Propaganda anti-carne: consumul de lapte este ”tulburător” și rasist

Un comentariu de Ben Bartee via The Daily Bell

Așa cum am documentat anterior în The Daily Bell, unul dintre proiectele majore în curs de desfășurare ale globaliștilor tehnocrați de la WEF este de a forța țăranii să schimbe carnea cu viermi de făină, aparent de dragul combaterii ”schimbărilor climatice”.

Îmbogățirea lui Bill Gates, investitor înger în produsul sintetic ”carne crescută în laborator” Impossible Burger, este un beneficiu secundar. (Gates a investit 75 de milioane de dolari în industria vegană a cărnii de laborator).

Presa corporatistă ar vrea să ne facă să credem că cei ca Bill Gates sunt trimiși din ceruri pentru a ne corecta comportamentul nostru detestabil.

Pentru a vinde viermii de masă publicului, stăpânii saturează mass-media corporatistă cu propagandă vegană. Campaniile lor se bazează alternativ pe apeluri la moralitate sau la sănătate, în funcție de tactica convenabilă în acel moment.

Chirurgul vegan recomandă veganismul (șocant)

Via Insider:

Un chirurg cardiolog care era adventist de ziua a șaptea, o credință care încurajează vegetarianismul… a descris experiențele sale operând pacienți care aveau o dietă bazată pe plante, observând că arterele lor erau sănătoase și flexibile. În contrast, el a observat că arterele celor care mâncau carne erau atât de înfundate cu plăci din cauza acumulării de colesterol, încât medicul a spus că se simțeau „crocante”.

Principala problemă cu o mulțime de discursuri vegane este că evangheliștii lucrează în sens invers, pornind de la pozițiile lor moral-filosofice (sau, în acest caz, religioase) pentru a colecta dovezi științifice care să le susțină concluziile.

În articolul menționat, doctorul nici măcar nu oferă date clinice reale care ar putea să-i fundamenteze poziția, citând în schimb, în mod vag, senzația estetică subiectivă a arterelor pacienților în timp ce îi operează.

CNN instruiește proprietarii de animale de companie să le hrănească cu insecte pentru schimbările climatice

Pe lângă faptul că oamenii degenerați poluează atmosfera prin consumul de carne, CNN vrea să sublinieze și faptul că:

Animalele de companie joacă un rol semnificativ în criza climatică… Dieta lor bogată în carne este cel mai mare contribuitor la amprenta de carbon, a cărei producție necesită o abundență de energie, pământ și apă. Iar producția de hrană pentru animale de companie emite cantități uriașe de gaze care încălzesc planeta.

”Vino să-ți iei șopârla Gates, Rover. E ora cinei.”

Experții în climă înțeleg că pisicilor și câinilor le place să mănânce sparanghel, la fel cum urșii polari nu știu să înoate, conform lui Al Gore (pot înota sute de kilometri, în realitate). Respectați știința™.

Mass-media este plină de relatări despre evangheliști vegani care își ucid pisicile cu diete vegane, slăbindu-le micii mușchi cardiaci până când cedează.

Dacă Zeița Pământului Gaia dorește un lucru mai presus de toate, acela sunt pisicuțele sacrificate pe altarul ei. Uciderea pisicuțelor pentru Pământ este iubitoare, și liberală.

Carnea de laborator a lui Bill Gates provoacă cancer?

În timp ce tehnocrații mulțumiți de ei înșiși sunt ocupați să salveze Pământul cu Impossible Burger-ul lui Bill Gates, s-ar putea să se îmbolnăvească de cancer în acest proces.

Via Bloomberg:

Marele asterisc este că celulele normale de carne nu se divid la nesfârșit. Pentru ca culturile de celule să crească la rate suficient de mari ca să alimenteze o afacere, mai multe companii, inclusiv cele trei mari, folosesc în liniște ceea ce se numește celule nemuritoare. Ceva ce majoritatea oamenilor nu au mâncat niciodată în mod intenționat. Celulele nemuritoare constituie un element de bază al cercetării medicale, dar acestea sunt, din punct de vedere tehnic, precanceroase și pot fi, în unele cazuri, complet canceroase.

Pe lângă pisicuțele moarte, cancerul este, de asemenea, iubitor și liberal.

Un studiu de propagandă anti-carne de tot râsul constată un avantaj atletic stupefiant pentru vegani!

Nutritionfacts.org – finanțat de diverși vânzători de produse și servicii vegane, cum ar fi Rise of the Vegan, Fit Vegan Coaching și Plant Perfection Foods – a scos din anonimat un studiu ridicol vechi de 115 ani, în încercarea de a dovedi că veganismul promovează performanțe atletice superioare.

Via NutritionFacts.org:

Câte flexiuni profunde ale genunchilor poți face? Un singur atlet care mănâncă carne a făcut mai mult de 1.000, cu o medie de 383 pentru întregul grup, dar atleții care mănâncă plante i-au întrecut, având o medie de 927. Chiar și vegetarienii sedentari s-au descurcat mai bine decât sportivii care mănâncă carne; au avut o medie de 535 de îndoiri profunde ale genunchilor.

Studiul este eronat și, în esență, lipsit de valoare din mai multe motive. Principalul dintre ele este faptul că a inclus doar 49 de participanți. Acesta s-a bazat exclusiv pe auto-raportare. De asemenea, nu a ținut cont în niciun fel de aportul de proteine, de vârsta participanților, de starea lor de sănătate de bază etc.

Revista Vice îi demonizează consumatorii de produse lactate

„Editorul de cultură” de la Vice, Daisy Jones, a primit un telefon cum că băutorii de lapte vor fi ponegriți, așa că s-a pus pe treabă, halucinând o scenă care (probabil) nu s-a întâmplat niciodată la un festival de muzică din Marea Britanie.

Via Vice:

Eram la Glastonbury luna trecută, așteptând-o pe Diana Ross, când am zărit un bărbat matur care stătea la coadă undeva unde se numea The Milk Stand. Și-a sprijinit cotul de bar, și-a frecat scăfârlia și a spus: ”Doar o cutie de lapte pentru mine, te rog, amice”. Erau 28 de grade afară. Și chiar în momentul în care au început acordurile de piesei ”I’m Coming Out”, l-am putut vedea cu coada ochiului, sorbind lapte, cu mici șuvoaie de lichid alb care îi curgeau în cascadă pe bărbie. Și m-am gândit: ”Îmi pare rău? Ești bine?”

Jones continuă să compare consumul de lactate cu consumul de spermă:

De ce bei, ca adult, un lichid alb care a fost făcut în interiorul unui corp? Și, mai rău, de ce bei lichidul alb al corpului de vacă în mod special? Știți ce alte lichide se încadrează în această categorie? S***** și secreția.

Este adevărat că oamenii sunt singurele animale care consumă produse lactate după naștere. Dar este, de asemenea, adevărat că oamenii consumă lactate de șase mii de ani, literalmente. Am făcut-o atât de mult timp încât am dezvoltat enzime digestive adulte pentru a descompune lactoza.

În jihadul său vegan în curs de desfășurare, VICE a declarat anterior, în mod previzibil, că ”laptele a fost cooptat în mod nefast și transformat în simbolul preeminent atât al neo-naziștilor, cât și al „alt-right””.

Da, chiar și laptele este rasist!

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs