Omul lui Putin la NATO

Este foarte distractiv cum au tăbărât vectorii de influență pro-atlantiști să-l demaște pe ”agentul rus” George Simion. Printre acești vectori se numără jurnalistul Dan Tapalagă de la publicația G4media, care ieri a cerut public și tăios ca organele competente ale statului (în speță, SRI) să spună răspicat: este sau nu liderul AUR vândut Moscovei?

Pe 10 noiembrie 2009, la fel de public și tăios, același Tapalagă (cunoscut drept un apropiat al Ambasadei SUA) dezvăluia în Hotnews că Mircea Geoană, lider al PSD și președinte al Senatului la acea vreme, s-a întâlnit în mare secret cu unul dintre consilierii președintelui Medvedev, iar ulterior și cu oameni din proximitatea lui Putin.

Un pic de context. Articolul-bombă venea cu puține zile înainte de alegerile prezidențiale în care ”Mihaela, dragostea mea” avea să fie înfrântă la limită de Traian Băsescu. De remarcat că Geoană fusese ambasador în Statele Unite (1996-2000) și ministru de Externe (2000-2004), deci se presupune că întreținea relații foarte strânse la Washington. Însă primul mandat al lui Băsescu (2004-2009) a fost atât de entuziasmant pentru Casa Albă, încât fostul președinte a rămas, de departe, preferatul americanilor pentru Cotroceni.

Cum Băsescu a primit sprijin necondiționat de la Washington, la cine credeți că a apelat Geoană, disperat să câștige prezidențialele? La Moscova, evident! Doar că vizita sa secretă a ajuns în presă la momentul potrivit, iar actualul nr. 2 din NATO a trebuit să admită că s-a dus să negocieze cu rușii pe furiș. Așadar, suntem în fața unor evidențe, nu a unor presupuneri bazate pe speculațiilor serviciilor secrete din Moldova și Ucraina, aflate pe pilot automat american.

În articolul din 2009, Tapalagă sublinia, bazându-se probabil pe intuiție, că Geoană ”a obținut la Moscova promisiunea că va fi ajutat financiar și prin toți vectorii de influență din România”. Așadar, vorbim despre omul rușilor cu diplomă de excelență. (ca să glumim puțin, oare Geoană o fi sustras hărțile Top Secret de la NATO ajunse recent pe internet?)

Faptul ca Traian Basescu a paralizat relația cu vecinii noștri nu este o invitație la inacțiune din partea mea. Avem o relație practic congelată cu Federația Rusă, iar normalizarea dialogului a fost principalul meu scop. Rusia lui Medvedev nu mai este URSS-ul lui Stalin. Dacă Obama merge în vizită la Moscova, nu văd un motiv ca președintele României să nu meargă în vizită la Moscova. (…) Eu cred ca o relație pragmatică cu un vecin atât de important și în ofensivă cum este Federația Rusă reprezintă un lucru elementar”, s-a scuzat Geoană în noiembrie 2009.

Fostul lider PSD a criticat abordarea președintelui Băsescu din zona politicii externe, acuzându-l că exploatează ”sindromul lui Stalin” și ”filonul anti-rusesc” care există încă în România. Și ce ditamai filonul, am completa noi.

Revenind la acuzațiile similare (însă neprobate) asupra lui George Simion, interesul clar al americanilor este ca la guvernare să rămână PSD+PNL=LOVE, nicidecum surprinzătorul partid AUR, aflat în creștere de popularitate. Practic, se vehiculează că ar fi vorba despre un dosar aruncat în presă de SRI (prin Hellvig, omul lui Soros) cu scopul evident ca Simion (plasat de comentatori în orbita SIE) să nu ajungă la Palatul Victoria. Cu alte cuvinte, în loc de un guvern gen Giorgia Meloni, agreat totuși la Bruxelles și Washington, să rămână la București aceeași echipă bine sudată și sută la sută dedicată directivelor de la Casa Albă.

Simion nu este nici pe departe omul rușilor, dar în viziunea Ambasadei ar reprezenta o variantă mult mai proastă decât Ciolacu/Ciucă – iată esența zbaterilor din ultimele zile ale atlantiștilor din servicii și mass-media.

Așadar, vom avea tot o guvernare a globaliștilor sau una a patrioților de tip Meloni?

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. tapalaba dan? de ce citati dintrun pupincurist neomarxist? ce valentze de jurnalist ar avea o bashina de cuc crescut mare pe bani sorosishti?

  2. G4media nu se dezminte adică este doar o (tăpă)labă lungă și tristă! De fapt amărășteanu’ de tăpălagă execută și el un ordin și atât, proștii n-au decât să se ducă după fenta tăpălăbarului. Să înțeleg că urmând scenariul cu Geoană „agentul Moscovei” o să-l vedem pe Simion peste 5-6 ani secretar general adjunct nato?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs