Liderii inspiraționali care ne conduc direct în zid

Occidentul neoliberal a devenit un munte de ipocrizie. False elite, asupra cărora planează suspiciuni întemeiate de mega-corupție, încearcă să-i convingă pe cetățeni că ne îndreptăm în direcția bună. Încearcă să arate încotro este Lumina și unde sălășluiește Întunericul.

Problema este că oamenii ăștia nu sunt deloc credibili. Le lipsește autoritatea morală pentru a ține prelegeri despre democrație, demnitate, cinste și bune intenții. Sunt falși din cap și până-n picioare. Ei doar recită o serie de texte și lozinci gata preparate, adesea bâlbâindu-se, și se așteaptă ca o lume-ntreagă să-i aplaude la scenă deschisă.

Sunt intoleranți, aroganți și corupți până-n măduva oaselor. Au senzația că puterea militară, financiară și propagandistică le conferă imunitate și țin loc de răspuns la orice contra-argument. Pe scurt, se cred zei.

Suntem în plin război și, ca în orice conflict, cetățenii își urmează liderii. Se spune că liderii inspiraționali conduc armatele spre victorie. Îi însuflețesc pe soldați pe câmpul de luptă, le conferă puteri supranaturale în momentele critice. Îi fac să se ridice din genunchi chiar și atunci când totul pare definitiv pierdut.

Din nefericire, occidentul neoliberal are lideri extrem de slabi. Catastrofali. Departe de a constitui exemple de virtute, de onestitate și dârzenie puse în slujba unui ideal pe deplin asumat de simplii cetățeni. Puse în slujba adevărului, nu a ipocriziei și a intereselor ascunse.

Cei mai proeminenți lideri care pretind să îi urmăm în luptă sunt Joe Biden și Ursula von der Leyen. Greu de găsit doi politicieni mai contestați în acest moment. Aproape toate intervențiile lor publice sunt adevărate perle de fățărnicie. Constituie material didactic pentru studenții dispuși să învețe până unde pot merge discursul demagogic, hărțuirea Opoziției și exercitarea puterii în dispreț total față de democrație.

Neoliberalii globaliști au plecat pe un drum fără întoarcere. Cu cât insistă să-i urmăm în delirul lor sectant, desprins total de moralitatea creștină, cu atât devin mai penibili. Și mai periculoși în raport cu viitorul omenirii, în contextul conflictului sângeros cu Sudul Global.

În condiții normale, Joe Biden și Ursula von der Leyen ar fi trebuit să răspundă demult pentru faptele lor. Însă Justiția este complice cu cei doi ”suspecți”, în timp ce devine un instrument tot mai puternic de strivire a vocilor potrivnice. Iar asta nu face decât să adâncească prăpastia uriașă din societățile occidentale.

Milioane de cetățeni onești nu mai suportă spectacolul grotesc pus în scenă de acești politicieni incompetenți, corupți și demagogi.

Dacă ne complacem, vom pierde războiul indiferent de rezultatul din Ucraina. Și asta pentru că avem liderii pe care îi merităm.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Mie-mi place poza, „mirele” bătrân își duce „mireasa” șleampătă in dormitorul nupțial iar „mesenii” dintr-o parte sau alta a Atlanticului dar și Pacificului, vor sa „termine” cat mai repede ca să se ducă socrii din Kiev să aducă cearceaful, „socri” dar și „nași” amândoi mirii, și să arate nuntașilor că nu dau banii degeaba: ginerică a fost flăcău iar mireasa fată mare !!! Urmează să joace „găina” …

  2. „Cu cât insistă să-i urmăm în delirul lor sectant, despins total de moralitatea creștină, cu atât devin mai penibili” .

    Vor să-i urmăm ca acei cetățeni americani cărora li s-au deschis larg porțile capitoliului au fist împinși înăuntru ca după aceia să se întoarcă totul împotriva lor cu „vina” „asaltului” la capitoliu.

    Nu, de data asta nu-i mai urmeaza și susține nimeni in demersurile ucigașe distructive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs