Arestarea lui Putin, ultima soluție a Occidentului

Trăim în plin teatru al absurdului. Cu puține zile înainte de vizita lui Xi Jinping la Moscova menită, printre altele, să găsească o modalitate de deschidere a negocierilor cu regimul Zelensky, Tribunalul Penal Internațional a emis un mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin. Un tribunal nerecunoscut de țări ca SUA, Ucraina, China sau Rusia. Și care are în palmares o serie de condamnări jenante, ale unor politicieni anonimi și lideri de miliții din Africa.

Cu alte cuvinte, un tribunal absolut inutil, care totuși înghite anual niște milioane de dolari pentru a funcționa, la Haga, în condiții de lux. Un soi de măciucă folosită, la nevoie, în scopuri pur propagandiste, de PR (vezi dosarul Slobodan Miloşevici).

Sunt foarte comice reacțiile Statelor Unite și ale Ucrainei, în condițiile în care, cum spuneam, cele două state nu recunosc autoritatea instituției internaționale din sfera justiției. Și nu o recunosc pentru că au destule schelete în dulap, destule victime nevinovate în Irak sau Donbass, ca să dau doar două exemple.

Trecem peste faptul evident că este grotesc să te pronunți asupra vinovăției unei persoane (fie ea muncitor necalificat sau președinte de țară) înaintea unei condamnări definitive. Însă din moment ce Biden l-a catalogat pe Putin drept ”măcelar” încă de la debutul războiului, la ce ne-am fi putut aștepta în continuare?

Președintele american a declarat ieri că decizia Curții Penale Internaționale de a emite un mandat de arestare pe numele președintelui rus este ”justificată”. ”Este clar că a comis crime de război”, a subliniat Biden, fără să intre în amănunte. Apoi și-a dat seama că are o mică problemă cu Tribunalul de la Haga și a completat: ”(…) Nici noi nu recunoaștem tribunalul la nivel internațional. Dar cred că este un punct de vedere foarte puternic”.

Cu alte cuvinte, judecătorii de la Haga sunt doar niște papagali, în general, dar în cazul ăsta particular, cu Putin, băieții ăia au dreptate sută la sută. Curat murdar, coane Fănică, să mă trăznească dacă te mint!

Nu, nu mai este o glumă. Dacă Statele Unite se scufundă, o fac sub greutatea propriilor lideri incompetenți, corupți și ipocriți, de care au început să râdă până și membrii triburilor africane cu acces la internet.

Iată ce spune și Egor Cernev, șeful delegației permanente a Ucrainei la NATO: ”Mandatul de arestare emis de Curtea Internațională de Justiție de la Haga pe numele lui Putin este dovada că nu vor mai exista acorduri de pace. Compromisurile sunt excluse. Pentru elitele ruse, acesta este un semnal clar: asupra Fuhrerului lor se pune o cruce permanentă. El nu mai poate reprezenta interesele Rusiei și afacerile rusești în lume. El este o parte a problemei, nu o parte a soluției. Este, de asemenea, un pas înainte în fața vizitei lui Xi Jinping la Moscova, cu inițiativele sale de pace. Își pierde scopul. Acum, alegerea aparține elitelor ruse. Fie îl predau pe Putin în fața Curții Internaționale, fie stau lângă el. Visez să-i văd pe toți în cătușe după gratii. Acesta va fi cel mai fericit moment din viața mea”.

Dacă asta a rămas ultima speranță a Occidentului (un puci la Moscova organizat de ”elitele ruse”), atunci războiul e deja pierdut.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Cu Wesley Clark,macelarul din Balcani,cum a ramas?Vedem ca a fost uitat cu totul.

  2. Amerloci proști și penibili, o propagandă rușinoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs