Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru Opozitia.net

Miliardarii ”filantropi” au reușit să țeasă o pânză de ONG-uri cu acoperire globală, pe care o folosesc (fără scrupule) pentru a atinge obiectivele trasate la Davos de prietenul nostru Klaus Schwab.

Prin intermediul ONG-urilor respective miliardarii au plătit politicieni, specialiști, jurnaliști, agenți ai serviciilor secrete ș.a.m.d. Evident, nu au fost nevoiți să apeleze la bunăvoința populației. Au virat sume imense din propriile firme către ONG-uri, cu scopul de a crea senzația unor activități filantropice.

Printre altele, au modificat legislația astfel încât să-și poată finanța ONG-urile din multiple surse.

Opozitia.net nu are alte modalități de a supraviețui în afară de susținerea publicului. A cititorilor. A voastră. Așa că ar fi cazul să  profităm de cadrul legal dezvoltat de Globaliști pentru a sprijini activitatea Patrioților. În acest sens, am înființat Asociația Gânduri Bune și Frumoase (CIF 45900274), un ONG menit să pună umărul la dezvoltarea platformei opozitia.net.

E foarte ușor (și nu te costă absolut nimic!) dacă vrei să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit către asociația noastră. Altfel, respectivii bani se duc oricum către bugetul de stat – și, indirect, către Sistemul aflat mână-n mână cu Globaliștii.

Iată care sunt pașii pe care ar trebui să-i urmezi, dacă realizezi venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii:

  • Descarcă formularul (gata completat cu datele asociației) de aici, completează-l cu datele tale (la punctul I), semnează-l la ”Contribuabil” și depune-l la administrația financiară de care aparții (aici ai lista administrațiilor din țară) până cel târziu pe 25 mai. Poți opta pentru trimiterea lui prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
  • De asemenea, dacă nu ai timp să-l depui personal sau la poștă, îl poți scana (sau fotografia lizibil) și trimite pe adresa de e-mail info@opozitia.net, până cel târziu pe 24 mai 2023.

Doar împreună vom reuși.

Vă mulţumim!

Tags:

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Link-uri utile

    Ne gasesti pe

    © opozitia.net | All rights reserved.
    CONECTARE
    Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs