Operațiunea ”Simion – agent rus”

Ultimele sondaje de opinie arată îngrijorător pentru PSD+PNL=LOVE și promițător pentru AUR. Este principalul motiv al lansării operațiunii ”Simion – agent rus” de către Deep State-ul mioritic.

În pofida faptului că există legături evidente între serviciile secrete și anumite zone din AUR, departamentul ”Strategii interne” de pe lângă Palatul Cotroceni a intrat în trepidații. Ofițerii de diverse grade și capacități intelectuale au decis să taie aripile AUR, până nu devine prea târziu. George Simion trebuie să rămână foarte bun doar în calitate de supapă pentru nemulțumirile patrioților. În niciun caz nu are ce căuta la guvernare.

Așa că Deep State-ul a pus în scenă, destul de stângaci, comedia bulevardieră de compromitere a spionului rus aciuat în politica dâmbovițeană de nivel înalt. Bazându-se, evident, pe larg răspânditul sentiment rusofob (chiar și printre pretinșii patrioți).

Rețeta de compromitere nu dă pe-afară de originalitate. Dimpotrivă. ”Probele” puse pe masă de acuzatori provin de la câteva personaje obscure din Moldova și Ucraina – două state guvernate, practic, de la Washington. Pe scurt, un fost ministru al Apărării de la Chișinău pretinde (”pe vorbe”) că liderul AUR s-ar fi întâlnit în anii trecuți cu un agent FSB. Pentru că doar vorbele nu valorează prea mult în domeniul spionajului, băieții veseli au întârit acuzațiile ministrului moldovean cu sprijinul unui agent secret din Ucraina (Cernăuți). Inclusiv acesta din urmă spune că ar fi la curent cu întâlnirile dintre Simion și reprezentanți ai FSB. Atât Ucraina, cât și Moldova i-ar fi interzis liderului AUR accesul pe teritoriul celor două țări – dovada supremă a legăturii cu Kremlinul.

Ca mulți politicieni, Simion are destule umbre în CV, însă acuzația legată de colaborarea cu rușii este ridicolă. Nu are niciun fundament. Se bazează pe două simple declarații și pe interdicțiile unor state aflate la comanda Casei Albe. Întregul comportament al lui Simion de la declanșarea războiului vădește mai degrabă antipatie față de regimul Putin. Vizita în Polonia este elocventă din acest punct de vedere.

Unionist convins, liderul AUR nu a încercat niciun moment să explice conjunctura începerii conflictului din Ucraina. Nu a găsit justificări pentru Kremlin. Nu a condamnat regimul Zelensky pentru acțiunile iresponsabile de dinainte de februarie 2022. Nu a punctat interesele strategice ale administrația Biden în a pompa bani, armament și mercenari ”până la ultimul ucrainean”. Și așa mai departe. Spre deosebire de lideri ca Trump sau Orban, președintele AUR a avut o poziție mai degrabă pro-atlantistă. Singurele momente de ”rătăcire” au foste cele legate de interesul României în probleme locale: canalul Bâstroe, minoritatea din Ucraina, risipa de bani pentru refugiați, afacerile cu grâu ieftin în detrimentul fermierilor români.

Zbaterea lui Simion în chestiunea revenirii Basarabiei la patria-mamă nu poate fi negată. Iar cum peste Prut există o comunitate numeroasă de vorbitori de limba rusă, e foarte posibil ca la un moment dat liderul AUR să fi vorbit și cu agenți FSB. Dacă s-au legitimat sau nu înainte de a da mâna cu Simion are prea puțină importanță. Însă chiar presupunând că s-a întâlnit cu agenți FSB în deplină cunoștință de cauză, a făcut-o cel mai probabil tot în ideea de a duce la bun sfârșit proiectul unirii. Un proiect la care statul român a angrenat în ultimii 20 de ani resurse umane și financiare imense.

A crede că prezența lui Simion în Moldova a fost în afara supervizării Deep State-ului de la Cotroceni reprezintă o dovadă de infantilism.

Partidul AUR trebuie să rămână acolo unde îi este locul, la cel mult 15%. Aceasta este motivația principală o operațiunii ”Simion – agent rus”. Doar că, în mod paradoxal, autorii s-ar putea să aibă o mare supriză la următoarele alegeri.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Se reglează din mestecat rezultatele, la botul calului. :p Comisiile din secțiile de vot pot face minuni. Operațiunea „Sectorul 1” a dovedit tot ce era de dovedit. 🙂

  2. Dă Doamne, să aibă!
    Încercăm toate variantele posibile. Nimic mai rău decât slugi neo-marxiste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs