Un elev de 18 ani identificat drept femeie, la dușuri alături de fete de 14 ani

Un articol de Ashe Schow pentru Daily Wire

Un elev în vârstă de 18 ani de la un liceu din Wisconsin, care se identifică drept femeie, a intrat în vestiarul fetelor și a început să facă duș dezbrăcat cu patru fete de 14 ani, potrivit unei organizații conservatoare.

Într-o scrisoare trimisă miercuri districtului școlar, Wisconsin Institute for Law & Liberty, Inc. (WILL) a susținut că pe 3 martie patru fete de la Sun Prairie East High School (EHS) făceau duș și se schimbau după o oră de educație fizică. Când au intrat în vestiare, au găsit un elev de sex masculin din ultimul an, despre care se crede că avea 18 ani la momentul respectiv. Fetele au continuat să meargă în zona de duș, deși nu se simțeau bine. Ele erau conștiente că elevul se identificase ca fiind transsexual și că folosise anterior toaletele fetelor, potrivit scrisorii.

Fetele au făcut duș în costume de baie, ceea ce era o practică obișnuită. După cum se arată în scrisoarea redactată de WILL, elevul transsexual s-a dezbrăcat complet și a intrat în duș alături de una dintre fete. Inițial, studentul era cu fața la perete, dar apoi s-a întors spre cele patru fete, expunându-și organele genitale masculine.

”Este de înțeles că fetele au fost prinse cu garda jos și șocate, au închis ochii și au încercat să se grăbească și să părăsească dușurile cât mai repede posibil”, se arată în scrisoarea organizației WILL.

Fetele nu au știut ce să facă și nu au raportat imediat incidentul, dar după ce una dintre ele a povestit unui alt student ce s-a întâmplat, acesta a spus că ar trebui să raporteze. La trei zile după incidentul de la duș, eleva neimplicată a raportat incidentul la serviciile pentru elevi. Întâmplarea ar fi trebuit să fie raportată în temeiul Titlului IX, o lege împotriva discriminării sexuale care protejează elevii împotriva hărțuirii și agresiunii sexuale. Dar directorul adjunct Heidi Walter nu a raportat incidentul coordonatorului Title IX și, în schimb, a cerut numele elevilor implicați, potrivit scrisorii.

Până la 10 martie, eleva care a raportat incidentul a obținut permisiunea de a furniza numele elevilor și era pregătită să o facă, dar Walter a spus că fetele puteau să o abordeze dacă doreau. Ulterior, ea a recunoscut, potrivit WILL, că ar fi trebuit să ”sape mai adânc” în această chestiune.

Cele patru fete ar fi trebuit să primească sprijin în temeiul Titlului IX, dar, în schimb, școala s-a concentrat asupra elevului transsexual. Cu toate acestea, directoarea EHS și-a cerut scuze unui părinte într-un e-mail, spunând că incidentul ”nu ar fi trebuit să se întâmple” și promițând să ”continue să lucreze pentru a se asigura că nimeni nu are o experiență similară”, deși nu a prezentat ce măsuri va lua școala.

WILL spune că districtul școlar Sun Prairie Area School District a ignorat drepturile și preocupările elevelor implicate, asigurându-i în același timp pe părinți că problema a fost rezolvată. Districtul a indicat, de asemenea, ”Linii directoare privind accesul la toalete și vestiare” care este posibil să nu fi fost în vigoare. Potrivit WILL, îndrumările sugerează că, dacă un elev transsexual ”face orice solicitare privind utilizarea vestiarelor”, școala va evalua cererea. Politica nu spune nimic despre elevii care nu fac cereri, dacă este necesară permisiunea sau cine ia decizia privind cererea elevului.

Politica districtului școlar spune că ”unui elev transsexual, nonbinar sau cu gen expansiv i se va permite accesul la toalete separate pentru bărbați și femei, în concordanță cu identitatea de gen pe care elevul o afirmă în mod regulat la școală și în alte contexte sociale”.

De asemenea, se precizează că orice ”elev care are nevoia sau dorința de a avea o intimitate sporită, indiferent de motivul care stă la baza acestei nevoi, poate avea acces la o toaletă cu o singură cabină, dacă o astfel de facilitate este disponibilă în mod rezonabil, dar niciun elev nu va fi obligat să folosească o astfel de toaletă din cauza statutului de transsexual, nonbinar sau de gen expansiv al elevului.”

Districtul școlar a emis, de asemenea, o declarație în care afirmă că este alături de ”elevii și personalul LGBTQIA+”, luând ”în serios responsabilitatea noastră de a oferi medii sigure, nediscriminatorii și incluzive pentru persoanele de toate orientările și identitățile, așa cum se reflectă în comunitatea diversă din jurul nostru”.

În declarație se mai spune că ”toți copiii vor fi în siguranță și iubiți în școlile noastre”, ceea ce, potrivit WILL, nu a fost pus în practică în cazul relatat.

”Aici, patru fete de 14 ani care făceau duș în costum de baie în ceea ce ar trebui să fie un spațiu privat și sigur au fost expuse organelor genitale masculine ale unui senior împotriva voinței lor”, se arată în scrisoarea redactată de WILL. ”Având în vedere dezvoltarea elevilor, liceul fiind un mediu relativ nou pentru cei din primul an, dinamica puterii nu numai între un bărbat și o femeie biologică, ci și între un senior și un boboc, precum și siguranța elevilor, diferența de vârstă a elevilor în acest caz este relevantă.”

Organizația WILL încearcă să afle de ce districtul școlar nu a respectat procedura corespunzătoare a Titlului IX și a depus o cerere de deschidere a dosarelor pentru a obține instrucțiunile școlii privind toaletele și vestiarele, care erau în vigoare la momentul incidentului.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs