Prioritatea lui Joe Biden rămâne Donald Trump

Încercările disperate de compromitere a candidaturii lui Trump sunt atât de transparente, încât le-ar putea vedea cu ușurință până și boschetarii care au votat prin corespondență pentru Joe Biden, în schimbul unei halbe de bere.

Problema majoră este faptul că actuala administrație de la Casa Albă folosește instituțiile statului pe post de măciucă în lupta cu Trump. Departamentul de Justiție, agenții federali de la FBI și serviciile secrete au lăsat la o parte orice jenă față de contribuabili și s-au transformat în garda pretoriană a președintului Biden. Astfel de comportamente de tip totalitar ar fi explicabile în China sau Coreea de Nord, nu într-o țară care se pretinde a fi ”farul democrației”.

Până la alegerile prezidențiale din 2024 a rămas prea puțin timp pentru o eventuală condamnare a fostului președinte. Așa că victimizarea acestuia prin intermediului spectacolului mediatic ar putea avea un efect total opus celui urmărit de globaliștii din preajma lui Biden. În plus, lărgește și mai tare falia din societate, asprește conflictul dintre cele două tabere bine delimitate și creează premisele unui război civil.

Fenomenul se simte și în Europa, unde diferendele par a fi ireconciliabile. Patrioții și globaliștii au opinii atât de diferite față de cum ar trebui să arate lumea de mâine, față de ce s-a întâmplat în pandemie și cum decurge războiul, încât devin intoleranți și agresivi până și în comentarii banale, pe rețelele sociale.

Ideală ar fi o segregare totală. Implicațiile guvernanței globaliste sunt foarte profunde și vizează aspecte esențiale ale vieții fiecăruia dintre noi. E clar că patrioții nu se vor împăca niciodată cu Marea Resetare propusă de Klaus Schwab, cu lipsa de empatie, ipocrizia și potlogăriile politicienilor aflați sub comandă corporatistă. Conflictul se va adânci, pe măsură ce populația va conștientiza și mai pregnant mecanismul pus la punct de globaliști. Va conștientiza obiectivele urmărite și promovate asiduu de mass-media MSM, în beneficiul ”elitelor” și în contradicție cu interesele primordiale ale simplilor cetățeni.

Din nefericire, tehnic nu există posibilitatea unei segregări. Patrioții vor trebui să conviețuiască în aceeași casă, pe aceeași stradă, în același oraș cu globaliștii. Iar de preferat ar fi să nu-și spargă capetele, să rămână doar în stadiul conflictului de idei.

O tranșare a problemei în sensul acceptării înfrângerii iese din calcul. Și asta pentru că înfrângerea uneia dintre părți s-ar traduce prin acceptarea tiraniei – fie că se numește ”dictatură globalistă” sau ”autocrație”.

Lupta este momentan inegală. În occidentul în care trăim (odată cu alipirea la UE și NATO) se află la butoane doar globaliști. Cu excepția lui Viktor Orban, occidentul are motoarele turate la maxim în câteva proiecte care nu rezonează absolut deloc cu idealurile patrioților: Agenda 2030, Green Deal, războiul din Ucraina. Dărâmarea familiei tradiționale și a Bisericii creștine reprezintă bomboana de pe colivă.

În aceste condiții, patrioții pot spera doar la revenirea lui Trump la Casa Albă. Prăbușirea dolarului și un eventual eșec al NATO în Ucraina nu ar însemna nici pe departe izbăvirea de globaliști. Ar agrava situația în Europa și ar aduce la butoane alte marionete, înarmate eventual cu o monedă digitală programabilă.

Da, probabil că Trump a greșit în dese rânduri în primul său mandat la Casa Albă. Lipsa de experiență la nivelul cel mai înalt al politicii și-a spus cuvântul. Însă, cu toate păcatele, pare a fi singurul lider capabil să salveze lumea de la un dezastru iminent.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs