26.6 C
București
miercuri, 7 iunie 2023

Rețeaua mafioților onorabili

Fostul director al CIA John Brennan și fostul director al Serviciului Național de Informații James Clapper s-au aflat printre semnatarii scrisorii înșelătoare

Este incredibil cât de departe a ajuns corupția la nivel înalt în ”capitala lumii libere”. Și ce liniște jenantă s-a așternut în mass-media MSM, într-o încercare penibilă și dezonorantă de a mușamaliza întreaga afacere.

Pe scurt, noi informații oficiale făcute publice de congresul american spun că în octombrie 2020 serviciile secrete din Statele Unite au complotat și au mințit, la inițiativa lui Antony Blinken și în beneficiul lui Joe Biden – contracandidatul lui Trump la alegerile prezidențiale.

Dezvăluirile incendiare din laptopul lui Hunter Biden, care legau afacerile acestuia din Ucraina și China de traficul de influență al lui Joe Biden, au fost puse, în mod fals, în seama ”dezinformării rusești”. Cu o lejeritate uluitoare, Mike Morell, fost director adjunct al CIA, a declarat sub jurământ că a vrut ”să-l ajute pe Joe Biden să câștige alegerile”, la rugămintea actualului secretar de stat Antony Blinken (pe atunci oficial de top al campaniei lui Biden).

După articolul-bombă din publicația New York Post, legat de informațiile din laptopul lui Hunter Biden, 51 de foști oficiali ai serviciilor de informații americane au emis o declarație publică în care au atacat dezvăluirile jurnaliștilor. În scrisoarea deschisă se arăta că articolul din Post avea ”toate semnele clasice ale unei operațiuni de dezinformare rusești”. În plus, agenții respectivi și-au declarat convingerea solemnă că doar ”cetățenii americani ar trebui să determine rezultatul alegerilor, nu guvernele străine”.

Mass-media MSM a relatat cu mult patos despre scrisoarea respectivă, folosită de platformele de socializare pentru a justifica blocarea articolului din Post. De altfel, contul de Twitter al publicației a fost chiar suspendat timp de două săptămâni. Iar Joe Biden a citat scrisoarea într-o dezbatere prezidențială cu Donald Trump, ca să motiveze ”neimplicarea” în afacerile lui Hunter. Bineînțeles, FBI a demarat imediat o anchetă în scopul descoperirii ”surselor de la Kremlin”. Fostul director al CIA John Brennan și fostul director al Serviciului Național de Informații James Clapper s-au aflat printre semnatarii scrisorii înșelătoare, redactată la rugămintea lui Blinken.

Așadar, avem o operațiune murdară la cel mai înalt nivel, care vorbește de la sine despre cât de corecte au fost ultimele alegeri din Statele Unite.

Pe bună dreptate, cetățenii din întreaga lume, nu doar din SUA, se întreabă în ce măsură mai pot fi credibile instituțiile de la Washington. În ce măsură mai poate fi vorba despre o autentică democrație, din moment ce astfel de matrapazlâcuri (specifice unor țări bananiere) se pot întâmpla fără ca cei vinovați să ajungă în fața Justiției.

Joe Biden ar putea să-și anunțe din nou candidatura, chiar săptămâna viitoare. Iar asta arată că Deep State-ul globalist controlează în continuare toate butoanele puterii. Și nu dă nici doi bani pe respectul față de lege, față de democrație și, nu în ultimul rând, față de simplii cetățeni.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Titular Adrian Onciu

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole