Pariul pe un cal mort

Dacă într-adevăr este superstițios, așa cum pretind unii, Joe Biden își va anunța mâine candidatura pentru un nou mandat la Casa Albă. Și asta pentru că fix în urmă cu patru ani, pe 25 aprilie 2019, a comunicat că îl va înfrunta pe Donald Trump în cursa prezidențială.

În afara centrului de putere de la Washington, puțini dintre democrați doresc ca Biden să candideze în 2024. Sondajele de opinie spun că va fi extrem de dificil, chiar și cu ajutorul unui vot masiv prin corespondență (susceptibil de a fi fraudat), ca reprezentantul Partidului Democrat să-și păstreze prerogativele la Casa Albă.

Pe de altă parte, oamenii din preajma lui Biden au pregătit deja sediul de campanie, au filmat anunțul prezidențial de înscriere în cursă și abia așteaptă să înceapă strângerea de fonduri. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Date fiind conexiunile Partidului Democrat cu miliardarii filantropi, cu industriile Big Pharma, Big Tech și de armament, probabil că obținerea fondurilor necesare va fi ultima problemă a candidatului octogenar.

De remarcat că realegerea lui Joe Biden devine crucială pentru Deep State-ul globalist. De fapt nu persoana în sine contează, ci prelungirea exercitării puterii de către același grup de cetățeni devotați în primul rând ONG-ului condus de Klaus Schwab. Iar aici intervine o dilemă majoră: are actualul președinte capacitatea de a câștiga? Suntem siguri pe victorie, chiar și cu ajutorul unui ”sprijin” masiv la urne, așa cum s-a întâmplat în 2020? Sau riscăm foarte mult și ar fi cazul să găsim un nou candidat? Unul mai proaspăt și la fel de dedicat cauzei globaliste.

Inutil să amintim faptul că Joe Biden uită adesea unde se află și cu cine dă mâna. În plus, nu prea înțelege ce scrie pe prompter. Semnele sunt evidente. Și constituie un real semnal de alarmă. S-ar putea ca până în noiembrie 2024 starea de sănătate mentală să se înrăutățească, iar cei 82 de ani să-și spună cuvântul. Deep State-ul nu își poate asuma un asemenea risc. Pentru că mizele sunt prea mari.

E normal ca unii din Partidul Democrat să nu vadă riscurile. Sunt conectați la butoanele puterii și tind să-i dea crezare lui Joe Biden, atunci când acesta pretinde că se simte ca la 50 de ani, că merge cu bicicleta pe munte și face flotări într-o singură mână (cu fiul său, Hunter, agățat de gât).

Deep State-ul a concluzionat că Joe Biden și-a făcut pe deplin datoria și se poate retrage. Doar astfel se explică momentul ales pentru dezvăluirea-bombă din Congres, care arată că mușamalizarea dosarului ”Hunter Biden” a fost instrumentată la cererea expresă a lui Anthony Blinken, cu sprijinul oferit de membri importanți ai serviciilor de informații. Afacerea murdară aruncă o pată atât mare și de profundă asupra unor instituții fundamentale din SUA, încât dezvăluirea denotă un soi de disperare. Oameni influenți din preajma Partidului Democrat au considerat că eventualele prejudicii vor cântări nesemnificativ în raport cu preconizata înfrângere a lui Biden. Și că actualul președinte, speriat de consecințele juridice în plan personal, va renunța la anunțul cu privire la candidatură.

Dacă Biden insistă totuși să rămână la butoane (la sugestia unor filantropi?), e de așteptat ca Departamentul de Justiție să îngroape din nou dosarul legat de laptopul lui Hunter. Iar Deep State-ul să se înhame, cu cățel, cu purcel, la efortul uriaș de realegere a actualului președinte.

Voi ce spuneți, va candida Biden? Și, mai important: va câștiga?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Bineinteles ca va candida! El era programat pentru 2 mandate, dar alegerea lui D. Trump i-a i-a încetinit planurile. Exista un interes in promovarea lui, inca de cand a fost vicepresedintele lui Obama. Cred ca doresc distrugerea lumii, falimentarea economiilor dezvoltate – pe China inca nu au zgândărit-o suficient. Trebuie deschise cat mai multe conflicte si formarea unor noi imperii, obediente lor (vezi Polonia). Iar Rusia trebuie impartita in 38 regiuni, pentru ca bogatiile acesteia sa revina Occidentului. Asa ca viitorul e departe de a oferi o speranta de bine.

  2. America toată va cădea. Senilul nu mai are simțul ridicolului și va candida, și va pierde! Odată cu el va cădea dolarul și toată America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs