Trump este ca și mort

Un punct de vedere de Hans-Jürgen Geese

Pe 20 ianuarie 1977, James Earl Carter Junior a depus jurământul în calitate de al 39-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. Toți titularii de funcții din cabinetul său, cu excepția unuia, erau membri ai Comisiei Trilaterale. Această asociație privată a fost înființată în 1973 de David Rockefeller, Jimmy Carter și Zbigniew Brzezinski pentru a promova cooperarea politică și economică între America de Nord, Europa de Vest și Japonia. Principalul obiectiv al Comisiei Trilaterale este integrarea propriilor membri în guvernele celor mai importante națiuni industriale. Acest lucru a avut și are foarte puțin de-a face cu democrația.

Comisia Trilaterală este una dintre numeroasele fundații care urmăresc scopuri politice și economice orientate spre interese. De când John D. Rockefeller a înființat Fundația Rockefeller în 1913, a existat un acord între guvern și marile afaceri din SUA conform căruia patronii bogați își pot administra fundațiile fără taxe și le pot folosi pentru a influența evenimentele politice și economice din țară. Fenomenul are foarte puțin de-a face cu democrația.

În prezent, există mii de astfel de organizații. Cunoașteți Fundația Bill și Melinda Gates sau Fundația Bertelsmann. Cu ajutorul lor, este posibil ca persoane private să influențeze în mod decisiv fiecare colț al politicii, fiecare nișă a societății. Sute de miliarde de euro sunt ”investite” în acest mod în fiecare an pentru a submina democrația. Pentru că, de fapt, acest lucru nu mai are nimic de-a face cu democrația. Sau are?

Cea mai puternică fundație de pe pământ este Forumul Economic Mondial (WEF) din Elveția, sub conducerea fondatorului și președintelui său Klaus Schwab. Nu numai că WEF oferă anual un refugiu de dialog netulburat pentru cei mai puternici bărbați și femei din lume, dar acum WEF îi formează el însuși pe cei mai puternici bărbați și femei, pentru a-i canaliza apoi în poziții decisive de putere în politică și afaceri. În acest fel, ei au creat un sistem de PPP (parteneriat public-privat), un fel de mafie ce conduce lumea din spatele guvernului pe care se presupune că l-ați ales. Este de la sine înțeles că sistemul descris poate funcționa doar dacă economia globală este terenul de joacă al puterii. De aceea, veți găsi foarte multe nume chinezești pe site-ul WEF. Cât despre democrație…

Acești ”globaliști” nu mai recunosc niciun stat, nu mai au nicio obligație față de cetățeni, dar pretind că fac parte dintr-o elită internațională care urmărește dominația mondială prin intermediul controlului asupra celor mai promițătoare tehnologii și a celor mai cuprinzătoare fluxuri de date. Acești ”tehnocrați” consideră că obiectivul pe termen lung este fuziunea dintre om și mașină într-o lume din ce în ce mai mult controlată și dominată de tehnologie. Cetățeanul ”normal” va fi complet superfluu în noua lume. Superfluu și indezirabil. Inteligența pură va domina. Fără sentimente. Fără religie. Cunoașteți motto-ul de consolare: ”Nu vei poseda nimic și vei fi fericit”. Ați încredința viitorul copiilor voștri unor astfel de oameni?

Donald Trump

Donald Trump, ca multimiliardar, face parte din elita financiară mondială. Cu toate acestea, el nu aparține globaliștilor. Donald Trump nu vrea dominația lumii, ci vrea dominația americană. Așadar, el este un naționalist. Motto-ul său: ”America First”. Interesele Americii sunt întotdeauna pe primul loc. O variantă a lozincii ”Germania, Germania înainte de toate…”.

Dacă ați înțeles interesele globaliștilor și interesele lui Donald Trump și ale susținătorilor săi, atunci veți înțelege de unde vine ura față de Trump. Există un război în desfășurare. Războiul tuturor globaliștilor împotriva lui Trump și a susținătorilor săi. Unul dintre avantajele cruciale ale globaliștilor: ei domină și controlează aproape toată mass-media din America și, prin urmare, pot, la nevoie, să pătrundă în creierul americanilor cu propaganda lor.

Globaliștii controlează, de asemenea, sistemul juridic, sistemul bancar, armata, serviciile de informații, sistemul educațional, pe scurt, aproape toate organizațiile de putere din țară. Să te opui puterii combinate a tuturor acestor organizații este aproape imposibil.

Dar în 2016 s-a întâmplat unul dintre rarele miracole de pe pământ: Trump a devenit președinte al Americii împotriva previziunilor și împotriva probabilităților. Imposibilul de fapt se întâmplase. Vă puteți imagina panica care a izbucnit în cele mai înalte eșaloane ale puterii. Imediat s-au apucat să umple cabinetul lui Trump cu proprii lor oameni. Din nefericire, au reușit într-o măsură înspăimântătoare. Chiar și unul dintre cei mai periculoși oameni din politica americană, Mike Pompeo, a ajuns secretar de stat sub Trump. Numai acest lucru arată naivitatea și lipsa de experiență a lui Trump. Oamenii din jurul lui erau în mare parte împotriva lui, trebuiau să îl controleze și să îl ghideze. Însă trebuie să-i acordăm credit lui Trump pentru că nu a început un nou război ca prim președinte al SUA după cel de-al Doilea Război Mondial.

Rață șchioapă

Un președinte american care mai are puțină influență în exercitarea puterii se numește în Statele Unite ”lame duck” (rață șchioapă). Pe măsură ce mandatul lui Trump se apropia de sfârșit, instrucțiunile primite de la acesta au fost ignorate, subminate, slăbite. De exemplu, el ordonase retragerea trupelor din Siria. Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Există într-adevăr un stat în stat, numit de Trump Deep State. El cunoștea problema, dar nu a rezolvat-o.

Au trecut acum mai bine de doi ani de la sfârșitul domniei lui Trump. Sunt sigur că omul s-a gândit și a analizat cei patru ani petrecuți la Washington. Dacă va deveni din nou președinte, probabil că nu va repeta greșelile de atunci. Și se va răzbuna.

Nici o schimbare nu este posibilă cu FBI

Ceea ce Trump numește Deep State (Statul adânc) are o putere mai mare asupra țării decât se temea. Pentru a distruge sau cel puțin a slăbi acest Deep State, el va trebui să concedieze mii de bărbați și femei aflați în poziții de putere. Va trebui să desființeze complet FBI-ul, de exemplu. În totalitate. Întregul loc. El ar avea puterea de a o face. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că probabil cel mai inteligent dintre candidații de până acum pentru funcția din 2024, un bărbat pe nume Vivek Ramaswamy, a promis ca prim act al său în funcție: desființarea FBI. Fără asta, nici Trump și nici un alt candidat non-globalist nu poate ocupa liber funcția de președinte. Pentru că FBI este poliția secretă a Americii, cu puteri cvasi nelimitate ale statului profund. Ei nu dau doi bani pe drepturi și legi. Ei fac ce vor, susținuți de judecători corupți.

Acest sistem corupt a fost capabil să îl târască pe Trump în fața unei instanțe pentru a se confrunta cu un act de acuzare care nu menționează nicio acuzație specifică. Este de nivelul unei republici bananiere. Atât de jos a căzut statul de drept în America până acum. Pur și simplu trebuie spus: nu mai există un stat de drept în Statele Unite ale Americii. Declarația lui Trump este corectă atunci când spune: ”Dacă mie îmi pot face asta, pot face la fel cu oricare dintre voi”. Așa-numita lege este folosită ca o armă. Se numește un stat polițienesc, cu FBI-ul ca poliție a celor puternici.

FBI este acronimul de la Biroul Federal de Investigații. Așadar, FBI este poliția guvernului central. Nu este poliția în sine. FBI a fost creat în 1909 doar pentru a extinde puterea guvernului central, complet contrar intenției părinților fondatori ai SUA. Acei domni înțelepți știau că puterea trebuie să revină statelor dacă se dorește ca în țară să existe o democrație reală. Amintiți-vă acest lucru în Germania!

Până la începutul secolului al XX-lea, guvernul central din America nu a avut prea multă putere. Un impozit pe venit există în țara libertății doar din februarie 1913. Banca centrală există doar din decembrie 1913.

Cu ajutorul Primului Război Mondial și apoi, mai ales, cu ajutorul celui de-al Doilea Război Mondial, guvernul central a preluat puterea reală. Împotriva întregii înțelepciuni a părinților fondatori. Împotriva avertismentelor lui George Washington de a nu se amesteca cu orice preț în treburile altora. Dacă yankeii ar fi ținut cont de acest sfat, America ar fi avut cel puțin mijloacele economice necesare pentru a crea paradisul pe pământ.

Trucarea alegerilor din 2020

Alegerile prezidențiale din 2016 au fost probabil ultimele alegeri mai mult sau mai puțin cinstite din istoria Statelor Unite. În perioada ulterioară, până la alegerile din 2020, au fost create toate condițiile pentru ca incidentul Trump să nu se mai poată repeta.

Și așa s-a întâmplat, așa cum a trebuit să se întâmple. Chiar și un candidat pe jumătate mort ca Biden ar fi obținut un rezultat electoral care l-a eclipsat chiar și pe cel al președintelui favorit din ultimii 30 de ani, Obama, cu cele ale sale 69.498.516 de voturi.

Biden: 81.284.000. Și totuși, Biden nici măcar nu s-a obosit să străbată țara în campanie pentru a-i convinge pe oameni de geniul său. S-a ghemuit în gaura lui din subsol, sperând că virusul Corona îl va lăsa în pace.

Probabil știți că în America nu trebuie neapărat să mergi la o secție de votare, nu trebuie neapărat să îți dovedești identitatea și apoi să votezi pe o bucată de hârtie. Există mai multe modalități de a vota în SUA. Există multe moduri de a frauda alegerile în SUA.

Cu toate acestea, în noaptea alegerilor, când Donald Trump părea câștigător, pur și simplu au oprit numărarea voturilor, au fost de acord să facă o pauză până a doua zi dimineață și apoi, dintr-o dată, în dimineața următoare, bingo, erau aproape numai buletine de vot cu numele lui Biden pe ele. Un proces cu adevărat uimitor. Apoi, mai târziu, domnul Zuckerberg de la Facebook ne-a spus că a investit aproximativ 450 de milioane de dolari pentru a-și duce oamenii în secțiile de votare cheie. Îl citez pe tovarășul Iosif Stalin: ”Oamenii care votează nu decid nimic. Oamenii care numără voturile decid totul.” Se vorbește și în SUA. Există multe elemente care sugerează că alegerile prezidențiale din 2020 au fost fraudate de sus până jos. Este suficient să subliniem că (aproape) toată mass-media a făcut campanie împotriva lui Trump. Nu a existat nicio urmă de corectitudine sau de dreptate în perioada premergătoare alegerilor.

Criza actuală din Occident

Ceea ce trăim în prezent ca o criză în lumea occidentală nu a fost declanșat de un eveniment natural, ci este în întregime provocat de om. În mod deliberat. Ne confruntăm cu o catastrofă dorită, fabricată.

Globaliștii cred că sunt aproape de obiectivul lor de control total asupra populației. Printr-o restructurare radicală a sistemului financiar. Transferul tuturor finanțelor într-o lume a banilor digitali ar trebui să anunțe controlul asupra fiecărui domeniu al vieții cetățenilor. O provocare uriașă, în cazul în care populația se va împotrivi să meargă împreună cu transformarea, să renunțe la controlul asupra propriei vieți în cea mai mare măsură posibilă. Și toate acestea din ce motiv anume?

Cei care trag sforile știu că schimbarea va fi posibilă doar ca o ieșire dintr-o catastrofă impresionantă. Procesul în trei pași este întotdeauna: creați problema, dramatizați problema, oferiți soluția. A se vedea Covid.

Așa că trebuie să se ajungă la punctul în care veți fi în genunchi implorându-vă conducătorii să facă tot ce este necesar pentru a evita suferința pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Trebuie să existe o criză dramatică care va trebui să depășească cu mult Teatrul Corona. Presa este deja pregătită. Opțiunile sunt de fapt destul de evidente. Cu unii dintre cei mai deștepți oameni de pe pământ care lucrează în miile de grupuri de reflecție și fundații, nu vor lipsi sugestiile pentru lovitura decisivă dată poporului.

Trump este exact ceea ce avem nevoie

În această perioadă a evenimentului extrem de important care este pe cale să ni se întâmple, cineva ca Trump este, bineînțeles, total inoportun. O președinție Trump ar fi o catastrofă pentru cei care trag sforile. Acum că, după atâția ani, semnele indică spre succes, după încercarea reușită a lui Corona, acum că toate piesele de șah și-au ocupat pozițiile promițătoare, un președinte Trump nu poate și nu trebuie să se întâmple sub nicio formă.

Imaginați-vă câți ani de muncă, câte sute și sute de miliarde, probabil chiar trilioane, au fost necesari pentru a ajunge la promițătoarea bătălie decisivă de astăzi. Ei nu vor lăsa ca acest moment măreț din istoria omenirii să fie stricat de unul ca Trump. Așa că Trump nu trebuie, sub nicio formă, să devină din nou președinte. Este o regulă. Nu se poate schimba. Singura întrebare este: cum îl putem opri?

Acum, există diverse modalități de a evita un mandat Trump. Calea legală urmată în prezent, chiar dacă nu are nimic de-a face cu legea, este o opțiune pentru a-l elimina pe fostul președinte. Mobilizarea presei este deja în plină desfășurare. FBI și serviciile secrete fac tot ce pot. Guvernele așa-numitelor țări aliate se înclină și urmează întocmai linia prescrisă. Sergentul Scholz își va bate obedient călcâiele.

Ca monstru, Trump va trebui cu siguranță să concureze cu Hitler de data asta. Sub Hitler, mass-media va minți și va trișa că dictatorul îi va îmbolnăvi pe cei puțini rămași în picioare. Iată un exemplu:

Trump ca noul Hitler

La una dintre cele mai mari rețele de televiziune din America, MSNBC, pe 24/6/2018, Michele Reiner, emoționată, luptându-se să articuleze cuvintele, a făcut următorul comentariu: Trump urmează ”exact același model al lui Hitler – nu-mi place să spun asta – cu propaganda…, chiar și cu Crucea Roșie care a venit la Auschwitz. Au curățat locul timp de două zile – totul părea în regulă – s-au întors și au spus: totul pare în regulă acolo. Ca să citez dintr-o carte care tocmai a apărut… El (Trump) este vicios. Este vicios”.

Astfel de accente de ură față de Trump nu sunt neobișnuite. S-ar putea aduna o întreagă colecție, ceea ce a și făcut avocatul Mark Levin în emisiunea sa de pe FOX ”Life, Liberty & Levin”, pe 2 aprilie 2023. De acolo provine citatul de mai sus.

Apropo, știați că Crucea Roșie Internațională a avut acces la lagărele de concentrare, inclusiv la Auschwitz? Oare ce au scris în rapoartele lor? Ați citit vreodată un astfel de raport? Dar asta e doar în treacăt. Să revenim la Trump:

Cu puterea combinată a tuturor acestor manipulări, ar trebui să fie de fapt suficient pentru a-l opri pe Trump. Nu contează cine altcineva, în locul lui, ia locul de candidat republican. Dar dacă planul nu reușește, atunci mai sunt alegerile în sine, urnele de vot, software-ul mașinilor de vot, numărarea buletinelor de vot. Nu ar trebui să existe o surpriză neplăcută ca în 2016.

Și totuși: 2016 s-a întâmplat. Ne putem asuma din nou un risc atât de mare? Acum, când sunt toate cărțile pe masă? Nu ar trebui să jucăm la sigur? Așa cum am făcut cu Kennedy?

Ce decizie?

Dacă unul dintre aceste mari computere sau roboți ar trebui să ia o decizie, computerul, robotul, ar decide să-l asasineze pe Trump. Pur și simplu cea mai logică și mai sigură decizie.

Dar, dintr-o dată, există un factor de risc suplimentar în 2024, care nu poate fi evaluat deloc în acest moment: miercuri, 5 aprilie 2023, Robert F. Kennedy Junior, nepotul președintelui asasinat John F. Kennedy și fiul candidatului prezidențial Robert F. Kennedy, de asemenea asasinat, și-a înregistrat candidatura pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii în scrutinul din 2024. Toți americanii credincioși își fac cruce și se roagă.

Legenda Kennedy va reînvia, visul, mitul lui Camelot. Visul unei Americi mai bune. Încă o dată, un Kennedy se va ridica și își va risca viața. Milioane de oameni vor tremura pentru viața lui.

Dacă zeii vor avea milă, vom fi scutiți de toată agitația legată de Trump și va deveni președinte un om care întruchipează visul majorității americanilor. Șansele lui sunt de 1 la cel puțin un milion împotriva lui. Dar dacă Robert F. Kennedy va deveni președinte al Statelor Unite ale Americii, putem cu toții să respirăm ușurați. Dumnezeu să-l binecuvânteze.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. E curata naivitate sa crezi ca Adrian Onciu, nu are idee despre ce ce intampla. Eroare majora, copilareasca!

    Dimpotriva, ceea ce credem noi ca fiind cert si iminent, s-ar putea sa nubfie deloc asa.

    • E un articol scris de Hans-Jürgen Geese, cum am menționat. Mulțumesc.

  2. Foarte multe cuvinte folosite nu foarte înțelept pentru a transmite un mesaj subliminal: statul paralel kriminal este invincibil, Trump nu îl poate înfrânge. FALS! Autorul nu prea înțelege ce se întâmplă DE FAPT. Dar va înțelege, nu mai e mult până la acel moment…

    • „statul paralel kriminal este invincibil,”

      Cred ca este foatre puternic … acolo la ei , dar nu invincibil

      „Trump nu îl poate înfrânge.”

      Asta cred .

      Evident mai sunt multe alte aspecte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs