortală pentru slugoii satanei. Se vede deja din miliardul ăla de dolari pierdut din capitalizarea FoxNews imediat după plecarea lui Tucker.
    Apele se separă, armatele se regrupează înaintea bătăliei finale. Este timpul să-l recitesc pe Sun Tzu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs