Panică printre globaliști: Trump ar putea sabota războiul

Anders Fogh Rasmussen, fost șef al NATO în perioada 2009-2014 și actual consilier al regimului Zelensky, a vorbit recent cu jurnaliștii de la Politico, iar concluzia ”îngrijorătoare” pentru Casa Albă nu s-a lăsat mult așteptată: Donald Trump ar putea sabota războiul!

Indiferent dacă va câștiga sau nu alegerile prezidențiale din 2024, nominalizarea lui Trump ar arunca în aer sprijinul republicanilor pentru Ucraina, crede Rasmussen. Așa cum globaliștii din preajma lui Biden au sabotat NordStream (potrivit presei alternative din SUA), la fel de bine Trump ar putea să gripeze motorul războiului pornit cu atâtea sacrificii. Și pe cale de a fi turat la maxim prin furnizarea de avioane.

În calitate de consilier al guvernului de la Kiev (și remunerat pe măsură), fostul șef al NATO s-a întâlnit la Washington cu membri ai Congresului și oficiali ai administrației Biden. Evident, nu cu scopul de a-i convinge să deschidă o linie de negocieri cu Moscova, ci dimpotrivă, de a face presiuni pentru trimiterea de arme mai multe și mai grele.

Rasmussen se teme că, fie și doar prin câștigarea nominalizării republicane, Trump ar putea spulbera frontul bipartizan în favoarea Ucrainei. Un adevărat dezastru pentru industria de armament și interesele globaliștilor de la Casa Albă. Consilierul lui Zelensky spune că nominalizarea lui Trump ar influența negativ opinia publică, care oricum manifestă o scădere a apetitului războinic. ”Va fi o catastrofă geopolitică dacă Trump va fi nominalizat, pentru că în campanie influența sa ar fi distructivă. Ar împinge politica americană în direcția greșită”, spune Rasmussen.

Fostul șef al NATO speră că republicanii vor desemna un candidat ”mai atașat de leadershipul global american” decât Trump. Cum ar fi Mike Pence sau Nikki Haley, deși ambii au acum sub 10% în sondajele interne. Principalul rival al lui Trump, guvernatorul Ron DeSantis, a denunțat recent ”politica de cecuri în alb” a lui Biden, adăugând că soarta frontierelor Ucrainei nu reprezintă o preocupare americană importantă. Însă DeSantis rămâne un moderat față de Trump. Printre altele apreciat și de Soros.

Potrivit unui sondaj Gallup publicat luna trecută, 81% dintre democrați doreau ca Ucraina să își recupereze teritoriile pierdute, chiar cu riscul de a prelungi războiul, față de 53% dintre republicani. Ultimii consideră că sprijinul american a mers mult prea departe. Jurnaliștii de la Politico au găsit și o explicație pentru poziția republicanilor: ”(…) i-am lăsat pe oameni precum Trump și Tucker Carlson de la Fox News să devină cele mai puternice voci de dreapta în cea mai urgentă problemă de securitate a zilei”.

De aceea Rasmussen și alți politicieni ca Boris Johnson, bine ancorați în lobby-ul războinicilor globaliști, se străduie zilele astea să-i convingă pe republicanii de la Washington că sprijinirea războiului ”până la capăt” ar fi benefic. ”Am fost uimit și îngrozit de câți oameni sunt speriați de un tip numit Tucker Carlson”, a spus Johnson în cadrul unui eveniment organizat de Consiliul Atlantic.

Amicul său Rasmussen s-a întâlnit cu o serie de republicani influenți, inclusiv cu senatorii Tom Cotton și Mitt Romney, dar și cu Mike McCaul, președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților – toți susținători declarați ai luptei împotriva Rusiei. ”Izolaționismul nu a servit niciodată, niciodată, interesele Statelor Unite”, subliniează Rasmussen.

Fostul șef al NATO crede că Joe Biden este cel mai bun lucru pe care îl are alianța transatlantică: ”Suntem binecuvântați de faptul că avem un adevărat internaționalist și globalist la Casa Albă”.

Desigur, nu se referă la internaționalismul clasei muncitoare, ci al corporatiștilor care împreună cu politicienii de stânga încă visează la guvernul mondial atotputernic. Probabil în frunte cu comisarul-șef Biden, care adesea uită unde se află, cu cine vorbește și cui trebuie să-i întindă mâna.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. Când nu-i Putin de vină, e Trump, când nu e Trump de vină, e Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs